42

Фют

преди 2 години

А блокираните Онтарио и Квебек нещо?? А блокираната граница с ФАЩ??

41

Анонимен

преди 2 години

Който мие писал минус явно сее отвърал от Христа и сие за ада това е

40

Анонимен

преди 2 години

Колко оправдания ще си измисли още програмираният фашист?

39

Коментар

преди 2 години

Шофьори,мачкайте я таз нищожна xлeбаpka бе!Тя не заслужава живот!Как такъв Дpucлю ще ви управлява държавата?

38

Анонимен

преди 2 години

Комедиант, *** и като опря ножът до колала се скри, т.е., скриха му драгоценното тяло. Всичко излиза на показ и ако и това не помогне на огромната маса, кято вярва на ваксините и ги поддържа, това означава, че са отчайващо заблудени.

37

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на САЩ и Канада в кой бог сатанински вярват та измислиха 32 пола сбърканяци заради 2% ненормалници в библията и евангелието такива неща са осъдени.Няма да ги бъде Исус се отвърна от тях

36

Резил

преди 2 години

От редакцията се опитват да излязат от неудобната ситуация за случващото се в Канада. След като вече Отава е блокирана и полицията обяви че не може да се справи защото протестиращите са много повече от тях, хората започват да се питат къде е властта къде е премиера. Чак сега новинарският екип на днесбг реши да ви уведоми защо се е скрил копието на Просто Киро. Трудно се наваксват динамични събития които си проспал за седмица. Я напишете нещо за резила на GoFundMe.

35

Са са

преди 2 години

Най големия страх е шубето . Защо Трюдо който не го е страх като видя множеството го евакуираха и се направи на болен Той е резил за Канада

34

ДДРОнег

преди 2 години

Защо политииците настояват за ваксинация и бустерни дози, след като от самото начало се значе, Омикрон-ът заобикаля ваксините, а СЗО се обяви против бустерните дози ?!?!____Отговорът е елементарен - почти нищо не може да се направи за борба с този вирус, а ако не се прави нищо, то управляващите биват атакувани от опозицията !!!___Още от началото беше ясно, че Ковид беше по-скоро политически проблем, а от една година е и бизнес !!!

33

Анонимен

преди 2 години

АЗ СЪМ В ДОМАШЕН АРЕСТ 4-ТИ МЕСЕЦ С ТОЯ 'СЕРТИФИКАТ"! ИСКАМ ДА ПОСТАВИМ В ТАКЪВ КУНЧЕЕВ, КАНТАРДЖИЕВ И ДРУГИТЕ ЛЕШОЯДИ!

32

Анонимен

преди 2 години

Мани го тоз и той не знае къв е от 32-та пола я мувиж устата

31

Срамота

преди 2 години

Блумбърг обяви че Русия вече е нападнала Русия, днес.бг обявява новина от преди десет дни. Това е нивото на неолибералната журналистика... Блиц и Пик са по-актуални от вас.

30

Анонимен

преди 2 години

Марионетният пъзльо се покри в бункера и омаза гащите! Успех, борци за свобода, светът и нормалтити хора са с вас, смели канадци!

29

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

За стотен път питам -"...с ваксиниране Канада ще прекрати ограниченията в областта на общественото здраве, целящи да забавят разпространението на вируса" - но какво общо има - инжектиране което не спира разболяването - инжектиране което не спира разпространяването - какво общо има с "разпространението на вируса"? Труди, ти като си инжектиран, спря ли разпространението на вируса? Как е възможно да не престават с тази безсрамна невероятна очевидна лъжа?

28

Анонимен

преди 2 години

Теста ти за напълнен памперс е положителен! Cмъpт за слугите на глобалната мафия!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Ми, така е, като се ваксинираш с физиологичен разтвор за пред камерите, сега ще си с положителен тест. Само да не са те объркали и тестът ти да е за бременност... че с тези технологии, знае ли човек...

26

Фиаско

преди 2 години

Днес. бг трябва да си сменят името на оня ден. бгДни преди да започне конвоя на свободата, Джъстин обяви че се изолира защото едно от децата му е болно. Уикенда когато блокираха Отава и след като го изолираха в неизвестен бункер, либералното недоразумение направи видео обръщение в което призна че е с положителен тест и със симптоми на ковид. Най-комичното беше че завърши с призива "ваксинирайте се".

25

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ ОТ КОЙ БУНКЕР СЕ ИЗОКА? КРИЙ С Е ДА НЕ ДОЙДАТ ШОФЕРИТЕ ДА ТЕ ИЗРОВЯТ КАТО САДДАМ! ПО- ГОЛЯМ ТЕРОРИСТ СИ ОТ НЕГО, ЗАСЛУЖАВАШ ЛИНЧ!

24

Анонимен

преди 2 години

Тони клоун не е ли тройно ваксиниран и сертифициран?

23

Анонимен

преди 2 години

Такива като този се правят на големи мъже докато налагат ковид диктатура на населението, обаче пълнят гaщитe като новородени когато ги притиснат.