241

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Гореспоменатият е роден 1936г., завършил медицина 1960, алерголог. Дългогодишен агент на ДС. Освен, че не работи, кога е станал и инфекционист?

240

Анонимен

преди 2 години

"Нали не бихте допуснали ДРЪГЛИВОТО СИ КУЧЕ в леглото без да сте го обезпаразитили ?"===>Дръгливо куче не допускам на пушечен изстрел затова стоя далеч от ваксинирани.

239

Анонимен

преди 2 години

Много умен, компетентен, премерен, винаги точен и информативен. Удоволствие е да го слушаме.

238

Алуминий

преди 2 години

Някои обясняват агресивността на "ваксинираните" със вредното въздействие на алуминиевия оксид върху мозъка им след "ваксинация" Според мен не е вярно защото се изисква наличие на мозък, а при ваксинираните такъв липсва, щото те ако имаха мозък нямаше да се "ваксинират" Не вярвайте на лъжливите коведарските *** те са рекламни агенти на търговците на "ваксини" плащат им за да ви излъжат да се набоцкате с експерименталните им бълвочи. Краят на ковид мафията наближава

237

Абсолютно!!!

преди 2 години

До ЕКСПЕРТ!!! А също и ескпертет сътрудник на една много специална организация с абревиатура от 2 букви: "Д" и "С".

236

Коведаро стъкмистики

преди 2 години

Коведарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради ковид сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са тия, сами можете да установите от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня, изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте всяка вечер към 23 и 50 часа, отново починалите са 285 души, тоест умрелите са толкова колкото преди ПлаНдемията пак 285 а не 400 както лъжат коведарите

235

За да си..

преди 2 години

антиваксър..трябва да си против ваксини. Предвид, че това което боцкат в телата срещу Ковид НЕ функционира така както се очаква да функцинира една ваксина (т.е. да защитава срещу заразяване/преболедуване) следователно анти-ковид ваксъри НЕ съществуватизобщо. :)

234

Ваксърите...

преди 2 години

...не разбрахте ли че претенциите си към "обществото" да се ваксинира можете да ги имате само на Запад? Поради простата причина, че обществото=мнозинството, и в този смисъл обществото в България конкретно е против л..ната, които сте си вкарали в тялото?

233

Ха ха

преди 2 години

Голям злоба струи от ваксинираните сигурно е страничен ефект от ваксината представете си колко още по злобни ще странат след 5 игла.

232

до 273 от славянин

преди 2 години

Имаш само малък психологически проблем - колкото и антиваксъри да са ''умрели от ковида'', останалите не се на.ират и вцепеняват от страх и не спират да живеят, ''за да не умрат'', като вас ''умните и образовани'' нарковаксъри!

231

славянин

преди 2 години

Вчера изкарах настинка за по-малко от 24 часа, ама със всички симптоми на омикрона, пропуснах на пожар да посетя личния си лекар, какъвто нямам, който да ме насочи да си направя тест и о, чудо, днес вече нищо ми няма! Просто вчера изядох две големи глави чесън, изпих няколко горещи чая с джинджифил и си направих упражненията ци-гун, както го правя от 20-тина години и днес все едно, че нищо ми е нямало! Ако бях с акъла на нарковаксър сега щях да съм в болница да ме ''лекуват''!

230

Анонимен

преди 2 години

До 267 Много добре, явно нямаш близки, които да пазиш. Личен избор ... Всичко трябва да е така

229

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 255 --------Боледувах, 2 пъти. И ? Вторият път за ден и половина. Сега съм с имунитет до живот. А ти, набучи ли четвъртата доза? Че е време за 5-а напролет!

228

Анонимен

преди 2 години

Добре, че беше тоя сенилен старец да ми каже...

227

Безплатни ваксини

преди 2 години

Е тука требваше да ви светне лампичката от самото начало. Безплатно е само сиренцето в капана на мишката. От 1 година ви го повтарям.. ама много хора загреват твърде бавно.

226

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е свобода.

225

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите треперят от страх. Айде, прежалете се вече. Няма да свърши света без Вас,ако се боцнеш с една ваксинка.

224

Истината

преди 2 години

Много хора се набодоха с надеждата, че като се ваксинират, новините за Кови ще спрат. Даа, даа... амаа....

223

Анонимен

преди 2 години

Един вчера се ваксинирал. Днес прочел тук,че не е трябвало,защото някой по-долу писал така. Отишъл в пункта за ваксинация да му махнат чипа. Защо му се смяли?

222

До Ваксърска злоба

преди 2 години

Злобни са, защото са ваксинирани.