12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Какво безличие британско! Като всяко друго отживяло се и живеещо в един помрачен от англосаксонски свune свят ! Да живее Русия,без която Майка България бе може да бъде и която Русия бе Рожба Свята на България ! Изолация! Да,Свята Русия е в ъгъла,но който е в ъгъла е Непобедим,защото има защитен гръб. Англия няма гръб,а *** бесни води на грозният Атлантик! Да живее Българо-Руската Держава! На евреите у rъзо!

11

Анонимен

преди 2 години

Англия е по-зле и от България, ние сме в ЕС, те са изолирани.

10

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се че Бен Уолъс може да посочи Украйна на картата.

9

До 6

преди 2 години

Кво британско правителство те гони по нощите, А?! Уолсън цитора данните на МИ 6. Ако не си наясно британското разузнаване е на първо място в света.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък от коя трета глуха се обади , за сефте го виждам за разлика от Путин..

7

Анонимен

преди 2 години

Що ми звучи като Едгар Уолъс

6

Анонимен

преди 2 години

Ингилизите никога не са се славили с бистър ум.

5

Анонимен

преди 2 години

Бен Уолъс е политик, той от друго не разбира. В момента руснаците си чистят грешките и стават по-добри. Ще видим кой ще се проба срещу тях след лятото. Жална ни майка, а и на пробващите.

4

Анонимен

преди 2 години

В британското правителство и парламента всички са като този задръстеняк, ще затрият острова си, мислят си, че живеят в 19-ти век.

3

Анонимен

преди 2 години

Измишльотина до измишльотината. Ако слушаме тоя тип лаладжии, излиза че до момента половината руска армия се е самоубила, а другата половина бяга към Сибир. Жертвите от страна на Крайна са половин човек и въпроса тогава е: за какъв ЧП трябват санкции, ако всичко е толкова розово? Реалността е че руснаците газят наред и заравняват целите си, а санкциите към момента имат нулев ефект.

2

Анонимен

преди 2 години

Наистина.Спомням си как всички се хвалеха как Русия ще приключи войната за 20 часа.Надцениха ли се руснаците или пък Украйна надмина себе си.Да бяха претърсили света руснаците ,нямаше да намерят по-неподходящ противник от Украйна.

1

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Напоследък руснаците започнаха да мислят, че САЩ са заменили лилипута с двойник програмиран да разтури Русия. Аз си мисля все пак, че изперка от Ковида и голямо си шубе. В България имаше много хора скочили от прозорците по време на лечение, лека им пръст и Бог да им прости. Ама лилипута си живее дълбоко под земята, под къртиците дори, и си няма прозорци. Затова намери друг начин да се самоубие и да повлече целия свят ако е възможно.