315

Д-р. Гигълс

преди 2 години

А ти може да си бомбиш който искаш ??! За *** като тоя си заслужават лишенията . Санкции до дупка за плъха Путин .Биг да благослови и умножи НАТО

314

Анонимен

преди 2 години

След операцията по принуждаване към мир и спазване на човешките права на фашистка Украйна следва втората част - операция по принуждаване на НАТО и САЩ към изменение на своята дислокация в съответствие с предложенията на Русия за безопасност от декември 2021. И Русия ще постигне целта си, колкото и да лаят пуделите.

313

Какво да се прави?

преди 2 години

Западна Европа без нови пазари умират, САЩ без военна доминация е нищо. Европа има силна икономика и развити технологии за производство, но няма ресурси и енергия за заводите, няма територия да разположи нужното количество вятърни мелници и соларните панели за промишлеността. Тоест няма лебенсраум! Без лебенсраум няма лебен! А лебенсраум се придобива чрез Drang nach Osten. Но нах остен има Кинжал, Циркон, Булава, Сармат, Посейдон. Какво да се прави.

312

Анонимен

преди 2 години

Путин никога не блъфира. И винаги държи на думата си. Всичко което Путин е казал, винаги е ставало. Разплатата с тези които налагаха санкции с цел да навредят на Русия ще бъде сурова и справедлива.

311

Анонимен

преди 2 години

Не искам война, не искам вируси, искам си живота обратно. 2ма кухавели си го мерят. Незнам какво става, но сме толкова лоши, че и Земята ще се разбунтува, ще затрещи и тя. Какво толкова делим? Ние не сме хора!

310

До 385

преди 2 години

Всички правителства се страхуват от Путин. Абсолютно си прав. И същите тези се страхуват да признаят, че пЛандемията е лъжа. Нещата явно са по- различни и не са това, което ни позволяват да видим.

309

Анонимен

преди 2 години

Неблагодарните дето сега живеят в "демократичния" ЕС защо излизахте да протестирарате против ваксини? Ядохте бой?? В Германия, В Белгия, В Нидерландия, В Франция Абе в целият ЕС кой излиза протест аз ли? Хахахаха Сега пътувал в целият свят хахахаха

308

Анонимен

преди 2 години

Целта е Украйна да няма армия ,никага да не бъде в НАТО ,толкова близки позиции Москва няма да позволи..

307

Анонимен

преди 2 години

До всички бай ***. Замислете се щом целия Запад и Световен РЕД настръхна срещу Русия, колко неудобна е тя. И замислете се колко мн промити мозъци има. Там където е мнозинството, винаги се оказва на страната на лошите.

306

Анонимен

преди 2 години

На гроба на Русия ще пише: Тук почива РФ подмолно застреляна в гръб от психопата Владимир Путин.

305

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на преклонна възраст и през живота си се убедих, че най-скъпото нещо за нас българите е руско-българската дружба. Плащаме скъпо и прескъпо за нея.

304

Анонимен

преди 2 години

При Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и дънки, а сега имаме тоалетна хартия и носиме маркови дънки.

303

Анонимен

преди 2 години

Има филм за САЩ където казват, че реките им вече не стигат до океана. Използват огромно количество вода за добиване на шистов газ. Русия дали ще умре от глад е под въпрос, но учени бият тревога, че в САЩ няма да има вода.

302

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 369 по комунизма мечтаех за шоколад и дънки, сега пътувам с децата си навсякъде по Европа и нищо не ми липсва. Не съм бизнесмен, на трудов договор съм. Не, знам ти как ги виждаш нещата!? Или си от тези дето викат - абе много хубаво заживяхте, я да ви разваля рахатлъка!? Само психично болни може да подкрепят това, което се случва.

301

До 370

преди 2 години

Ела ми изкрещи да видиш как ще избягам. Ама само по форумите си смел. Типичен евроджендър.

300

е, и

преди 2 години

от америка - изгнила царевица и платени самолети на хартия, от русия - петрол и газ????

299

Анонимен

преди 2 години

Българският лев ако не беше във валутния борд тогава какво щеше да стане тук? Плюете по Русия ама нямате производство за ***.. На ЕС ли имате доверие че толкова сте отворени?

298

партизани

преди 2 години

Като падне Украйна какво до всеки по един руснак с автомот глад за 40 млн окупатори.

297

Анонимен

преди 2 години

Петрола може да стигне 200 долара ако се наложи енергийно ембарго на Русия, заяви Скот Шефийлд, CEO в най-големия петролен оператор в САЩ Pioneer Natural Resources.

296

колко е олиото в

преди 2 години

Била. Освен студ, ще има и глад. Русия и Украйна осигуряват 30% от износа на пшеница. 96% от световния износ на олио. В Европа краставиците от оранжерии стигнаха 14 евро заради високите цени на газта. Русия и Белорусия са най-големите износители на азотни торове, Европа спря производството им защото се правят от газ, а газта е скъпа. В Европа само богатите ще ядат хляб и пресни плодове, населението ще се изхранва със смески от синтетична храна и насекоми.