106

Поредната дълга и

преди 2 години

объркана публикация с бля-бля. Може би, възможно е, все пак... казват учените, които са проектирали и продължават да изследват ефекта от ваксината върху опитните зайци. И обяснения като за детска градина - замък, армия от коронавируси, защита от стрелци, пещерни *** с нови оръжия... Четеш и се блещиш на безумните асоциации. И накрая гръмко се заявява, че "Да дадете бустер на най-възрастните хора е правилен ход". Обаче прас! - Сега всички следят отблизо цифрите, за да видят дали това намалява броя на случаите и смъртните случаи.

105

Анонимен

преди 2 години

Затова е най-добре да се ваксинираш лятото. Обаче вие бихте тъпана цяло лято как в България нямало да има 4 вълна, щото всички сте го били "изкарали лекото грипче ". Сега пак претенции. Не се ваксинирай! Боледувай си на воля. Но не пълни болниците! Умирай в къщи.

104

Анонимен

преди 2 години

Естествено че сме застрашени от смърт.Вечни хора няма.

103

Ай Сиктир

преди 2 години

Без да чета дописката стрелям верния отговор: НЕ! Какво печеля?

102

Анонимен

преди 2 години

Хремата колко х годишно я хващаш? Няма вечен имунитет срещу риновирусите. Същото е с коронавирусите. Ще се убедите сами, ако още не сте се убедили.

101

Нова наука

преди 2 години

Тези учени измислиха нова имунологична наукаТакива глупости пишат , че няма накъде! Имунната система има памет , именно това е идеята , че след преболедуване на дадено заболяване, изграждаме имунитет! Тези т.нар. ваксини , би следвало да правят уж същото! Но истината е , че ни черпят с топла бира , за да продължи порочната практика да бодат хората през година максимум с незнайно какви *** и да доят бюджетитв на държавите за закупуване на отрова!Науката стана патерица на СЗО!

100

Истукан

преди 2 години

Престъпление е само това, че са пуснати на пазара такива ваксини, а още по-голямо престъление е, че задължават хората да се ваксинират.

99

Анонимен

преди 2 години

тия учени са опасна работа, за всичко имат обяснение...само немога да разбера по колко ваксини требва да си удариме,че да сме защитени...може би по 50 всеки или за всеки случай по 100...

98

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниране посред епидемия. Това според кой учебник по медицина и според коя наука? Дори и да ставаше въпрос наистина за ваксина.

97

Simple man

преди 2 години

До HOMO SAPIENS - Като си толкова образован замислял ли си като са изчезвали Великите цивилизации в миналото, защо селяните са оцелявали, а много умните са понесли насилствено смъртта си, като възмездие от ТЕЗИ отгоре?

96

До анонимен 100

преди 2 години

До АнонименАма ти вярваш ли на статистиката. На всеки на когото му кажат че ще му дават 1000лв. месечно да дрънка глупости - той ще ги дрънка

95

До 68

преди 2 години

Много си зле. Аз живея в Швеция от 12 години. Училищата над 7 клас и студентите учиха повече от година он лайн. Ресторантите бяха затворени на практика. Тези, които работеха, доставка храна за дома , а работещите бяха да 20 часа с ограничения х 1 клиент на маса. Басейни и спортни зали бяха затворени. Даже библиотеки, кина, театри. И даваха болнични без документ до 21 дни само и само да си стоиш вкъщи при дори най-малки симптоми. Маските бяха препоръчителни в градския транспорт в натоварените

94

Анонимен

преди 2 години

Богатите държави се ваксинираха. Бедните да го ду...ат. България е уникална - хем е бедна, хем е в ЕС и затова получи ваксини бол, хем не се ваксинира, хем по умрели е на първо място в целия свят. Хем антиваксърите продължават пропагандата си необезпокоявани. Абсурдистан .

93

Алко

преди 2 години

ПОКАЖЕТЕ ЛЕКОБОЛЕДУВАЩИЯТ КУНЧЕВ!!! Искам да видя как е захапал шнорхела!

92

aa

преди 2 години

да застрашени са особено лъжливите журналисти. питайте кунчев, ако можете де

91

пазете

преди 2 години

се от тоя пияница металист мята се на всеки се обяснява пляката пробита

90

селска

преди 2 години

грозна п=едалска боядисана хомодруйинка агресивна копьрка

89

Георги

преди 2 години

С ваксина или без ваксина, тоя вирус изтрепа сумати народ. Още толкова измряха заради скапаната ни здравна система.. вече всеки има близки или познати починали от КОБИТО. Пазете се, който иска да се ваксинира, пък каквото сабя покаже.. Както се пее "живота е миг във вечността".

88

Кунчев Ковида

преди 2 години

Кунчев да не се върне с 20 кила по-слаб?

87

Къде е Кунчев &#

преди 2 години

Да не е умрял? (пак)