69

Алекс

преди 2 години

Майната им на тези . Нито ще ги стигнем, нито пък те ще ни изпреварят..... Кажете какво ще се случи с македонците?

68

Анонимен

преди 2 години

ами четете малко бе , ние поне може да четем на руски , даже издания от казахстан , протестиращите искат закриването на дъщерни държавни фирми . какво ще рече това ами нап шеврон е там разработва находище обаче чез обедение на държавна фирма и сега протестиращите гладни това да искат нон сенс

67

То всичко свърши

преди 2 години

То всичко почти приключи за цветните революционери - а новинарите май са заложили на друг сценарийй и сега изненадано пускат разни неясни 'новини'. Този път Путин скри шайбата на запдните стратези. Преговори ще има и Русия все още е в силна позиция - и ко праите сега ?

66

Анонимен

преди 2 години

Само ядрено оръжие може да спаси Русия. В противен случай Русия ще загуби много руски момчета както в Афганистан.

65

Анонимен

преди 2 години

Хора, какво обсъждате руснаците и казаците. Винаги са били съюзници, от време оно. Мислете му ние какво ще правим с нашите цени на тока и газа. Ония ще се оправят, ресурси бол. Ние сме зависими и освен това с тия закончета дето ни ги спускат кукумицини като Макрон и сие ще я закъсаме много скоро. А и задължително ваксиниране стои на ъгъла, но май и него не виждате. На всички им е ясно че заради цените запада клати всички съседи на руснаците. Няма какво да се лъжем. Искат евтин газ.

64

WTF ?!

преди 2 години

Това на снимката ли са зелените човечета на Путин от които се страхуват всички ?! Да им бяха дали поне дрехи по техен размер...да идват в повече от тези.....

63

Новинарска подготовк

преди 2 години

"кошмар за руския президент" - тоя слогън съдейки по употребата е бил приготвен за дълъг период на употреба. Но според гамбита който се разигра - запада пак е играл покер при игра на шах! Руския президент брилянтно се приближава до обединенението Беларус - Русия - Китай - Казакстан. А скоро и Украйна ще се присъедини. Сещате се каква сълзичка се стича по бузката на чичо Сам в този момент? Най - големите ресурси на планетата заедно със най голямата прозводствена мощност!

62

Анонимен

преди 2 години

Казастан са татари и монголи от великата орда на Чингис. Иван Грозни ги смаза и от тогава казаците гооврят и руски език. Пазят руските граници от ислямска държава и САЩ но имат много петрол и борбата е за нефта

61

Анонимен

преди 2 години

Руските войски никъде не са се местили. Аман от експерти не хващали калашник. Руснаците имат наборна служба и не са един два взвода .

60

Анонимен

преди 2 години

Газ,петрол,Байконур, най-големия съсед от разпадналия се СССР.Малко ли е?

59

...

преди 2 години

Наложило се е руските войски да се преместят от границата с Украйна в Казахстан.Огнището там още дълго ще тлее.Кремъл трябва да увеличи разходите за армията за сметка на заплатите и пенсиите,а това крие опасността от цветни революции...

58

Анонимен

преди 2 години

Седи един *** и пише от 5 ника, а си личи че е един и същ.

57

SS

преди 2 години

Стойте и търпете ( по стар бг обичай) ЕС ценностите които ни налагат,галопираща инфлация,смешни заплати,Разни крадливи политици,калинки шутове,скоро и глад и на тъмно ! Стойте и чакайте месията да дойде да ни управи ! Роби !

56

Me

преди 2 години

Има нещо мазохистично да искаш да те управляват диктатори с твърда ръка.

55

Друго разбрахме

преди 2 години

От изложението става ясно защо на Америка и е необходимо да дестабилизира района....

54

Анонимен

преди 2 години

65 Аз съм Динко от Ямбол. И ще те вържа със свински опашки докато ти се чудиш дали това не е кабела на мишката. Хубаво си заучил всички интернет жаргончента.

53

Анонимен

преди 2 години

Казахстан е важен за Русия защото е в Азия, а yшaнkите са азиатци. В Еропа не ги пускат вече.

52

Сата НАТО

преди 2 години

Президент, който кани чужди войски да избиват собствения му народ, няма място на Земята. Преди беше Янукович, сега тоя жмел.

51

Анонимен

преди 2 години

Янките са терористи. Да се затрива туморът наречен сащ. Казаците да слагат руски ракети за да подсигурят американското изчезване от планетата.

50

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

МНОГО ОТ ПИШЕЩИТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ В КАЗАХСТАН И ГОВОРЯТ ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ. КАТО ЧОВЕК ЖИВЯЛ ТАМ, БИХ ИСКАЛ ЦЕНИТЕ НА ОСНОВНИТЕ ХРАНИ И В БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ КАТО ТАМ. ПРИМЕР - РИБА ОТ КАЧЕСТВОТО НА ЕСЕТРА - 2ЛВ.КГ ЗА ГОРИВАТА НЕ ГОВОРЯ ЗАЩОТО ГАЗТА Е ПРАКТИЧЕСКИ БЕЗПЛАТНА ЗА НАШИЯ СТАНДАРТ. БЕНЗИНА Е МАЛКО ПО-СКЪП. ДИЗЕЛ ТРУДНО -ЗАЩОТО ЗИМАТА ПРИ ТЕЗИ НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ КАТО ЗАРЕЖДАЩ НЕ ГАСИШ МОТОРА.ТОКА И ВОДАТ ОТ ПОРЯДЪКА НА ЦЕНИ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО.