50

До 66

преди 2 години

Путин е голям човек , не кляка пред никого , не козирува на никого , като един български шоумен !!! Отстоява позицията си , и не ме интересуват техните вътрешни игри и схеми , а това че един лидер държи на народа си и не кляка пред никой , още по малко да търпи ултиматуми !!! Ако си мислите че в ЕС , няма репресия срещу опозицията сте в голяма грешка ?! Това че има медийно затъмнение , не значи че няма !!! Живи и здрави , карайте на 3лв литъра гориво

49

Анонимен

преди 2 години

ЕС похарчиха някоко трилиона за зелени "технологии" - къде са тези зелени технологии, ще ли да дойдат, кога след 100 години ли, вече 20 години никакви технологии освен ниско ефективни и отровни солани панели и вятърни мелници които са по скъпи от мизерните количества ток който доставят.

48

Не че нещо

преди 2 години

Ама ЕС сам си го наби четвъртит. Бе то не бяха санкции, не беше чудо. Дори съм учуден, че реакцията на Русия е толкова мека. Пренасочвай си продажбине на газ към Китай и азия и остави бркюкселските зелки да чудят "Ама що така станА бе Миме".

47

Моля редакцията

преди 2 години

..да сложи по-прилична снимка на Володята, за да не и спре утре топлото, тока и заплатата :))))

46

Анонимен

преди 2 години

САЩ убиваха и изхвърляха през люковете на самолетите ненужните им съюзници в Афганистан, просто ги убиваха. А Балканите вече стават ненужни за САЩ, вече са им тежест. След Афганистан наред да балканите.

45

Ха-ха

преди 2 години

Очаквах Путин да се справи с брюкселските ***, но чак да ги направи за смях... Ама щом служат на Сорос-така им се пада! Жалко, че страдат обикновените европейци.

44

Анонимен

преди 2 години

Крим не е руски----Ами руски е, какъв да е. Русия го контролира, руснаци са мнозинството от жителите на областта, няма никаква сериозна опозиция в Крим на положението. Всичко друго са ментални *** на русофобите.

43

Нелепо е всичко ..

преди 2 години

...което се случва в ЕС . Прибрах се от шопинг терапия в Турция , не че държа да ходя там , но цените им в момента наистина са потрес !!! На връщане напълних резервоара и една 20 литрова метална туба с 98-октанов бензин , забележете на 1,38лв/л !!!! Турция взима горивата от Русия , колкото и да се мразят " интереса клати феса " ....не е случайно !!!

42

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски - - а кой ви кара да плащате скъпо за Руска газ, сега е пазарна икономика, купувайте евтино азербайджанска, египетска, катарска, алжирска, американска, туркменистанска, казахтанска, узбекистанска и каквато си искате газ, кой ви бие по главата да купувате скъпа газ от Русия!

41

до крим не е руски

преди 2 години

Момче, вземи си "вържи" мислите, че реалноста нещо ти се изплъзва!

40

Анонимен

преди 2 години

До Голям и точен човек!Млък бе ***! Кой нареди да убият Немцов и Политковска и грузинеца в центъра на Берин - доказано в немски съд? Кой отрови Гербев тук в България? А сСкрипал и Навални? Кой затвори всички опозиционни лидери в Русия? Кой струпва 170000 военни на украинската граница? Кой свали пътнически самолет над Украйна? 200+ невинни европейци загинаха! Защо както е толкова хубаво в Матушката, всеки руснак търси да си купи имот в чужбина?

39

Анонимен

преди 2 години

Норвегия защо не продава евтино газ на ЕС, ами продават по 1700$, в момента Норвегия се угоява с парите на европейците.

38

Крим не е руски

преди 2 години

разбрахте ли.. Щото не се молите на Путин и не сте признателни на Газпром за освобождението от фашистко и турско робство ще плащате скъп газ..ха.ха.ха Ама най-добре е изобщо да не дават газ да ни накажат и да умрат от глад..ха.ха ама много ще се радвам..ха.ха джуджето се взима много на сериозно..:D Ама той наистина ли си мисли че е фактор и ще определя политиката на света.. Най добре е да му сложат тапата на СП? и да му покажат че едно нищо !!

37

зАз

преди 2 години

Зелено, зелено... -)))) нали Комисарите от ЕС искаха "Зелена енергия"? Ха , сега да плащат мужду Седем и Осем Пъти По-Висока Цена! А, Вулканите продължават да си изригваат... -))))))

36

Голям и точен човек!

преди 2 години

Какво повече да добавя , руснаците си го харесват , голяма част от Българите също !!! Какво видяхме от ЕС , ами Нищо едно голямо Нищо !!!

35

ПХ

преди 2 години

Със Спотовите цени на Газта, Запада искаше да "извади очите" на "Газпром", а вместо това "им изписа веждите"! Вчера цената на Газта на Борсата прехвърли 2,000 Долара за 1,000 куб. метра газ!!!!! Руснаците и Американците доволно потриват ръце на т.потията на Западна Европа! САЩ продаваха своята газ в Азия на цена 2,400 Долара!!!! ЕС сам се насади на колчето! -))))))))

34

До 55

преди 2 години

На краварите газта им отива в Китай, защото Китай плаща повече. Поредното доказателство, че тук приятелства няма, всичко е до бизнес и пари. А ЕС нека се натиска още като престаряла про.ст.итутка да се слага и угажда на краватите, да им приема войските и т.н.

33

ИМПЕРАТОРА

преди 2 години

НАИСТИНА ВЕЛИК!

32

Давид Севрюков

преди 2 години

Преди години, като дете, уважавах - бях признателен на Бог, един домат, за плодовете от градината. Че сме нищо без НЕГО. Дори млякото и сиренето от собствените овце. .......................... Сега бог е работодателят, който ни дава пари за да си купим храна. ПАРИ!? И 100% пазарност, тоест само купуване с пари и нищо безплатно, ТОЙ БОГ изчезва хептен... ............. Това си спомних от детството, и то обяснява защо Христос казва МАМОНЪТ или БОГ, и зщо едно време са били ВЯРВАЩИ.

31

Анонимен

преди 2 години

амакактака? зелените казаха, че като затворим ТЕЦ-те и АЕЦ слънцето ще ни топли и топъл вятър ще духа. Амакактака сами сме си виновни?