278

До Ястребителят

преди 2 години

Абе *** ***, много добре знам, че тогава все още това е било Османската империя ! Писал съм Турция, за по-кратко, и знаейки, че дори по-ниско интелигентните ще ме разберат, тъй като Турция е съвременният наследник на империята, както Гърция е наследничка на Византия, а Италия - на Западната римска империя ! Ти си типичен турски горделивец, който като се усети натясно в лъжливото си чувство за превъзходство, почва да се хваща в незначителни неща, за да унижи другия ! Такива сте си, знам ви!

277

До Ястребителя

преди 2 години

***,научи се да пишеш правилно,или не се опитвай,не е за кухи сплескани кратуни.И Радой Ралин не е бил никога философ.

276

До македонски селяни

преди 2 години

Да, ето защо държавата им трябва да се нарича не РСМ, а СМЛП - Северно-македонски Луна-парк !

275

До 5-ко

преди 2 години

Тук не става въпрос за някакви си версии бе еййй, а за исторически факти, за които има купища свидетелства, и то не само в България, а в много други страни, включително както казах в Турция и Великобритания (и не само там) !

274

македонски селянин

преди 2 години

Великата Македонска цивилизация е дошла преди много холяди години от Луната.Нямат нищо общо с българите,които трябва да са горди,че имат такива съседи.

273

Анонимен

преди 2 години

МAКЕДОНСКИ ВИЗAНТИЙСКИ ГРъЦКИ ВAСИЛЕВСИ ИМAЛО ОТ ОДРИНСКО И ТОПОЛОВГРAДСКО...............ТО ТAМ БИЛA МAКЕДОНИЯТA ТУРЧЕ......A НЕ ПЛОВДИВ............ ИЛИ МAКЕДОНЦИТЕ СA СИ ТРAКИ

272

Ястребителят

преди 2 години

Един велик философ и поет преди много лета господни е написал разширената история за произхода на днешните българи в един куплет: "Срещнали се на полянка прабългарин и славянка, цуни гуни, вади тури, народили чуккунддури, хем ебплливи, хем крадливи, но най-вече злобливи!"90% от официалната история великобългарская е лъжа, 9% измислици, и 1% съмнителни истини. Това нещо да ви е винаги наум като четете българските фантасмагории, което те наричат "официална история".

271

Ястребителят

преди 2 години

До До 5-ко Виж сега хлапе, като ви казвам, че българите сте колкото невежи, толкова и нагли, няма да ми се сърдиш, защото това е самата истина. През 1911 година все още Турция я няма, има Османска Империя, и границите и все още обхващат част от Румелийския вилайет (южна б-я, беломорска тракия, районът около г. Едирне и пр.), в който вилайет живеят и българи, и то много българи. Е, и?? Откъде се появиха македонците... да помисля ... ъъъъ ... те си бяха тука дълго преди българите.

270

До Ястребителят

преди 2 години

Съвременните турци са много по-голяма мешавица от съвременните българи ! Твърде е вероятно и ти да си с български или други корени, но горделиво се турчееш, сякаш пък и самите турци са кой знае какво !

269

До 5-ко

преди 2 години

Слушай бе, мек ере родоотстъпно, искам да ми обясниш къде изчезнаха само в рамките на 30-40 години 1 200 000 българи, преброени от Турция последно през 1911г. (това преброяване е отбелязано и в Британската Енциклопедия) , и откъде се появиха изведнъж също толкова "македонци" след края на ВС Война ! Хайде, чакам отговор лично от теб, че ми е писнало от наглостта ти !

268

Ястребителят

преди 2 години

Днешните българи, които са мешавица между пра-българи (по-конкретно - племето "6yлгap" на турчина Аспарух) и местните славянски племена (по-конкретно македонците) да твърдят, че македонците са българи е все едно американците да твърдят, че англичаните са всъщност американци. Наглостта на българи и безкрайна също като невежеството му, ей!

267

мика

преди 2 години

Хора не се опитвайте да им се обяснявате, няма смисъл, все едно да говорете на магаре. Населението по тях земи е крайно необразовано, идващо над 80 процента от селата и са със селско мислене. Гледа те, слуша и ти се смее колко си пр ост. Те не се интересуват какво им казваш, по-зле са и от фанатиците по сектите, въри го-печи го мекето си е маке, то не може да разбере че Македония е име на територия а не на народ, точно както Тракия, Мизия, Добруджа и така нататък.

266

Анонимен

преди 2 години

До Климент Прегърнете се с братята си българи и престанете да се правите на извънземни.

265

хммм

преди 2 години

Нищо не става от тези.

264

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Пиши ако искаш и двойно ЗЗ и пак ще те разберем.

263

Климент

преди 2 години

Азбуката не е нешто што е исклесано во камен. Подложна е на постоани промени. Зошто се создава толкава фама? Во секое време може да се исфрлат некои букви или да се воведат нови. Исто е и со зборовите.

262

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Какво за тая буква. Има я и в българската азбука. Еквиваленти са З, Ц или С. Няма S.

261

ББ

преди 2 години

и добре обещаваш...обаче китайците и руснаците ще искат "услуги" за инвестициите,хората знаят ли в каква игра ги вкарваш...ще узнаят разбира се...и цената ще узнаят...дали имаш деца и внуци да платят цената?...искаш да си на плажовете в Маями...и работиш за рубли...и САЩ глуповато ви подкрепят като отказват лоялни...успех!!!

260

ББ

преди 2 години

"приятлска страна"...я си прочети учебниците и историческите извори,да учиш децата си да мразят децата на съседа..."приятелство" ли е?...Вето...и можем без ЕС и САЩ...или Справедливост или не сте ни приятели!!!Свят голям...няма да продаваме децата си повече за глупави политики на имащи ракети...САЩ визирам вас...страхливци сте...несправедливи сте към Народа ми...ще сме тук...Справедлив Свят...или да го погребем!!!

259

Анонимен

преди 2 години

До Видан България не може да се бие с всички заради вас и Македония. След победата в първата балканска всички комшии и велики сили са стреснати колко бързо армията се озова на босфора и после всячески се опитват да ликвидират или отслабят България включително с измислена македонска нация държава и т,н. Затова им трябвате и после ще ви зафърлят и направят ислями или албанци ако трябва само да не сте българи.