321

тъжен факт

преди 2 години

Путин на руски значи пътник...

320

ШибиРиби

преди 2 години

Смърт на Жужето, изстрел в главата, на тслата дръжката му сцепи канала, червеи му ядат далакаГоеба

319

трупове да пристигат

преди 2 години

на красная и да я запълнят, ако не ги изгорят в мобилните фургони.

318

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

националния символ на Украйна слънчогледа да расте на руските и вашите гробове и обилно да сеПрепикава .

317

ББ

преди 2 години

До Анонименмали...като молитва ни звучи,убивате деца и невинни украйнци...загрижените,прогонвате ги от домовете им,рушите домовете им...Света ни го гледа от 7 дни...кого лъжеш?...само вие вярвате на лъжите си и вижте до къде ви докараха...Света ни е готов за ядрена война с вас...вие не сте готовите!Спрете геноцида над невинният Народ на Украйна и се върнете в пъкала от който изпълзяхте!!!...и вашите деца не са в безопасност вече...ще играем по-вашите и пак ще загубите!не е започнало още...

316

Анонимен

преди 2 години

Изхода от войната е руските военни да направят преврат и да свалят Путин!

315

Анонимен

преди 2 години

Спрете да избивате украинци и руснаци, дори българи бяха убити там, върнете Украйна на Русия! Никой няма да се грижи по-добре за украинците от техните руски братя! Зеленски и Коломойски , трябва да бъдат осъдени за престъпленията ,които извършиха, както и всички украински олигарси ограбили и съсипали Украйна! И да се сложи украинец начело на държавата, който не е престъпник,крадец , а почтен човек!

314

Анонимен

преди 2 години

Знаете, че Коломойски и Зеленски са военни престъпници и масови убийци, а също и престъпници срещу човечеството, защо не ги осъдите, защо?

313

Анонимен

преди 2 години

Моля ви, върнете цяла Украйна на Русия, територията на Украйна беше неотдавна откъсната от Русия, руснаците са си братя с украинците и няма да наранят украинците, а ще се грижат за тях добре, самите украинци са руснаци по произход, а Зеленски е военно престъпник и трябва да бъде осъден за страданията и убийствата на хора, деца и за създане на фашизъм, нацизъм, фашистки знаци,песни, фашизма е забранен! И нека това бъде подарък за Аня и други украинки, върнете украинците при братята им руснаци!

312

до 715

преди 2 години

Аве Умнико, няма прозападни и произточни олгарси, всичко е финансов интерес.Същото важи и за политиците - било то ЕС, Рус, САЩ, а даже и за най-затънтената африканска страна важи...още повече.Когато нещата се обясняват с пари, животът става някак си по-ясен.

311

ББ

преди 2 години

До Стефан Янев 2кое не разбираш...Господаря ти се застреля!направи неочаквано добро на Света ни...обедини го...хората прогледнаха...имате ракети...нашите са по бързи и модерни!без САЩ сега света ни щеше да строи 15-т райх,няма да има СССР...Света ни няма да позволи,ако не осъзнавате посланията...имате нужда от психиатър...ако и той не ви помогне...се застреляйте!!!Свободен и Справедлив Свят...и за Народите на Русия!!!

310

Възмутен

преди 2 години

"милиардери на Русия са загубили повече от 126 милиарда долара" - Не ги мислете тях, а си сметнете собствените загуби, които са, и ще бъдат, много повече. Специалната операция по демилитаризация вече е унищожила 1325 военни обекта - летища, самолети, командни пунктове, танкове и т.н - това са много милиарди, и ще стават повече. Само един танк струва 20-30 мил долара. Да не говорим за ефекта на санкциите и контрасанкциите в/у зап икономики

309

Анонимен

преди 2 години

Тъъъпковисте, моли се Х-лото да свърши първо ракетите, щот ако свършат първо укр. блокове, следващата руска ракета ще полети към твоя блок/къща или кооочината в която груухтиш.

308

Стефан Янев 2

преди 2 години

Зеленски е евреин, но това не му пречи да е нацист, нали? Както има българи русофили и русофоби, така има евреи нацисти и ционисти. Нищо ново под слънцето. Но всъщност кой е казал, че нацизма и ционизма се различават? Извинявайте, но нещо вижданията ви за реалността са сбъркани. Дали нацист или ционист, все тая. Тия са причина за всички злини и няма как да кажем, че едните са добри, а другите не. Ционистите са всепризнат вераг, нацистите са вторичен враг. Войни нямаше да има без тях!!!!

307

Божий раб

преди 2 години

Оказва се, че българите сме най-лесни за обработка от руските ***. Те ползват нашата азбука и много лесно разпръскват лъжите на лилипута и обкръжението му. Внимавайте и с Уикипедия, напълниха я с погрешна информация относно съвременна Украйна и нейната политика, премълчават за предишните си военни инвазии там.Твъдят, че имало нацизъм в Украйна, а в същото време премълчават, че президентът Зеленски е евреин по кръв.Препоръчвам използването на независимите западни медии, превод с Гугъл.

306

ББ

преди 2 години

До АТАКИСТбеден духом, евтино платен ***,да ти напомня то така си редяха и османците...ятаганите няма да ни свършат,по скоро...българите...ама сме тук,Украйна и Народа им ще е там...путин каратиста се самоуби...парите смършват...само до два месеца няма да има какво да ядат...руснаците ще го обесят...от глад...заради позора и убиствата...какви ракети...какви рубли за бога...безбожнико

305

Анонимен

преди 2 години

Спри да спамиш с тия ракети. На ничия глава не й е приятно да падат ракети.

304

Анонимен

преди 2 години

Колко бай ганьорви има тука с промити мозъци. Следващия отговор на Русия е свързан с ресурсите с което ще затвори икономиките на мн нареднали държави. Не знам кое как са планирали но всичко е пресметнато преди да започне цялия ужас. Няма да има победители. Накрая някой ще каже шах и мат. Изтока е този който държи петрола, газа, ресурсите и фабриките не го забравяйте. Затова си мисля, че отчаяните опити на Запада да постави в подчинение Русия, не се получиха нито в Беларус, Нито Казахстам и Укр.

303

Божий раб

преди 2 години

Оказва се, че българите сме най-лесни за обработка от руските ***. Те ползват нашата азбука и много лесно разпръскват лъжите на лилипута и обкръжението му. Внимавайте и с Уикипедия, напълниха я с погрешна информация относно съвременна Украйна и нейната политика, премълчават за предишните си военни инвазии там.Твъдят, че имало нацизъм в Украйна, а в същото време премълчават, че президентът Зеленски е евреин по кръв.Препоръчвам използването на независимите западни медии.Вярно, че всичко е

302

Анонимен

преди 2 години

До "АТАКИСТ" - Вие или сте много п.рост човек, или някой ви плаща за посто.тията, която пишете (драсссскате)!