90

Анонимен

преди 2 години

Когато белите се бият, Ким-Чен-хуновете треперят!

89

Да не стане

преди 2 години

Двама се бият третия го отнася !

88

Анонимен

преди 2 години

108 желязна завеса? Уау, значи Путин пак се оказа прав, като каза че другите си продължават да живеят в стария сват и за това се държат все едно е 1962ра! Ти да видиш. А пък ние влязохме в НАТО защото мислехме че е нов век! И че от нападащ руснаци съюз НАТО се е превърнал в съюз на мира и спокойствието. Ех, че балами излязохме. Сега с кръвта на синовете си ще трябва да пазим доларовите инвестиции на някого зад океана. На ви мир!

87

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Защо бай Дън се напъва толкова?!Или той вече е с памперс и не се опасява, че ще оака кълките?

86

До 111

преди 2 години

За да не могат путлеристите да почукат на вратата ти, да направят дете на жена ти и да ти наложат да им плащаш доживот. Цар Борис III се ослушваше до последния момент и те влязоха без съпротива. Убиха 32000 мъже и наложиха репарации които плащахме до 1989 г. Че искаха и още. Питай Жан Виденов.

85

Анонимен

преди 2 години

Зозо, да гледам CNN е равносилно на това един счупен прозорец в Белия дом да бъде обявен за сриване на сградата, а разходка и снимка в залата с развято знаме, да бъде изкарано така все едно е унищожен света. Сори, но гледам дедовите само за да ги сравня с останалите западни медии.

84

трябва тежки шамари

преди 2 години

Този път сме от правилната страна, но какво ще правим с този недъгав президент и русофил министър на отбраната в едно с онези две копчета, Харвърдчета ли бяха? Стипендианти на ДС не ме вълнуват толкова много. С тях ще се разправяме после.

83

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой да ми каже на базата на какъв договор се иска от НАТО да се намеси в конфликта? Украйна не е член на НАТО, нямаме подписани договори за военна взаимопомощ. Искам да знам, на базата на какъв юридически акт някой би задължил български бащи и синове да умират в украинските окопи? И за какво?

82

Анонимен

преди 2 години

НАТО да стои далече от тоя двустранен конфликт. Украйна НЕ Е член на Алианса. Това значи, че нямаме никакви задължения да се навесваме във вътрешен конфликт, защото е точно това. Донецка и Луганска републики са подложени от години на издевателства от страна на Украйна, къде бяха англичаните и немците, докато се извършваше геноцид над тия хора, само защото говорят на руски? САЩ ако иска да си води война с Русия, да си я води сама! Разбрахте ли защо трябва да има ЕС армия?

81

Анонимен

преди 2 години

Нападнеш ли първи винаги си агресор.Взе си Източна Украйна какво повече иска?На Сталин ли се прави Путин.Путин е джудже в сравнение със Сталин.Лошо не се решават нещата с войни в 21 век.

80

Анонимен

преди 2 години

Лелеееее ако има удари по София колко ли ще паднат цените на апартаментите? Те сега всички софиянци ще се върнат на село!

79

Анонимен

преди 2 години

Със санкциики ли ще отговрят. Този деменцията да внимава какви ги прказва, че и без това са във фалит смотаната им държава.

78

Анонимен

преди 2 години

Историята няма да прости на Путин, заради имперски интереси подпали 3та световна война, войнолюбци!

77

Карлуковски Герой

преди 2 години

Няма Витуси! Украйна ще победи Русия с помощта на НАТО!Отивайте доброволци, не си губете времето да пишкате тук!

76

Не спря да се хили..

преди 2 години

..на всички, но изглежда...най-се възхищава на Себе си, в пантальони надути от памперси

75

Анонимен

преди 2 години

До Те това е лошо зато ва пък кирчо че харчи на воля твоите пари

74

Анонимен

преди 2 години

Не си познал, на нищо няма да отговаряме. Украйна не е член на НАТО.

73

Анонимен

преди 2 години

Кукуригу дърто,как ще отговориш? Спи си спокойно,и не се меси където не ти е работата.

72

Анонимен

преди 2 години

Давайте сега война след ковид простотията трябва да диктуваме някак световния ред.

71

Анонимен

преди 2 години

Доволни ли сте? Сега плъха от бозайниците ще е най-голямото нещо останало...