80

Анонимен

преди 2 години

Белгийската армия излиза, че е в пълна бойна готовност да изчезне окончателно, след като се намеси и получи достоен отговор. Така излиза от тези пропагандистки публикации.

79

Анонимен

преди 2 години

Тоз пясък що го ръсиш ?Против Крокодили.То тука няма. Е щото ръсим.

78

Анонимен

преди 2 години

Русофил истиците не са на ясно, че Западна Европа не се снабдява само с руска газ. Дори не и на 50%, най - много е в Германия - 35%.А, между другото какво стана със,, Северен поток-2",нали без него германците щели да мръзнат, а той още не е пуснат, а и скоро няма да бъде?!

77

Анонимен

преди 2 години

Боят ще бъде много бърз. Няма да могат дори да излетят.

76

Кинжал

преди 2 години

ГЕРМАНИЯ В РАМКАХ ОБСУЖДЕНИЯ ВОЗМОЖНЫХ САНКЦИЙ ПРОТИВ РФ СНЯЛА C РАССМОТРЕНИЯ ВОПРОС ОБ ОТКЛЮЧЕНИИ ОТ SWIFT не хотят немцы танкерами золото возить в Россию за Российский газ)))

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Какво да ги правим? Те за близък бой не стават - можем да ги одраскаме." Няма да има близък бой. :)))

74

ел.инж.

преди 2 години

"Белгийските енергетици след като закриха и АЕЦовете в Белгия ще трансформират енергетиката към зелена енергия от слънчеви панели и вятърни перки"-------------------------- Тя така се трансформира енергетика. Тя енергетиката е толкова проста, че да я трансформираш е почти същото, като да завъртиш сферичен кран на четвърт оборот.

73

Анонимен

преди 2 години

Русофилите след поучения и заплахи към САЩ, Великобритания, Испания и Нидерландия сега взеха да ръсят и акъл към Белгия!Ха, ха, ха, ало това са държави на светлини години, военно, технологично и културно пред изостанала Русия,която освен с ядрени бомби с друго не може да стряска цивилизацията. Точно като Северна Корея!

72

ххх-ххх

преди 2 години

До АнонименСАЩ отдавна са окупирали Украйна, раята работи, играят им по свирката а ресурсите отиват в сложени от САШ олигарси и САЩ фирми. СЕга за кефа на САЩ раята ще стане и курбан...Хамериаканска Демокрация,а?

71

антилибералист

преди 2 години

До АнонименПо същата Евроизпедалчена твоя логика Люксембург ще бият САЩ във война - имат по-голям БВП хахахахаха леви ти на тая кълка, но ако Русия тръгне да взима Киев за 2 дена е стигнала Брюксел и там какво - мирен протест от меки китки с мечета в ръка и шарени знамена тикнати в Дирниците ли ше има хахахахха Жу Су ..еди какво си

70

Анонимен

преди 2 години

До 74САЩ ли окупираха украинска територия и се готвят, за нахлуване в суверенна Украйна?

69

Анти-трол

преди 2 години

Горките украинци за кефа на шепа олигарси и далаверата на САЩ и ЙЕВвроджендерастите ще копаят гробове. САЩ за пореден път създава война за да може да продава оръжие а еврогейчетатаЗелениЛибералОбратни знаят какво ги чака, но мълчат -защо ли? Кой знае какви компромати има ЦРУ за лидерите им?! Укрите за жалост ще получат "демокрация" като Сирия, Афганистан, Ирак - жал ми е за тях. Заради продажните им политици тип ЧехалПлевналиев и ВинетуДебилски колко майки ще плачат на безименни гробове!

68

Кинжал

преди 2 години

Завтра по ходу услышим заявление тони блинкина : российские учения у побережья страны не приветствуются. ))

67

Анонимен

преди 2 години

Белгийските енергетици след като закриха и АЕЦовете в Белгия ще трансформират енергетиката към зелена енергия от слънчеви панели и вятърни перки и ще спрът да купуват газ от Русия и руската икономика ще бъде задушена и Русия ще фалира.

66

Кинжал

преди 2 години

"Глава" МИД Ирландии Коувен: российские учения у побережья страны не приветствуются. Что-то пошло не так у Ирландии.....))

65

Анонимен

преди 2 години

Белгийските воини ще бият Русия. Русия е гола вода с бевепето, бевепето и е колкото бевепето на Исландия.

64

Анонимен

преди 2 години

Ди 67 щото ако им врътнат кранчето на газта, ще има седене на тъмно и студено

63

Анонимен

преди 2 години

"Нидерланды посылают два истребителя F-35 в Болгарию"----------------------------------------- Какво да ги правим? Те за близък бой не стават - можем да ги одраскаме. Струват по няколкостотин $млн и са годни само за изложба.

62

мнение

преди 2 години

Прави ми впечатление, че от натовските страни Германия е най-умерена в позицията си за Русия, не доставя летално оръжие за Украйна, а полева болница... Сигурно защото имат богат опит от война с Русия и знаят от какво най-много ще имат нужда....

61

Анонимен

преди 2 години

Ще има да чака кагебейското джудже уважение за диктатурата и издевателствата си над народ аи управление с терор и дезинформация, че и убийства и анексии на чужди територии.