95

Бонго Бонго

преди 2 години

Тракиец нещо не схващаш,1Л = 1.50 лв, аз ти пиша 2.250Л= 1паунд или евро.

94

До психиатър

преди 2 години

Да ама тогава бензин А-95 скочи на 3 лв за литър при СРЗ от 700 лв . Сещаш ли се . В момента СРЗ е 1000 лв при бензин 2.48 лв за литър. Въпрос на време е и Радев да бъде бутнат

93

Бонго Бонго

преди 2 години

Който е гладен да отива при Радев на гости, ще хапнете, пийнете тези трите работи.

92

Тракиец

преди 2 години

Купувам го от хора с кравеферма . Био мляко от крава а не от лаборатория наречена мандра .

91

Deep Zone

преди 2 години

Такива неща не бих си и помислил да купувам - "сирене, колбаси, пилешки кренвирши, свински мръвки". Това е тотална леш, която ти съсипва организма, Преди известно време си купих колбаси и ми стана адски зле. В тях има всичко друго, само не и месо. Или сирене, което половината е вода. Не, мерси. Карам на зеления щанд, всички ми се смеят в работата - "ще живееш с орлите". Не е важно колко живееш, а КАК ЖИВЕЕШ. Гледам натоварили 5 тона храна на колички и после "що сме дебели"..

90

Психиатър

преди 2 години

Първото правителство на Борисов помните ли защо си отиде? По-точно Борисов си подаде оставката. Заради протести срещу по-високи цени на тока. В момента не само тока, но всичко хвърчи нагоре. Някой да е чул нещо за оставки? А за протести? А помните ли, когато поскъпна бензина преди години как имаше организирани авто шествия по улиците във всички градове. Къде са тези хора сега при идентична ситуация?

89

Само началото

преди 2 години

Това е само началото! Радев, Кирил Петков и Асен Василев, подкрепяни от Христо Бойкикев, Рашков, Корнелия и емблематичните Румен Гечев (създателя на Виденовата зима), Р. Овч., Масларова и няколко невежи оптимисти от ИТН тепърва започват...

88

Анонимен

преди 2 години

Така се влиза в еврозоната,без жертви не може.

87

Бонго Бонго

преди 2 години

Тракиец, де е туй ефтиното 1.50 лв за Литър? Обърни внимание за 1 Л.Запад= 2,250 Л е 1 евро или паунд.Можеш ли да смяташ? Колко по скъпо е в България..

86

Анонимен

преди 2 години

Промяната на радеф е факт!!!

85

Бонго Бонго

преди 2 години

Прясното ви мляко,за да го имате трябват крави. Крави няма, млека и сирене бол, как тъй.???Едно време в спортните училища раздаваха Лактан за добавки.И като си купя мляко в България все едно пия Лактан. Сухо мляко. Отивам в Бонголандия, пия мляко кравешко.И скъпо))) оле майко, тоя Радев ще ви докара крави сега внос от Канада.Ще мукат по канадски ммммуууааааооо)))))))) между кравешко котешко кучешки ***))))

84

Тракиец

преди 2 години

Аз купувам краве мляко за 1.50 лв / литър

83

Ром"с

преди 2 години

До 55Да,прав си ..че .....са от нездравословна храна... ,но защо се хранят с нездравословна храна?...а и шкембецата са от мръзел и неправилно и здравословно хранене!!!Може и с малки финанси да водиш здравословен начин на живот и обратното... Това не е оправдание...финансите ,че сме нация на дебеланковци ...просто народа го е хванала мързата и има достъп до леки пари и не се контролира ... .Аз тъй виждам нещата Българина води неправилен начин на хранене и живот!

82

до тракиец

преди 2 години

Има има - само че не в магазинната мрежа

81

Анонимен

преди 2 години

За много по ниски цени, червената мафия организираше революции на Борисов, даже за по голям ефект назобваха някой нещасттник, и го самозапалваха, сега нищо, траем си.

80

до 85

преди 2 години

И кашкавал истински има, и сирене истинско има, и мляко истинско. Директно от кравефермата се продава за 1.20. Пълномаслено. Ама хората нямат акъл да го купят.

79

Тракиец

преди 2 години

Кашкавал ИСТИНСКИ под 18 лв за кг няма. Сирене истинско под 14 лв за кг няма. Мляко истинско в магазинната мрежа не съществува,освен в онлайн сайтове от ферми. Реално едно 4 членно семейство са му нужни около 60-100 лв на ДЕН за пълноценно изхранване - дори и повече. На месец около 3000 лв за ИСТИНСКА БИО ХРАНА . Останалото е отрови имитации ГМО и всякакви др. ***;-Лу-ци

78

Демократ

преди 2 години

При демокрацията умните и кадърните забогатяват и постоянно повишават доходите си. Само простите и некадърните русофили и соцаджиите които още не могат да сменят дограмата на панелката от времето на бай Тошо нямат пари.

77

Върнете се на село

преди 2 години

смело!

76

Ричо АлченГЕРБов ще

преди 2 години

скача ли срещу поскъпналите хранителни продукти?!