37

Ебтер

преди 2 години

Абе какви ги плещите??? Абе това българите са толкова неблагодарни, че ...няма накъде вече!!! Толкова ли сте глупави, че не виждате как украинските нацисти нападат Донбас и Луганск??? После Путин бил организирал всичко това? Вие въобще не съм сигурен дали имате връзка с главния си мозък? Да се надявам, че Путин ще ...направи това, което бе запланувал преди да отправи ултиматума! Просто бой по каските на ...господаря, а другите сами ще се предадат!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще забравим, що е коронавирус, омикрон и на баба ви фурката. Ще забравите файзер, спутник и модерна и ще търсите землянки и пещери да се криете от бомби. И ще станете кореносъбирачи, и ловци облечени в кожи. Това ви чака, ако продължавате да се водите по акъла на Джо.

35

Цирк Путин

преди 2 години

До АЛО Хага...... В Донбас цирк Путин дава представления за да настрои ваната срещу Украйна.

34

АнонимеН

преди 2 години

ЧИСТА ПРОПАГАНДА!! БЕЗБОЖНИЯ КОМУНИСТ ЗАБРАВИЛ ПАРИТЕ НО ВЗЕЛ ИКОНИТЕ :D ДВАМА ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ ГРАЖДАНИ СА БИЛИ УБИТИ ОТ ЗЛИТЕ УКРАИНЦИ!

33

Истината

преди 2 години

До Мнение..... Пожара в Одеса бе организиран от руснаците! Те са царе на провокациите и фалшивите инциденти.

32

Само питам

преди 2 години

До Светнат....... Спомни си какво стана с Хуауей. Ще посветят и още как. Но китайците няма да си мръднат пръста за Путин.

31

Мнение

преди 2 години

Някои тук коментират какво ще стане,ако тук се подгонят българските турци. Има обаче един още по-аналогичен казус-този с българите в Македония.Някой може ли да каже на тях,ако им бъде забранено да говорят български и се преследват за това,да учат история както македонците са я написали и не дай боже изгорят живи българи както това се случи в Одеса, България как да реагира?

30

Цирк Путин

преди 2 години

Нищо чудно кремълският диктатор да организира един-два терористични акта в Москва и Санкт Петербург, в които да обвини "бандеровците" за да има още един повод да започне нахлуването. Знаем, че дойде на власт избивайки над 250 руснака с взривове на жилищни блокове в Москва, Бунйкск и Волгодонск. Тогава обвини чеченците и това беше повод за Втората чеченска война, която го утвърди на трона.

29

Глупости

преди 2 години

Даже в руската преса има интервюта с бежанци, които казват че лидерите на областите са ги изгонили без да има нужда, само да ескалират напрежението. През 2014 е имало истинска война и са си жвеели там, сега никой никого не иска да напада, а пък ги изгониха.

28

Светнат

преди 2 години

До Само питам ..... Принципно си прав с тази разлика, че САЩ никога няма да посмеят да наложат повече от козметични санкции на Китай, точно поради причината която изтъкваш - твърде голям стокообмен и взаимна обвързаност. Да не се окаже после, че кризата с чиповете се превърнала в тотална криза на електрониката.

27

Само питам

преди 2 години

До разсмя ме....... Нали знаеш, че при подобна ситуация всеки, който помогне на руснаците да избягват санкциите сам попада под тях? Стокообмена между Китай и Русия е 140 милиарда долара а между Китай и САЩ е 840 милиарда. Нали не мислиш, че Китай ще загърби икономическите си интереси заради проваленият режим на северният си васал Путин? Още повече на Мюнхенската конференция Китай каза, че държи за запазването на териториалната цялост на Украйна!

26

Стягат се джендите

преди 2 години

Партизан за бой се стяга... Доброволци се подготвят усилено за фронта... Пасито боядисва трабанта в цвят каки, Ал.Йо подготвя специални санкции лично за Путин и се бръсне с брадва, синоптичката на ЧEXЛЬ0 шие байрака и той сам ще е байрактаря, елена кремтодорова събира кремчета за фронтоваците, гербев рукола ще им носи, жълтопаветчици оформят пърформанси и събират провизии .... абе на война отиват!!!

25

ЕЖказа

преди 2 години

ЕЖК на пазара, че бандерите вече колят и бесят в донбас...

24

Българин

преди 2 години

Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби отново яростно защитава Империята на злото!

23

разсмя ме

преди 2 години

До Анонимен 31 ..... Мислиш ли, че руснаците са толкова *** за да не се подготвят и за такъв сценарий? От цялата работа далаверата ще е за Китайската централна банка, която ще поеме клиринга на външните плащания и краварите ще си вкарат автогол от центъра.

22

Асан

преди 2 години

Къдя забрави парите под дюшека или у чекмеджето :)))

21

Виц

преди 2 години

Русначе пита майка си: -Мамо, как е правилно, расизъм или русизъм? - Синко, ако мразиш не**ите, то това е расизъм, а ако ненавиждаш целият свят, тогава е русизъм.

20

Анонимен

преди 2 години

И всичко това е от бандитизма на Москва.

19

Оон

преди 2 години

Жалко за тези изтормозени хора - тероризирани от фашистките украински отрядиКрайно време е оон да осьди украйна за това поведение както го направи сьс косово

18

русия победит

преди 2 години

Окото вижда