84

Анонимен

преди 2 години

Какви банки, какви пет лева. Всеки нервно увреден може да ми наложи запор. Защо изобщо са нужни банки? Има ли банкова тайна, или имаше?

83

Анонимен

преди 2 години

Клаус Швааб не ни се смее от палата на нас обикновените да знаете. Ще бъдете бедни като църковни иши и ще сте доволни.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 В кой строй и система не е така бе клоун?

81

Анонимен

преди 2 години

"руснаците се смеят на санкциите"...кои руснаци се смеят? тия горе в дворците или другите долу в беднотията? що говорите глупости? богатите си треперят на парите, а бедните на немотията. мен ми е жал за путин, щото е сам в пустинята... и явно и той го знае.

80

Анонимен

преди 2 години

Значи Путин, знаейки своите интереси няма сам да каже спирам ви газта, а ще чака западняците сами да се отрежат после ще започне да изнася повече за Азия, а народа му няма да го обвинява.

79

рашка говняшка

преди 2 години

БайДън се обадил на Петин по телефона и го заплашил че ще въведе санкции с които да разруши руската икономика. Путин чак се просълзил от смях. Обърсал сълзите със хавлия и отвърнал: Не може да се разруши нещо което го няма . . .

78

Анонимен

преди 2 години

Западът така и не разбра, че не всички мерят живота си в пари. Руснаците се смеят на санкциите. Те имат по-високи цели в живота. Тяхното дело е право. Затова и побеждават.

77

Анонимен

преди 2 години

Китай си мълчи, ама ние сме по ербап и лаем.

76

Анонимен

преди 2 години

Путин имал икономика за унищожаване, блазе му ние токова нещо нямаме.

75

pena

преди 2 години

Путин явно е решил тотално да съсипе икономиката на Русия само заради няколко украински хълма. Е на Европа ще и трябва малок време за да се откаже от руския газ, но след това руснаците ще трябва да се учат да живеят без храна. Путин ще ги храни с празни обещания и газ.... :-D

74

Браво

преди 2 години

Т. нар. "лидери" на ЕС трябва незабавно да си подадат оставка, защото настава военно положение, а те са някви пунта мари дето за нищо не стават. Докараха такъв мощен континент до бедняшка тояга заради дебилщината си. Това е пореден урок, че Германия е една идиотсска нация която кара един велик континент в небитието, заедно с Франция и кънтовете от острова.

73

До 123 Натовец

преди 2 години

Преди да пишеш съчинения, прочети прогнозите в международните икономически сайтове. Очаквасе след санкциите на Русия, която няма да има право да търгува на международните енергийни борси ,тази ниша да се запълни от по малки играчи на конкуретни начала които предложат по ниски цени той запълва нишата до месец два анализаторите прогнозират спад на цените до 30% .

72

Анонимен

преди 2 години

ЕС е ДПС . То е против България и в полза на сутеньорите на ДПС . ЕС е ДПС

71

Анонимен

преди 2 години

Още санкции инфлацията е ниска и отива към дефлация.

70

Анонимен

преди 2 години

Все едно ни казва: Спокойно ще сипем още гориво в огъня за да го загасим.

69

Путин се смее с глас

преди 2 години

А санкции на санкциите няма ли да има? Искаме и допълнително!

68

...

преди 2 години

Така както Путин разсъждава върху историята скоро ще каже... ''ние освободихме България 1878г. те ни дължат свободата си, а сега са в НАТО и ЕС, аз не мога да толерирам подобно предателство'' и хоп реши да ни заобиколи с армия. Пълна глупост. Днеска гледах речта му. Буквално говорише като луд със заплахи, как щял да им погаже на Украинците как се прави ''декомунизация'', защото те са демонтирали паметници на Ленин. Гледайте го и ще видите, колко луд изглежда. Нищо общо с предишния премерен Путин

67

Анонимен

преди 2 години

братушките гнервираха саща и сега ше има душене до дупка. ревалусион. тоя унизителен номер с червената къртица - пияч на белина мина секви граници. дори пияницата с диригентската палка в ръка не беше толкова обидна гледка. добре, че сме на село на завет, че на високо ше фърчат яки фишеци, а ние ше залегнеме у царевицата. наблегнете на копането на зеленчука, а за липсата на газ глобалното затопляне ше има грижата. само живот и здраве да е.

66

Интересно...

преди 2 години

...а в признаването на Косово американците не откриха никакво нарушение на международното право....Удобно нещо е правото, особено когато е международно!

65

С капа без капа

преди 2 години

Абе угодия нема, но едно е сигурно и целта е само една: САНКЦИИ ще има! Ако започне Русия да напада навреме(според графика на байалцхаймер)... ще има САНКЦИИ!Сега пък се очертава ако не започне навреме или въобще не започне(пак според същия график) ... пак ще има САНКЦИИ! Добре, че е Путин да го изтърпява(докога ли??!!) тоя байизкукуригал иначе ако беше некой кибритлия ФАЩ отдавна щеха да я търсят само водолази!!!