13

Политически покер

преди 2 години

Зад Радев са БКП-БСП, а зад тях са Решетников и Путин. Промяна!!!???? .....Глупости. На бял кон се върнаха другарите.Майсторски изиграни карти. Дано се усетите.

12

Джудас Прийст

преди 2 години

Я, Тошко си пуснал пак коса.

11

Чалгарите

преди 2 години

Тия на следващите избори които ще има, няма след някой друг месец ще заминат в канала завинаги. Явно е на мода еднодневките. А малкия комплексар като се усмихне и едно към едно с ***.

10

И докато ...

преди 2 години

Аз се опитвам майка ми да не погребе труп с отрязана глава калпаво защита за тялото .....ти ще ми правиш курвенскииииии номера ......

9

Въпрос

преди 2 години

Абе Тошко, щом вече сте предвидими и лоялни, разбрахте ли се вече с хората на Радев, какво ще го правим македонския космонавт

8

aa1830

преди 2 години

ИТН предвидими....... в кое по-точно?

7

Анонимен

преди 2 години

Не на статуквото, хвала на червените вождове те са желаната промяна. Не на Гешев, който си позволи да скочи на невинни хора като Божков, Баневи и други. Ел резиденте поведи ни към светли бъднини с такива високо образовани хора като Тошко, Филип и други мислители. Сигурен съм, че ще оправят енергетиката. А между впрочем какво стана с машините, които отчетоха грешни гласове за подмяната опа подмяната?

6

ото

преди 2 години

Доказаха ,че са некадърни лъжливи ***!!

5

Анонимен

преди 2 години

Пирамиди, фараони иФатмаци за милиони! Да живее чалгарската аристокрация на царство Чалгария! Нема такива селски благородници.

4

Анонимен

преди 2 години

То е толкова очевидно една партия на промяната, създадена месец преди изборите с някакъв дошъл от Канада дето никой не го познава печели първата политическа сила е това, ако не е намеса отвън здраве му кажи

3

Значиии...

преди 2 години

Адът през деветдесетте и 1000 неразкрити убийства трябва да ти говорят нещо! Изпуснали сте или щяхте да изпуснете един от най-големите касапи на Симеон II. Да ти кажа, че се е опитал да ме убие е слаба приказка - многократно. Мен не успя, но колко ли е успял? И ония момчета дето бяха в разправия със Светлин Русев и част от тях. Виждаш ли кьоравата *** и религиозен селяндууур каква комбинация става! Искам да ти кажа , че тия убийства нпрез 90те не бяха случайни- всичко по-жизнено от тях сеч!

2

Анонимен

преди 2 години

ИМА ТАКЪВ КОМПОТ И ТОЙ Е БОМБАЖ.

1

Анонимен

преди 2 години

Че то всяка чалга е предвидима. Нещо ново няма ли да кажете?