8

Анонимен

преди 2 години

Тая пропаганда е ненормална, Русия няма да напада никого, за съжаление на САЩ. Достатъчно си забогатяха с газчицата.

7

Хората са го казали

преди 2 години

Нали това искахте адреналин, бурен живот, купон на макс, нали в този град няма какво да се случи и денят завършва с Първа програма на БНТ. Дърпахте дявола за опашката и все малкия дявол се обаждаше и за това чукахте на дърво от страх и суета......Е Притури се планината не само на песен

6

СС

преди 2 години

Трябва да се създаде Европейска армия и страните от тази европейска армия да излязат от НАТО и янки гоууу хомее... Итогава ще има мир....

5

Анонимен

преди 2 години

Европейски съюз със армия и Русия в него е кошмара на наглосаксите. От столетития се мъчат да го предотвратят по всякакъв начин. Това е и целта на цирка с укрите.

4

A, ИНФЛАЦИЯТА ?

преди 2 години

Медиите да спрат да ни занимават с Украйна и Русия. Цените на всички хранителни стоки са гръмнали с 50+ стотинки. Преди 2,3 месеца пазаруване което правеше 20 лв, в момента стана 25лв.

3

Анонимен

преди 2 години

Всъщност една европейска армия със страните от ЕС ще реши проблема. Защото веднага се подписва договор за добросъседство с Русия. А Украйна може така да стане член на ЕС и без да е в съюз с САЩ, но пък да е в Евро армията. Има изходи хора. Това е един от тях и е може би най-добрия в дългосрочен план. Дано се създаде Евро армия.

2

Анонимен

преди 2 години

Някой клати земята, ама не е добре това.

1

Асан

преди 2 години

Кви изненади