116

Док

преди 2 години

Самият факт, че начина по който се опитват да ни създадат "защита" е съвсем нов и неизпробван досега, буди достатъчно съмнение. В природата няма такъв механизъм и не е логично да държиш имунната система постоянно под напрежение. Логично е да се очакват някакави странично ефекти от това постоянно принуждаване на имунната система да произвежда антитела. Ние още не знаем, но явно кукловодите са наясно. И затова тъй упорито продължават да ни притискат да се бодем отново и отново.

115

Додо

преди 2 години

Истината е като водата и винаги пробива. Днес, пред парламента в Англия, група вирусолози от Харвард докладваха, че "COVID-19" more likely than not leaked from the Wuhan lab", което е показателно, че въпреки всичките напъни на джуджетата на Дявола от СЗО, Китайската Компартия и американските служби, Дийп Стейт и чираците им в медиите и политиката, истината, че Ковид 19 е генно биологично оръжие, разработено в китайска лаборатория с американско финансиране и пуснато (или изпуснато) ще лъсне!

114

Анонимен

преди 2 години

Ей *** спрете с тази пропаганда! ВЕДАНГА! СРАМ ИМАТЕ ЛИ БЕ?!

113

Анонимен

преди 2 години

Абе,профани такива,защо не блеете в стадото си,а сте тръгнали да говорите за имунни системи.Имате ли представа изобщо за принципа на ваксината и как тя е свързана с имунната система.Ако знаете какви небивалици сте написали ще се смаяте.Ваксината намаляла силата на имунната защита-това е най-голямата глупост,която може да се сътвори.Хахаха, мн айко мила.Но така е,когато заварчика облече бялата престилка Абсурд на абсурдите! Протеините помагат на им.система да РАЗПОЗНАЕ вируса,***()ти такива !

112

Чоко

преди 2 години

Тези бустери са ала-бала. Щом пазели три месеца това означава ли, че на всеки три месеца трябва да се слага нова и нова доза. А какво мисли имунната ни система за това издевателство върху нея. Дали пазейки се от Короната няма да се докараме до там, че и най-обикновения друг вирусда ни убие. Или ще почне през месец да си блъскаме все нови и нови дози от различни смеси с които да се пазим от всичко.

111

Додо

преди 2 години

На този етап, да мислиш, че ГМО мутагените на Бил Гейтс и Сие деца на Дявола, ще те предпазят от Ковид, е въпрос на интелектуално предизвикателство и тест за интелигентност. Сори, но след всичко, което излезе относно тези алтернативни медикаменти, неправилно и пропагандно наричани "ваксини", да продължаваш да се бодеш, е твърдо доказателство за глупост и наивитет на овца. Основно на фона на това, което става в цял свят в държавите с високи нива на дупчене с Отровната Игла!

110

Киро Х

преди 2 години

Ковид-19 пЛандемията доказа, че разликата между една "теория на конспирациите" и истината е около 3 до 6 месеца! ОК: "Ваксините ни предпазват на 100% от заразяване с Ковид. След 3 месеца: Ваксините не ни предпзват от заразяване с Ковид, но ако се заразите, няма да влезете в болница. След още 3 месеца: Ваксините не предпазват от хоспитализация, но и да влезете в болница, няма да умрете. След още 3 месеца ще бъде: Дори да умрете от Ковид в болницата, ще умрете само веднъж! Неваксаните умират 2пъти

109

хи

преди 2 години

На зомбито с ваксините- спорен ден. Запиши се за 4-5 бустера. Аз вече имам работа.

108

абе 182

преди 2 години

Таранкоолу, ти само в София ли искаш да има манипулация? Това са световни печалби, за всички числа и статистики са еднакви. Казаха ти, че за ковид кризите плащат на правителствата. Кой и кога в историята се е грижил за здравето ти? Никой. Плюскаш отровна храна, дишаш отровен въздух, лекарствата са все по- брутални и рекламирани всяка секунда! Раковите болести бележат връх! И с години на никой не му пука. Сега изведнъж им домиля за твоя миши живот. Кат вярваш в Дядо Коледа, се разкарай от тука

107

Додо

преди 2 години

Да ви на болшевишката пропаганда, не било "дали бустерите предпазват", а "защо предпазват";! Нещастници! Всяко същество, което се храни в тинята на ковидианската пропаганда! Видя, се, че така наречените "ваксини" изобщо не спират Ковид! И вие много добре го знаете! Но с малките си душици паразитирате в тинята!

106

До 191

преди 2 години

Много си далеч от истината....многоооо!Изобщо няма какво да ти обяснявам !

105

Ох

преди 2 години

Моля те, изчезни с циментовата си кратуна!

104

пак до 182

преди 2 години

Ваксинираните здравни работници са 29 %.система се "бори" жестоко. На колко битки/ дози/ ще издържи според теб? Природата не я е заложила да е все в битка. Това я изтощава и накрая ще умреш от мазол. Защото защитата ти ще е изчерпана.

103

До 189

преди 2 години

Е добре де,статистиката дава тези числа в целия свят.Ти какво искаш да кажеш? Хахаха ...Че навсякъде някой те лъже ли? И друго,ако хипотетично си прав и да речем никой не е ваксиниран,а само ни лъжат,защо смъртността в света пада с релевантните проценти на ваксинираните? Слушай бе,мистификацията е присъща за ограничения ум.Вземи малко се ограмоти целокупно !Стига сте си фантазирали,параноици такива.

102

до 182

преди 2 години

Я не се пеняви! Числата са такива, каквито ти ги даде статистиката. дА НЕ СИ НА СТЪЛБИТЕ НА БОЛНИЦАТА, ЧЕ ДА ГИ БРОИШ. А мега огромните печалби диктуват статистиката, докато убедят овцете, като тебе, че е мега спешно да се бучат! Ти па, кви доказателства ще извадиш??? Знаеш ли състава поне на една ваксина? М? И що пречиш на хората да мислят по- дълго и критично. Не зяпай само, кво са ти казали по телевизора

101

До пророкът

преди 2 години

Хубаво ама ,докато чакаме да умрем от ваксините,тук и сега умират по 100 души на ден заради К19 !!!Вече се споминаха 17 хиляди....А ние все още си чакаме нашата кончина .....ние-4.7 милиарда души по света.И да те попитам аз,ако наистина измрем,ти как си представяш живота си на тази планета без 90% от бялата,грамотна,трудова,цивилизована раса ?Нали ще останете талибани,роми и бежанци.Дали ще ви е комфортно без ток,вода,нет,храна? М? Анархията как ти се струва като строй? Колко ще издържите ?

100

Учуден

преди 2 години

И какво се било случило с твоите колеги бе Атанасов?!Умряха ли след ваксинирането?Щото тук на запад,където живея,народът се ваксинира вече 3 път,включително и аз?!Всички сме живи и здрави!А от къде да знам,че не ти плащат от някое посолство да сееш съмнения и да рутиш имунизационния процес?На това се вика хибридна война!Такива като тебе в ареста и начело със сбър,каняка Кацаров участници в конкурса,златната решетка!

99

Где го Днк-то

преди 2 години

Тролът проваксинатор да вземе да се самозадоволи и да спре да ръси умности и да обижда, да се подготви за поредния рестарт на имунната си система!

98

много тъжно

преди 2 години

Никога няма да спре тази истерия. На производителите им харесаха милиардните печалби. Апетитът им даже ще нарасне. Кофти.

97

Пророкът

преди 2 години

Всички правоверни в бустерна поза с разтворени бузки! След 3 бустер се свиква, болката остава е миналото, остава само леко чувство на прецакване, но то е само до 7 бустер, след това ще бъдете легенди, ще ви носим в нашите сърца и ще се молим за душите ви! Ще бъдете мъченици и светци, а този който преживее до 10 доза ще бъде обожествен.