78

Ха ха

преди 2 години

Я да вземат да обяснят защо, на моя позната баща и след като почина от старост на 95г. беше отбелязан, като починал от ковид? Без въобще да е бил болен? Престанете да ламптите за пари продажници. Да не говора на друга позната, която и казаха че след ваксина няма смисъл да пробва за инвитро-едиствената и надежда. Престанете да лъжите.

77

Анонимен

преди 2 години

До Търчим за ваксина"да се бодат с каквото им кажат по телевизора" ........ Телевизора си го слушайте вие. Отдавна има други канали за получаване на информация и комуникации. И вие това много добре го знаете. Просто държите да унизите и подцените хората, които са решили да се ваксинират. И после вашата свобода някой бил ограничавал. Вие сте неспособни да уважавате обществото, в което живеете. Вие си знаете (може би) по какви причини, но това е кауза без бъдеще и без смисъл.

76

Анонимен

преди 2 години

Понеже нито за миг не изпускат коронатемата по телевизиите, та ей сега съобщиха, че във Франция регистрирали невидено и нечувано количество заразени. Чакайте малко....над 90% ваксинирани и пак? Ваксините работят, няма що.

75

Алооо

преди 2 години

До98 Ами разбира се, че всяко едно шишенце трябва да се тества.Те утре може да сипят и цианид вътре.Става въпрос за живота и здравето на хората,което е най-ценно. Аз вярвам на инфекционистите не накунчо, витанката и тем подобни ***. Как в израел вече мислят да прилагат стратегията на Мангъров за стаден имунитет,а ние се правим на интересни.Лекаря от Пирогов също каза,че по време на пандемия не трябвада се васкинираме.Това,че има доктори за някой лев ще те убият не означава че всички са такива

74

45646

преди 2 години

А информацията, че 28% от новите случай са на напълно ваксинирани хора, удобно е изпусната в статията. Само стряскащите 97% неваксинирани починали са намерили място.... Като ще изнасяте дании, поне напишете всичко.

73

Дедо

преди 2 години

До 94 . Кой се е ваксинирал на Запад щото е бил правилно информиран и щото обича ваксините ? Първо западните страни започнаха рестрикции срещу нациите си , за да им извиват ръцете , ако си спомняш , ама маймуните помнят 3 минути !

72

Анонимен

преди 2 години

Пикът от установени заразени през 2-рата вълна е бил 95442 (6.12.2020), пикът през 3-тата вълна - 71720 (8.04.2021), през 4-тата вълна пикът на заразените е 115052 (10.11.2021).В момента сме в началото на 5-тата вълна , а установените заразени за днес е 121178, а пикът се очаква през февруари. Да ни е честита Радевата зима.

71

Мяу

преди 2 години

Като ги няма Ботокса, Д-р Смърт и Тошко Кантара да врътнат един брифинг са тиакива резултатите.

70

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните да не се притесняват.Приноса им към експерименталната медицина,ще бъде отчетен по достойнство.Ще бъде записан със златни букви в графа"Приятелски огън"!

69

Анонимен

преди 2 години

До Алооо"Някой лекар или лаборатория излезе ли каже какво съдържа?" ............ Безкрайно много пъти излязоха да кажат, какво съдържа. Или искате всяко шишинце да проверяват? А и нали не вярвате, какво казват лекарите и лабораториите. Дори и лично на вас да кажат, нали веднага ще кажете, че лъжат. За какво искате нещо, което всъщност не ви трябва?

68

Отворете очи

преди 2 години

Тъй наречените ваксини водят до мутации.Вследствие на масовото ваксиниране, светът в момента пламти.Куче влачи, диря няма. И това не е случайно

67

Анонимен

преди 2 години

Дълги години на респираторните заболявания се гледаше с насмешка и подигравка. Казваха ти,че едва ли не се глези и лигавиш.Това пренебрежително отношение към толкова сериозни заболявания обърнаха палачинката.Много често повтарям на моите деца да не пренебрегват уж така наречените дреболии.Това,че нещо не се е случило,не означава ,че няма да се случи.Бъдете бдителни.Нещата стават най сериозни,когато ги пренебрегваме.

66

ДДРОнег

преди 2 години

Започва нова вълна, болните в болница и интензивни се увеличават ...ЛОШО ...

65

Анонимен

преди 2 години

Дали има нещо по-гадно на света от това да се родиш българин?

64

Мичмана

преди 2 години

Еххх пак моргите пълни днес като всеки друг ден с Мангъроиди и сектанти на партия Разграждане!Дали работят ваксините?Всеки сам си преценя!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен до86 вервай !

62

До "Никакви так

преди 2 години

До Анонимен Точно така. Ще допълня само, че парите от здравни осигуровки отиват основно за хипохондриците, дето ца щяло и нещяло се влачат по болници. Те се набодоха, а сега ги е яд. Ами ще си боледувате и ще се бодете, драги, до второ пришествие. Сами си подписахте присъдата, под формата на декларация.

61

Анонимен

преди 2 години

72 починали - 70 неваксинирани и 2 ваксинирани. Ама хич не работят ваксините....

60

до 83

преди 2 години

Какви такси си се залетял да въвеждаш? Тва ваксърите така и не разбраха, че повечето пипнали модерната"болест" въобще не се нуждаят от болнично лечение. Обикновен грип. Пък и са здравноосигурени, което означава, че не може да им бъде отказано лечение. Иначе да спрем да си плащаме осигуровките и да видим как пък и с какви средства ще ви лекуват вас, ваксинираните тарикати.

59

Анонимен

преди 2 години

Никакви такси! Има си здравни осигуровки, които чинно плащаме години наред. Като са толкова сигурни във ваксините да ги сложат във ваксинационния календар на всяка страна? Ама нещо не искат, нормално, все пак още се тестват.... ваксърите ви е яд, че се наодохте и сега се чудите как да прецакате и другите да го направят.