57

Победа будеть нами!

преди 2 години

Мачкай Вова фашисти нацисти и джендери вземи си твоето!!

56

Венелин

преди 2 години

Че започна Третата световна война няма спор. Бяйдън го обяви официално - "ние няма да воюваме с оръжие, но започваме икономическа война срещу Русия". Как ще продължи от тук нататък ще видим, ако оживеем.

55

АнонимеН

преди 2 години

ИСТОРИЯТА ВЕЧЕ ГИ НАРЕЧЕ 3-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЛЕД КАТО ДЪРЖАВИТЕ ОТКРИТО ДАДОХА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА ! НО НЕ ЗНАМ КАК ТОЧНО ЩЕ СВЪРШАТ НЕЩАТА ЩОТО ВАРИАНТИ ИМА

54

Анонимен

преди 2 години

До ЕвроатлантикЦелият бивш Съюз всички сме руснаци! 300 националности, а всички сме руснаци, да знаеш. За това вие ни мразите. И за това че сме народ-Победител на фашизма. А фашизм няма националност, това е нацизм. И ти си нацист, щом призоваваш да се убиват руснаци.

53

Ястребител

преди 2 години

Единствено в българия пияните мужици се посрещат с хляб и сол от накичени и нагиздени моми с влажни погледи и подмокрени гащщи под леко повдигнатите поли. По останалата част на света се посрещат с куршуми и снаряди от мъже и жени в бойно снаряжение. Това ще да е прословутата българска гостоприемност.

52

Трета световна

преди 2 години

САЩ имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с поражения. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети, достатъчни са старите Сармат, Булава, Топол.

51

Пич

преди 2 години

Доста разумно изказване на господин Христов. За съжаление другите политици не разсъждават трезво като него и бързат да ни набутат в поредната война.

50

Евроатлантик

преди 2 години

Руснаците са слабаци, лесно ще ги убиваме, сега може да се призовава да се убиват руснаци.

49

анонимен

преди 2 години

По време на война има глад, мизерия и смърт. Никой разумен човек не го желае.

48

Скоро

преди 2 години

Рано или късно ще разберем че Русия с влизането си в Украйна е спасила пак света от фашизма и биологична война.

47

Импортозамещение

преди 2 години

Операцията в Украйна ще продължи докато постигне целите си. А след това Русия започва операция за трансформация на икономиката си към ипмортозамещение. На ЕС е отделена важната роля на финансов придатък където европейските граждани и индустрия плащайки сметките за отопление и енергия ще финансират процеса. Това ще бъде дълъг процес, но ЕС ще се справи.

46

Факт

преди 2 години

Ще бъдат наречени, ново освобождение от нацизма.

45

whistleblower

преди 2 години

Още един *** за него дали са руснаци или американци натам се надупва важното е далавера да има.

44

баба мара

преди 2 години

русия даде над 20 милиона жертви през 2 св воина дали гори от желание да дадеоще толкова това не го разбра запада непрекъснато притиска русия до стенатаникакви поуки от историята а тя се повтаря от 2014 сащ не мирясаха непрекъснатоподстрекават бившите републики вируси ваксини биолаборатории набират ванглия наемници да се бият в украина и много оръжие е няма да има мир при товаположение

43

Недоразбрал

преди 2 години

За каква световна война дрънкате?!Русия ли е целия свят?И кой е с Русия,че да става световна война?Имаме една от,качалка,която размахва ядрени оръжия и си мисли,че ще уплаши някой,ако наистина целият свят,особено Европа и Сащ решът да му шетът както трябва!Нали е големия бабаит с най великата армия,а украинците ги направиха за смях!И то щото запада все още му играе по свирката!Ако снабдят Украйна със самолети и ПВО,е,бан му е г.ъз на тоя кремълски карлик!!

42

Анонимен

преди 2 години

АКО ИМА ОЦЕЛЯЛ, КОЙТО ДА ГИ НАРИЧА ТРЕТА СВЕТОВНА!!! АМИ НА КОГО ЩЕ ГОВОРИ?!...

41

112-о място

преди 2 години

Днес.бг! Спрете с цензурата!Вземете пример от ФБ, от Ютюб. Влезте си в ролята на Медия,в момента сте Комедия!

40

Анонимен

преди 2 години

Тя войната вече е почнала, нали от две години ни разправят, че сме във война с невидим враг и борбата е наистина ожесточена. Засега успяваме да надделеем над този враг и вече знаем името му а именно името му е "свободата".

39

Анонимен

преди 2 години

Байдън пак не е могъл да се доизкаже до край за да не сбърка в названията на държавите за които почва точно да споменава в сравнение да се сеща,но мислите му се движат по-бързо от изговарянето,а някой мислят,че забравя зарад годините,но сигурно не е за туй,а бързо мислене с избързване на мисълта при въпросите за разрешаване според него по важност.

38

Сармат

преди 2 години

Руснаците днес са като евреите преди ВСВ. С тази разлика, че евреите са нямали Сармат, Булава, Кинжал, Авангард, Циркон, Посейдон и са нямали държава която заема половината свят и където са богатствата и ресурсите на планетата.