30

Анонимен

преди 2 години

Този сайт явно е много загрижен за народа толкова противоречива имфомамация излиза ежечастно че и най големият радетел на ваксините ще му се обърка съзнанието и би се отказал браво продължавайте в същият дух.Всеки един отказан от ваксинация е един от спасените животи.

29

Анонимен

преди 2 години

Лекарите не са виновни. Те откъде да знаят, че не са безопасни? Този който се е ваксинирал го е направил на своя глава и сам си е виновен.

28

Анонимен

преди 2 години

Причината е в шипа, който го има и в трите ваксини. Останалото е търговска война. Факт!

27

Анонимен

преди 2 години

Шанса е 1 на 100 000, демек 0 починали 15% от тях, демек 1 на 600 000. Това е несериозно. 54 случая са от над 5 млн. Потърсете в гугъл каква е честотата на тромбоза при жените, просто така в природата. Ще я напиша, но всеки може да провери 1 на 10 000. При положение, че говорят за 1 на 100 000 значи няма как да има връзка, защото без ваксина е 10 пъти по-висока вероятността. Отделно има добро видео обяснява защо се получава, ако инжекцията се постави в мускула няма проблем, ако оцелят капиляр...

26

Анонимен

преди 2 години

Явно баламите, жадни за ваксини са намалели и фарма компаниите започват война за правото кой първи да набоде овцата.

25

Стамат

преди 2 години

Нема си сложа нито една,за всеки случай.Подарявам моите на някой хипохондрик,ай наздраве!

24

Анонимен

преди 2 години

Който ги е агитирал и/или принуждавал да се ваксинират ще понесе ли наказателна отговорност?

23

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Замислете защо всичките странички реакции на файзер някак си мистериозно се прикриват от медиите, а за Астрата и Джонсън се пише за всеки един смъртен случай. От 48 500 участници в клиничното проучване на файзер са починали 1200 души, може би не са всички са от ваксината, но това е колосално висока смъртност от какъв да е препарат. Данните бяха публикувани преди 3 седмици след решение на федерален съдия, но всичките медии мълчат, защо ли?

22

Анонимен

преди 2 години

А в Япония пък спряха ваксината на Модерна. В Дания спряха ваксината на Астра Зенека. Не си спомням добре вече, ама със сигурност някъде спряха и ваксината на Пфайзер. Така че, давай, народе, че не останаха ваксини. Юруш на маслините!!

21

noema c kumapama

преди 2 години

не слагаме нищо, щото верваме, че земята е плоска и чекаме появата не количетвения, а дългосрочния резултат от "чудодейните", "безплатни" течности", като аргумент за нас "антиваксърите". ние също вярваме, че тези ваксини не са безплатни и фарма-бандитите не ни ги подаряват, но няма нужда да ни слушате! все пак ние не сме на бозката на фармаиндустрията, като фаучи и урсула фон дер ленин

20

Анонимен

преди 2 години

Тези със съсиръците ще получат едно извинявай, нищо, че са били принудени да се ваксинират.

19

Анонимен

преди 2 години

О, да - скоро Шмайзер ще купят Модерна и воала - ЕДНА единствена ваксина, ама задължителна. Да живее демокрацията!

18

До Анонимен 8

преди 2 години

Матей 4:7 Исус му рече: Писано е още: "Да не изпитваш Господа твоя Бог". Вярата не иска показност, а усърдие... Затова не уважавам протестантите.

17

Анонимен

преди 2 години

Тия па загрижили се за 55 души в болница, а не виждат колко са умъртвили след ваксините.

16

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, май накрая ваксистите ще излязат прави: естествения подбор ще си свърши работата. Е, не точно по начина, по който си го представяха, ама то е така със всички жертви на Дарвин.

15

Анонимен

преди 2 години

Хахах, ами да - щото е еднократна и е истинска ваксина, а не разни генни експерименти. Прозрачни сте.

14

Е как бе

преди 2 години

тая сутрин в този Сайт, Професорка, ни каза да ги Мешаме безразборно Ваксините - било много по-добре!

13

Бе защо

преди 2 години

Няма нито един с тромбози след Спутник...

12

Анонимен

преди 2 години

А тази кокошка професор Александрова казва че е добре да се комбинират ваксините: https://dnes.bg/koronavirus/2021/12/17/prof-aleksandrova-pri-busterna-doza-e-dobre-da-se-kombinirat-vaksini.514255 Правят си експерименти за сметка на хората, това е престъпно! При положение че не знаят какви ще са резултатите слагат ваксини и ги комбинират.

11

Анонимен

преди 2 години

Хахаххах точно днеска щатната ви агитаторка проф. Александрова препоръча на родните балъци да комбинират J&J с Пфайзер и Модерна, защото се били увеличавали антителата :D :D