258

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Няма нищо случайно. Тито е приготвил резервен план и даже да загуби новата република Македония срещу Гърция ще я жертва, но няма да загуби територия от Сърбия или Хървация. Не му трябват тия българи и войводи. С чужда пита помен. А пък македоните сега му се кланят и кръщавате децата си на него..

257

Анонимен

преди 2 години

Северномакедонците освен да крадат история друго не могат.

256

Анонимен

преди 2 години

Прав е Ковачевски, никой няма да преговаря за идентичността на македонския народ, защото не е необходимо. Живеем във век на толерантност и всеки може да има идентичност, каквато намери за добре. Но това не е темата. Изглежда, че идеята на македонската страна е да подмени тезата на спора и да изкара нещата така, че България оспорва настоящата идентичност на македонския народ. А това не е вярно.

255

Анонимен

преди 2 години

Първата независима Македония е 1944 г. на Ванче Михайлов но е унищожена по искане на САЩ които бомбят София. Тогава е празника на Македония но това се "забравя" от сегашните македони услужливо заради НАТО

254

Щирлиц

преди 2 години

Желю откъсна може би завинаги Македония от тялото на България.Сегашните пишшлемета съвсем ще довършат пъкленото дело на Коминтерна,Сталин и Зелката.

253

Анонимен

преди 2 години

До Кико Северна Македоня е отделна държава от 2019 г. а БЮРМ от 1991 г. 1919-1991 г. е окупирана васална на Тито или сръпска бановина.

252

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Югославия капитулира пред Германия и България в 1941 г. Югославия капитуира и в 1991 г. и Македония се освобождава с помощ от САЩ от 80 г. сръпско робство (1913-1991).

251

Анонимен

преди 2 години

споко Киро *** сега кат оправи климата устойчиво нема мърданье направо ще се напълни със македонско малцинство

250

Анонимен

преди 2 години

Фалшива самоличност имат само престъпници.

249

Ники

преди 2 години

каква индентичност ? от 1991г дод сега ?

248

Наблюдател

преди 2 години

До 5-koАбе Петко ли си или Петкан си, какво си се хванал да си упражняваш българския език и Скопския диалект тук цял ден! Я си намери някое по-смислено занимание, отколкото да ни залъгваш, че имало такова нещо като македонски език! Виждам, че без проблеми ни разбираш българските писания тук и безсрамно ни използваш азбуката, когато ти е угодно. Тичай при Путин да ти обясни пак, че не говориш на български диалект.

247

Анонимен

преди 2 години

Дори и във филма, за който напоследък се говори, че кирилицата е създадена в македонските земи, е прибавено: "създадена в Охрид - тогавашната столица на Българската държава". Точка.

246

Щапаров Младши

преди 2 години

България съвсем не винаги е изтегляла късата клечка- не се заблуждавайте приятели! Някой ни го внушава за да приемем глупостите,които се готвят на наша глава- нее байковци номерът не минава: България днес пак я има,а "Византия" и Османската империя ги няма!!!

245

Виц

преди 2 години

Защо не трябва и не е възможно да се играе честно шах с македонец или гюптин/ индором? Значи гюптинът ще ти открадне кон а македонецът ще ти открадне царОт.

244

Щапаров Младши

преди 2 години

Чувал ли е свети Климент през живота си нещо за някакви си "славяни" и "македонци"??? Разбира се не е чувал и ако някой твърди обратното,значи е лъжец и спекулант! За св. Климент има извори доказващи че е Българин и нито един (НИТО ЕДИН!!!) древен извор,който да отрича това!!!

243

Тези не знаят ли че

преди 2 години

МАКЕДОНИЯ Е САЛАТА.

242

анонимен

преди 2 години

България винаги е изтегляла късата клечка за съжаление.

241

Алекс

преди 2 години

Идентичност на македонския народ:такова животно нема.В Северна Македония живеят основно българи и албанци.

240

доко s

преди 2 години

За съжаление България винаги е била на губещата страна и е изтегляла късата клечка.

239

Кико

преди 2 години

От кога е държава Македония? От Коминтерна! Бутафорно строителство в цяло Скопие!