72

Продължи Приключване

преди 2 години

Живота е кратък, българската простотия вечна!

71

Да, да, ама не

преди 2 години

"Но моето мнение е, че ваксината трябва да ни предпази от заболяване - такава ваксина за съжаление няма в момента. Тези, които се намират на пазара, се компрометираха." А докато беше главен експерт на НОЩ какво говореше този шеф на клиника във ВМА при великия коремен хирург и шеф на НОЩ - ген. проф. .... Мутафчийски?!?!

70

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ще приключи, когато спрем да й отдаваме чест и да пишем и да говорим за нея непрекъснато.

69

Жоро

преди 2 години

Как се става антиваксър ли?Лесно. Само трябва да си дариш мозъка ;)

68

Анонимен

преди 2 години

До: номер 73 Нещо повече - херпес вируса обикновено остава в тялото доживот. Заразиш ли се един път и край! Това не значи че си болен. Когато ти отслабне имунната система обаче, вирусът си "показва рогата". Друг вирус, причиняващ варицела също остава в тялото след като е влязъл веднъж и понякога изневиделица може да предизвика варицела зостер - опасно неврологично заболяване дължащо се на същия вирус.

67

Анонимен

преди 2 години

Човек приключва да е гладен когато се нахрани !Чиниите приключват да са мръсни когато ги измиете с вода и веро ! Батерията на телефона приключва да пада, когато се включи в зарядното !Човек приклюва да му се спи, когато се наспи !

66

Анонимен

преди 2 години

Статистиката е повече от ясна - в интензивните и броя починали над 95% са неваксинирани. Конспираторите да замълчат.

65

Анонимен

преди 2 години

Някои да обясни на тоя професор че лекарство има и то доста ефективно и без страничните ефекти на експерименталните течности.

64

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво не разбрахте още? Никой няма за цел да бори пандемии и прочие измишльотини. Борят ви вас самите. Тъй че ваксини, лекарства, маски, локдауни имат за цел само да ви притискат и тероризират, а не да лекуват някакъв въображаем вирус и вече всяко заболяване се води коронавирус. Толкова сте лесни, драги.

63

Анонимен

преди 2 години

Въпрос с понижена трудност: Имат ли фармацевтичните компании изгода да разработват, произвеждат и продават лекарство срещу ковид, ако печалбата от ваксини с ежемесечени бустери е по-рентабилна?

62

Анонимен

преди 2 години

Докато чакате за ефективно лекарство, си направете профилактика с ваксини. Най-ефективно, безопасно и евтино. За нашето семейство борбата с ковид струваше ваксините за 4 души и 5 таблетки парацетамол. Общо.

61

Анонимен

преди 2 години

Само дето се боцкаха лековерните ***, професорчето им го сипа с това негово изказване.....хахахаха :))) Нищо чудно че слагат само "математици" а не лекари които са вещи по вирусология :)))

60

Анонимен

преди 2 години

Не, професоре, никога няма да приключи "пандемията", че е изключително удобна и обслужва мноооого важни интереси. И това колко са дълбоки нещата се видя тъкмо покрай случая Джокович-вече и богати и известни биват преследвани и унижавани, какво ли остава за нас дребните мушици.

59

Анонимен

преди 2 години

Тея дето управляват света и пуснаха вируса нямат интерес от лекарство...Геноцида си върви! Очакваме Сигмакрон....

58

Боре щорумера

преди 2 години

Хората не разбраха сега какво лекуват спин,левкемия,западно нилска треска,малария,ебола,вируса нина,антракс по скоро залагам на спина.

57

Зелен Идиот

преди 2 години

Енергийната криза ще свърши с откриването на ефективна зелена безплатна възобновяема енергия.

56

До 74 noFreeman

преди 2 години

Много си толерантен колега ! Не провесени а нарязани на парчета

55

Дзъ

преди 2 години

Най-накрая нещо смислено казано по темата

54

Анонимен

преди 2 години

Най-обикновения херпес се предизвиква от вирус. Досега лекарство срещу херпес не съм виждал. Само го мажеш с паста за зъби, барем завехне по-бързо :))) СПИН-а също е от HIV вирус. И него не съм чул да са открили лекарство да го лекуват. Само те поддържат докато си жив. Короната също в вирус. Та когато измислят лекарство да лекува вируси, ама първо да излекуват херпес и СПИН, да ми се обадят учените :)))

53

Котарак

преди 2 години

Ми открий го бе! Нали си професор.