82

до 93

преди 2 години

Има неща, с които не бива да си правиш шега. Едно време и баце мислеше, че като дигне тока с 20 стотинки сичко ше е наред, ама го скъсаха от протести и накрая подаде оставка. Същото е и тука- Кирчо си мисли, че може да си прави некви договорки и да предава националния интерес, която целия народ казва, че иска да ги издъним от вето - следват серия от протести и бум - оставка.

81

Анонимен

преди 2 години

Дано му стигне вазелина на нашия.

80

SS

преди 2 години

Радев е изцяло американски шпионин зависим от Козяк и се прави на русофил да казват че е към руснаците и да плюят по тях и да отклонява вниманието че го командват от САЩ.Как мислите натовски генерал завършил в САЩ става президент назначава хора изцяло подготвени в щатите. Прави всичко в полза на запада и каза че крим е Руски да отклони вниманието. Как мислите към руснаците ли е??? Кой от запада ще допусне проруски хора да станат някой в БГ..... ама баламите вярват. Колкото Корнелия е комунистка

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 Дадохме им зелена светлина за НАТО,обаче те продължиха да ни плюят, нема да видят ЕС :))

78

Анонимен

преди 2 години

И кой ще ви пътува по скапаната линия София - СКОПИЕ ?

77

хан Крум

преди 2 години

Седнал е да му обясни , че от македонец може да стане европеец само през български паспорт или сливане с България!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Днес макетата в ЕС, утре ИК и сите жендари в България! Това е планът на краварите, а кирчо има правото само да изпълнява!

75

Анонимен

преди 2 години

Трябва първо резултати изгодни за България и после преход от 30 години за да покажат че резултатите са трайни и необратими и чак тогава няма вето.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 Влезнаха в НАТО и са срещу България.

73

Анонимен

преди 2 години

Македонците едно приказват на срещите с нас после ходят по света и разправят друго. На македонец доверие можеш да имаш когато ада замръзне, луната стане едновременно зелена и червена, слънцето засвети в лилаво и дявола дойде лично да ти даде пари без да ти иска нищо. Относно Кирчо, тоя лигльо само да посмее да направи някаква отстъпка пред макетата и ще изхвърчи за Канада по-бързо от щъркел на юг есенно време!

72

Реалността

преди 2 години

Не е така, не сме го избрали ние! Бяха машините срещу хората! То едно кра че-тало плямпаше постоянно как с машини било най-честно и ревеше да не се броят КОНТРОЛНИТЕ разписки!!! А и навсякъде "извираха" нови и нови машини....

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78Аз това казвам, че ги залъгва, тоест празни приказки :))) Каза едно големо нищо и макетата се вързаха :)))

70

Анонимен

преди 2 години

Тия работни групи ги имаше и досега и буксуваха а след като МК влезе в НАТО даже и не се събираха.

69

Анонимен

преди 2 години

Нашите им казаха , че ще има срещи, тоест ги залъгват сърбетата :))) Докато не си признаят, че са с български корен, нема да има прошка за тех, дори на дедо Господ да се обадят......хахахахаха :)))

68

Анонимен

преди 2 години

ПП продължаваме промяна но промяна към по-лошо.

67

Анонимен

преди 2 години

30 г. на омраза и подозрения са резултати. Сега ще видим какви са тия нови резултати на Петков.

66

Димитър

преди 2 години

Хайде спрете се хейтъри!За първи път от диста време имаме приличен и позитивен премиер. Спрете да мрънкате, това, онова. Днешната Македония е отделна от Нас държава, със собствен народ. Не може да имаме повече претенции, след толкова дълго време. Пък и именно нашите претенции към тях, основателни или не, са голямата причина, за днешното ни разделение. Оставете ги, те сами ще ни потърсят.

65

Анонимен

преди 2 години

Толкова са ги подпушили нашите,ме и та крака им отиваме!?От какъв зор?

64

toti

преди 2 години

Вярно има история,но бъдещето е напред а не назд,това има нов стимул за младите и ако дойде време БЕЗ ГРАНИЦИ ще е най добре...и историята ще ни благодари!

63

aa1830

преди 2 години

Киро иска да ходим със самолет до Скопие, понеже колите с българска регистрация са провокация за "братята"