28

Ц ц ц

преди 2 години

Кой говори за хуманост и човещина Това е жива подигравка с хората

27

Анонимен

преди 2 години

Не може тази убийца от регистратурата да се крие зад изискванията за документация. Това е лъжа! Действа се според ситуацията. Спешно отделение и се докарва човек в безпомощно състояние...Веднага се посреща от екип и се реанимира...Това са глупости, че идва полу жив човек или в безсъзнание и трябва първо лични данни...Тази нелепост от грешки на кръстосани гени, която беше на регистратурата трябва незабавно да бъде осъдена за немарливост, неадекватност и бездействие в спешно отделение.

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Къв "хуманизъм" бе,дрucльооо? Аз да не съм от хума направен? Казва се ЧОВЕЩИНА,глупавий Темерудио!

25

dakotabg

преди 2 години

Кучев,за оставка,чувал ли си?

24

Анонимен

преди 2 години

Такива безобразия се случват постоянно просто рядко им се дава гласност, понеже въпреки усилията на здравната система пациента оживява

23

Анонимен

преди 2 години

да, но мисленето на хората не се променя за дни или месеци. небрежното и/ли грубо отношение към пациентите е запазена марка на нашата т.нар. здравна система още от соца.

22

Анонимен

преди 2 години

Случаят във Враца, Ежко Бежко набоден, показва липсата на здравна система - на първо място. Не може спешните случаи да се приемат след 40 минути престой пред спешно отделение,атова - след като е била повикана линейка и тя не е дошла. Вие сте за затвор! Всичките настоящи и бивши управляващи, които имате какъвто и да било досег с управлението на тази напълно липсваща "система".

21

Анонимен

преди 2 години

Какво ще разследвате? Всички видяхме ужаса за пореден път, който се налага да изживяваме от отношението на българските медици и персонал. Болници, домове за възрастни хора, детски градини....До кога? Това ако беше в Щатите на момента идват с белезниците и докато я разследват, този *** ще лежи в ареста, за бездействие като медицинско лице при умиращ пациент.....При нас понеже няма закони, затова и саморазправата е закон....Ами след като така искат. Да не се възмущават, че ги бият.

20

Анонимен

преди 2 години

Цели 12 години се работеш за унищожение на здравеопазването. Колко болници унищожихте бе Кунчо. То и фамилията ти е като теб. Колко народ се казват Кунчо. Накъде с тази фамилия бе Кунчо. Сега ли разбра че нямаме здравеопазване. Жената береше душа а оная се.лска пръчка я пита за ЕГН-то. Вместо веднага да я реанимират тази пръчка я остави да умре пред очите на детото и мъжа й. Идва времета на АК 47 ще ви копаме надолу с главите. Докато не запее калашника оправия няма да има.

19

Маймунчев

преди 2 години

В нормалните държави, когато подобен случай стане достояние на медиите, главният държавен здравен инспектор си подава оставката.

18

Пффф

преди 2 години

Да ви кажа, понякога започвам да разбирам първичните подбуди на австралопитеците които пребиват лекари.

17

СС

преди 2 години

Кунчев тебе като те приеха в болница дава ли лична карта и бъркаха ли ти в носа пред вратата и чака ли навън докато ти излезе резултата от теста??? Не че нещо за един приятел питам...

16

Анонимен

преди 2 години

Променете подхода бе Кунчев. Че ще има лавина от такива случаи. Не е само Враца. Добро здравеопазване има само в 3 областни града в тая държава, всички други са като Враца. Извикай Денков и вкарвайте големите в онлайн за месец, малките и тия до 14 год да се тестват по 2 пъти седмично за да са в училище. Посъветвайте старците да не излизат много, да се пазят. Не ми бройте хората в болниците, че ще умират поголовно още на входа им, а леглата ви ще стоят празни. Коригирайте си мерките!

15

Анонимен

преди 2 години

Тази женица от регистратурата трябва да бъде осъдена....Това същество с изкуствените мигли няма място в обществото, а тя е медицински работник....Дори не беше с униформа...Учудва ли се още някой защо е толкова висока смъртността? Защото не ни лекуват или ни лекуват по телефона. защото от началото на пандемията не спират да реват колко са претоварени, като, че ли някой ги държи насила в болниците. Кога българите станахме толкова лоши хора? Да прекратяват истерията с пандемията, че ужас от докумен

14

Цеко

преди 2 години

Думите са безчовечност, безхаберие, арогантност и некадърност. Ако има закони в тази държава тая трябва да лежи в затвора за убийство. Има и свидетели...предостатъчно доказателства за извършеното престъпление.

13

СС

преди 2 години

Ами то във всички институции е така размотават те с бюрократични глупости 1000 глупости. в случая е виновен този който е измислил в спешното като приемат някой първо да му правят тестове за ковид да му искат лична карта да го регистрират и 100 глупости. Човек като отиде в спешното да не отива на хотел бе???? Жената на регистратурата е изпълнявала това което са и наредили за съд са тези които са измислили глупавите мерки... и не са прозрели че ще става така от нелогично измислените действия...

12

daa

преди 2 години

"За мен тук има смесица от тотален непрофесионализъм и липса на хуманизъм". За това имате най-много заслуга ВИЕ-пропагандаторите за слагането на препаратите през няколко месеца.Бас ловя,че във вътрешните правила на болниците със сигурност е заложено това за доказване на самоличността,за да се провери дали има ваксина или не ПРЕДИ медиците да реагират на спешният случай. Това е изгубено ценно време и се губи смисъсла на "спешен център".Има го навсякъде,засили се най-вече след "пандемията"..

11

Половината

преди 2 години

От Северозапада е населен с новите българи.

10

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ,липса на хуманизъм е че още не си в затвора.

9

Анонимен

преди 2 години

Не бе Кунчев, жената е умряла щото е антиваксърка. Иначе как ще си изкараш сребърниците ако признаеш че липсва хуманно отношение сред медиците в България? Нали бият лекарите без причина, пък те ангелчета, херувимчета!