110

Анонимен

преди 2 години

САЩ слагат и Тигана и Рибата. Главен Готвач е Херцогиня Мусака

109

Анонимен

преди 2 години

Тия и тримцата обратно в Русия !

108

Анонимен

преди 2 години

Така е. Но за да стане това, хората трябва да се променят из основи. Няма да стане с призиви от рода на: Дайте да дадем. А как може да стане това??? За мен има положителен отговор. Няма нищоо общо с партийката на Костадинов. Само изкаляха хубавата българска дума.

107

Анонимен

преди 2 години

С натиск, без натиск - добре е, че имаме правителство. Ако оставим държавата на такива като Костадинов, на които всичко им пречи, досега да сме изчезнали. Противно на популярното мнение - Костадиноов, Гунчева, Дренчев са най-големите родоотстъпници.

106

Десен консерватор

преди 2 години

Истината е, че трябва всеки отделен индивид да се вземе в ръце и да започне да произвежда стойност. На България липсват достатъчно производство и частна предприемчивост. Страх ни е да рискуваме и предпочитаме да мрънкаме. "Спасител" никога няма да има, промяната тръгва от всеки отделен човек, а корупцията си е част от нас и винаги ще бъде. Такава е човешката природа.

105

Анонимен

преди 2 години

Тоя е абсолютно болен човек. Все Америка им е в главите на просъвецките партии. Абе мозък, на Румен Радев ли ще въздейства американския посланик. Болна работа.

104

Анонимен

преди 2 години

Този много ми мяза на Ром.Гледа лъжливо като на сран ***,хванат в лъжа.Честно!

103

Ами, да...

преди 2 години

КАКА ВИ КОРНИ, ШЕ ОТГВОРИ НА"ВЪНШНИЯ НАТИСК"..... НАЛИ СИНЧЕТО И. Е У АМЕРИКА... А КИРЧО И КОКОРЧО ИДВАТ ОТ КАНАДА..... ХАХАХААА.... ТЕ ШЕ СЕОПРАВЯТ БЪРЗО С "НАТИСКА"....!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Херо Мусака начука и канчето на президентино и от тогава спря да вдига юмручето. Не само че не го вдига ами се извини за това че Крим е Руски. Може ли да ми кажете че сте независима държава. Най малко пък демократична. Всички които ги уж избирате играят по гайдата на Хамериканците и Брюксел. В момента цените растат под натиск от това че Хамериканците спряха северен поток а Путин вдигна цените а от там всички цени са в безтегловно състояние. Докато ви комнадват еврог.гейците ще гладувате.

101

Анонимен

преди 2 години

'' Това е управление, назначено от американския посланик '' .................. а трябваше да е назначено от руския. Сега как ще връщаме парите

100

ТИРО-ЛИРО

преди 2 години

Коце, Копейкин, за външния натиск може и да си прав, но въпросът е може ли ДА НЯМА външен натиск, дори на власт да е някоя екзотична партия като вашата? Не, няма как без външен натиск. И ще ти кажа защо - БГ няма демографски, икономически, технологичен, финансов и военен потенциал, за да провежда относително независима политика. И ти го знаеш, но манипулираш хората. Ей това не ти харесвам. И Волен беше същия. Иначе и аз съм фен на националната независимост.

99

Анонимен

преди 2 години

Костадинов казва вярни неща................но нищо ново.............Волен Сидеров тия неща ги е казал преди 20 години!!

98

Хохохоооо...

преди 2 години

НАЛИ КОРНИ ЩЕ Е МИН. НА ИНДУСТРИЯТА ЗА ДА ОБХВАНЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ.. ХАХАХААА.... ШЕ ВИДИТЕ ПАК "" МОДЕЛА--ТЕХНОИМПЕКС"" - - В ДЕЙСТВИЕ...БЪДЕТЕ СПОКОЙННИ!!!!

97

Анонимен

преди 2 години

НАТО е една агресивна организация, създадена да служи на западните велики сили............Англия, Франция и САЩ.............на нiкой от НАТО не му пука за България!

96

до 101

преди 2 години

Противно на българското схващане, самоочувствие може да имат само добрите хора. Когато си обладан оот злоба и "едноканално" мислене, по-скоро имаш сериозен проблем със самочувствието.

95

Анонимен

преди 2 години

Той казва истината за ваксините и затова има моя респект. Гледала съм го в интервюта по телевизията -, -Бнт, и винаги е много убедителен. Имам само една забележка: дори доказаните ваксини не са безвредни! Не мисля, че има безвредна всксина, вкарана в човешкия организъм. В дългосрочен план.

94

Анонимен

преди 2 години

НАТО е една агресивна организация, създадена да служи на западните велики сили............Англия, Франция и САЩ.............на нокой от НАТО не му пука за България!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Помним Саакашвили как се репчеше на руснаците.............и накрая си изяде вратовръзката................хаха................още има клипове за това в Интернет!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Аз не признавам членството на България в НАТО.............защото никой не ме е питал, нямаше референдум.......................Соломон Паси за мен е един антибългарин , предател, масон и ционист..............който само знае да реве и да се фука с един стар Трабант!!

91

Джоро

преди 2 години

Добро Утро Костадине.Ти откри Америка на картата.Това го знаят и малките деца.