220

Анонимен

преди 2 години

СЪС СЪПРОВОД ЕДИН С130 ПЪЛЕН СЪС ЦИНКОВИ САНДЪЦИ И ЗНАМЕНА. ДА ИМА СЪС КАКВО ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ ПОСЛЕ.

219

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите като мечка гнили круши

218

Поздрав

преди 2 години

Добре дошли, приятели и съюзници! Ние сме спокойни. Нашата независимост е гарантирана.

217

Анонимен

преди 2 години

Това е истинската цел на двегодишните чести, последователни, нестихващи и накрая втръснали предупреждения, периодични провокации, лъжи и откровена истерия, относно евентуалната руска инвазия в Украйна. Да се насити и напълни всеки кв. км. от територията на страните на бившия социалистически лагер с пиндостански окупационни войски и въоръжения. Да се бетонират тук и да отправят алчен, ненаситен, кръстоносен поглед-апетит още по-наизток.

216

Анонимен

преди 2 години

До Дедото от снимката Ти тия рабботи ги разправяй за Путин. Той затова не излиза от бункера.

215

Само питам...

преди 2 години

До Само отговарям ... Това същата "хурка" ли е дето я ядоха талибаните .... или севернокорейците ... или сирийците ... либийците ... ? Впрочем ,къде са ни самолетите дето ги поръучахме и ПЛАТИХМЕ преди 2 години да ни защитават от руския агресор ? Щото агресора е тука .. ама самолетите ги няма . Казват щели да бъдат индийска сглобка щото американската авиация отказвала да поръчва тези модели от близо 10г. ..... При платени сдамолети , на заем ще вземаме от други държави.... хахахаха.

214

Анонимен

преди 2 години

До Само питам... Големи глупости си надробил и мислиш, че си много умен.

213

Анонимен

преди 2 години

"Добре дошли, приятели и съюзници!" - Този коментар има 4 плюса и 45 минуса. Ясно е колко са "добре дошли".

212

Само питам...

преди 2 години

До Анонимен ... Че кой ти говори за руска телевизия .КАЗАХ ВВС .... ВВС.... чакай да потретя че може да възприемаш бавно ... ВВС . ТАМ, показаха "недоумрелите" от използването на химическо оръжие в Сирия . Препоръчвам ти и доклада на Министерството на отбраната в САЩ за разходите на американската армия за психолог и виагра дето изразходват за завърналите се от мисия "бойци" и за броя на дезертиралите през последните три години ... п.с. ДА кажа : Не го търси тоя доклад по навик при руснаците

211

Анонимен

преди 2 години

Руската наглост за величие се дължи единствено на нежеланието на САЩ да ги унищожат икономически и военно.

210

Само отговарям

преди 2 години

Руснаците ще ядат здравата американска хурка. Руснака е напълно безпомощен срещу американското оръжие. Сега ще видиш нашите натовски генерали Радев и Янев как ще въртят *** да не идват Ф35 в България. Натовските генерали като Матросов ще се хвърлят срещу Ф35 заото ако стана патаклама Ф35 щу унищожат цялото руско ПВО струпано около Украйна за броени минути.

209

Само питам...

преди 2 години

До Анонимен ... . Вероятно си прав за това с филмите . Той бат Рамбо, дето изтрепваше виетнамци и еднолично победи цяла Азия за да докаже на целия свят че торбестите кафеви *** на връщащите се от Виетнам не са пълни с лай*** от страх а е новия модел камуфлажна униформа .... ВРЕМЕ Е ЗА НОВ РАМБУ, дето сръчно да "изтрепва" талибани и рашки. Америка има нужда от такива /холувудски/ герои....

208

Анонимен

преди 2 години

До Само питам... Руснашки простотии не гледам. Който гледа руски телевизии за мен е пълен *** който руснаците го манипулират и дресират като куче.

207

до неграмотника

преди 2 години

Много съм Оплашен от великия Путин.

206

Само питам...

преди 2 години

Впрочем , гледах и едно друго изтрепване а Сриря с "химическо оръжие" по ВВС където "изтрепаните" мърдаха нетърпеливо под белите чаршафи дето ги бяха покрили. Дори и два съседни "тръпа" си говореха нещо в очакване да свърши фотосесията . ТОВА ГЛЕДА ЛИ ГО ? Беше много популярно по английските тв канали . Краварчетата тогава също впрегнаха де щи имат тролчета да прикриват издънката .... Още "изтрепвания" искаш ли ?

205

Анонимен

преди 2 години

До Само питам... Ако руския башибузук има късмета да влезе в Украйна ще гледаш още много такива холивудски филми. Русия няма абсолютно никакъв шанс срещу Украйна да не говорим за НАТО защото това е много несериозна.

204

Само питам...

преди 2 години

До Анонимен .... даа, може и да си прав . И аз го гледах това "изтрепване" по Холивуд Нюз .... сигурен съм че и изтрепаните вагнеровци са го гледали седнали удобно пред телевизорите си . Твърде е възможно и някой да е умрял след това ... от смях .

203

Анонимен

преди 2 години

До Само питам... Не е. Изпращат войската дето изтрепа за 15 минути 600 вагнеровци в Сирия.

202

Анонимен

преди 2 години

Натрапва се окупация!

201

Само питам...

преди 2 години

"Войската" дето САЩ ще я изпраща в Източна Европа ДА НЕ Е ТАЯ ДЕТО "ПОБЕДОНОСНО" СЕ ВЪРНА НА БЕГОМ ОТ АФГАНИСТАН ? Не че нещо ама се възхишавам колко методични и последователни са краварите . Започват една война ... осссират се ... бягат, изоставяйки "супероръжията" си на победените ... и след няколко месеца ГОТОВИ да започнат нова победоносна война .... ЕДИНСТВЕНАТА ПОБЕДА НА САЩ ВЪВ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ Е ВОЙНАТА МЕЖДУ СЕВЕРА И ЮГА когато са победили сами себе си. Хахахаха