20

Анонимен

преди 2 години

При една гражданска война миротворец и терорист са доста относителни понятия. Зависи кой ще победи.

19

домаЧин

преди 2 години

До ГостМи защо кирчо и кокорчо не ги спрат анадолските,ами ги пускат тука ?Те сега ще пуснат и бейжжанците от турско...

18

Антон

преди 2 години

Това е много лош прецедент за Путин. Богопомазан диктатор е свален от власт след спонтанен народен протест. Току виж и на него му се случи нещо подобно.

17

14-ти януари

преди 2 години

Съжалявам, но пишете със закъснение. На 4 и 5 януари бяха погромите, побоищата с полицията и палежите на учреждения и резиденции на властта. Вчера казахстанските власти изкараха военни части, отцепиха и блокираха центъра на Алма Ати площада на Републиката. Тази сутрин властите изтеглиха военните от централния площад на Алма Ати. Може да се каже, че всичко приключи и поредният опит за майдан в зоната на Руския Мир е осуетен.

16

Анонимен

преди 2 години

колкото и не ми се иска да го кажа.. и ние на там сме тръгнали.

15

Анонимен

преди 2 години

Русия що не дава газ и петрол на преференциални цени на Казахтан щом са толкова близки. Значи Русия им вдига цените,хората започват да протестират и Русия ги нарича терористи и праща военни да прекъснат протестите. От казахстанците се иска да си плащат високите цени и да си траят.

14

мильоооо,ей ти

преди 2 години

До Анонимен 21 НЯМА ТАКЪВ държавник Назърбаев от бая време...Само за сведение...При Назърбаев размирици нямаше,не се краднеше така...Като при новия ДЕМОКРАТИЧЕН кажим жомарт токаев!Капиш,тролейче?

13

тролове

преди 2 години

пълно...Кирчо и кокорчо не си вършат работата...или са прекупили вече гейберските ***?Ами Касим жомарт срън срън,да крадне по-малко и няма да има бунтове.Те като видяха бибитко жипкин как крадне и се увлякоха..Ами полицията къде зяпа досега,та не излови обучените навън терористи?Арменците като апнаа резанио,им дойде акъла и си останаха в рашите,а не с геронтофила макароний,умни ора.Касим жомарт иска да маха кирилицата и са слага латиница....Ай ся?Що не викна нато ами плаче на кремлин?

12

Анонимен

преди 2 години

Това е революция против некадърния и корумпиран режим на Назарбаев. Естесвено когато народа идва да му потъси сметка негодника заявява че това е международен заговор.

11

Анонимен

преди 2 години

Миротворството не е работа за войници , но само те могат да се справят.Парадокс на живота. Както и че на екзекуциите присъства лекар, за да верифицира процеса.

10

Анонимен

преди 2 години

Поредната цветна революция. За малко и при нас да спретнат такава през 2020.

9

Adam

преди 2 години

никакв милост към теоистите на цръ да ри азстрелват на място

8

?

преди 2 години

Поредния диктатор

7

Хе Хе

преди 2 години

Очакваме САЩ да пратят стингерите и джавелините. Идва новият Афганистан за руските гадове.

6

ВР

преди 2 години

Само преди една седмица Назарбаев беше в Москва на среща с Путин а ето сега вече е персона нон грата в собствената си страна. Лукашенко гледа с изправена коса защото той е следващия.

5

Анонимен

преди 2 години

'' Русия и съюзниците й пращат военни '' ........................... бързо уточняване на ситуацията преди да са налазили кремълските ***. На народа им е писнала съветската мумия Назарбаев и го изритаха, обаче Акаев е заявил че контролира ситуацията, а той също е просъветски ... Кремъл вече е предложил убежище и на двамата, остава да се види дали Акаев ще се задържи или ще го изритат и него. Официалната кремълска пропаганда вече пее познатата песен за американска намеса, а около путин мирише

4

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било нелогично да се опазва мир с военни. Оксиморон.

3

А. Петров, Смолян

преди 2 години

Вместо да осигурят нормален живот на хората ще ги газят с танкове и БТР-и. Миротворци или окупатори?

2

Анонимен

преди 2 години

ОДКС - военен съюз на Русия, Беларус, Армения, Казахстан, Киргизстан и Таджикистан - е къде беше тоя "съюз", когато азерите изгърбиха Армения?

1

Асан

преди 2 години

Атака с Костя Копейкин на е врогейския ток и газ :)))