107

Анонимен

преди 2 години

Само гербаджии и турците от дпс са срещу президента

106

стоян

преди 2 години

Хората искат осъдени политици и справедливост.Бойко Тиквата и Пеевски трябва да влязат там където им е мястото- в затвора.Без възмездие,съд и конфискация обществото ни не може да продължи и крачка напред.Трябва да се действа в тази насока-за справедливост.

105

Анонимен

преди 2 години

Герп: от президентът не зависи нищо, той е фигурантСъщо Герп: издигат Герджиков за президент и се крият зад неговата пола

104

Анонимен

преди 2 години

Фигурантче - Шофьорче на самолетче....надявам се след 14.11.21г. повече никога да не ти видя противната мутра!!!

103

Анонимен

преди 2 години

ревете, ама РАДЕВ ще бъде СПЕЧЕЛИ, а президентчето на ГЕРП -НЕ

102

Анонимен

преди 2 години

ББ отказа да състави правителство, той е виновен !

101

анонимен

преди 2 години

Всеки ден без парламент е загубен , както и всеки ден с теб.

100

ТОТАЛНО НЕАДЕКВАТЕН

преди 2 години

ВСЕКИ ДЕН С РАДЕВ- 40% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИ НА ХРАНИ И УСЛУГИ, СЛЕД НОВА ГОДИНА 4 ПЪТИ ПО ВИСОК ТОК.

99

STOP

преди 2 години

Проблемът си ти - РР. Вкара дърти комуниси в сл правителства и те оцапаха всичко....

98

До дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Бъркаш Йоцо, бъркаш..... Един фелдфебел няма капацитет, защото по рождение е част от военната хунта !

97

CriticusMagnus

преди 2 години

"Всеки де без работещ парламент натрупва проблеми" - ами така е... Проблематично е това нещо демокрацията... Все пак много хора, много идеали... докато не се намери баланс ще ходим на избори и така... Да клетат твоите служебни министри без парламент ... и законодателствто... Иначе, какво ти е предложението? Да разпускаме парламентаризма и ТИ да вземеш еднолично властта ли? Тая нама да стане! България си има конституция и ТИ си се клел да я спазваш! (когато не те хванат)

96

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Човека ,който крайно време беше ,да сложи ред в тая айдушка държава е РАДЕВ !....Не се страхува и не пожали сили да го направи!...68% от хората са с него !...И ще го направи,за доброто на хората!...Трудна е борбата с/у милиардите откраднати, народни пари!.

95

Анонимен

преди 2 години

Защо ти е Парламент бре, мОндрьо? Я как хубав ни дъниш с пРЕЗИЛдентската ти АНАРХО-МОНАРХИЯ - с два мутро-*** кабинета вече ПОЛОВИН година. Ами то управлението не било баш като да "работиш" оная работа с кобила-секретарица-ПИ-Ярка от село...

94

Мхмм...

преди 2 години

А с работещ - още повече...

93

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

не знаех, че рундю е антиваксър, знам само, че ТОЙ ВЪВЕДЕ зелените бележки, но като се има предвид, че по този начин се представя и го представят като НАТО-вски генерал, но е всъщност внедрен в българия от Кремъл и то лично от Решетников, нищо чудно да е двоен агент... да видим КОЙ пръв ще го сложи в чувал и прибере САЩ или Русия

92

ВНИМАТЕЛНО

преди 2 години

Целта на серията от избори бе да се открият всички НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕХНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ВКЛ НАЗНАЧЕНИ В МИНИСТЕРСТВА<ВЕДОМСТВА И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО>//За това от българскИЯ народ се ограбиха стотици милиони левове в условията на нагло престъпно ограбване вкл АВАНСОВО обезпечено от Гербаджиите под контрола на престъпниците.

91

АЛО РАДЕВ

преди 2 години

МНОГО ВНИМАТЕЛНО СТАВА ВЪПРОС ЗА НАГЛИ ПРЕСТТЪПНИЦИ МЕНКАЩИ НА ВЛАСТ НАРОЧНО СЪЗДАДЕНИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО ПАРТИИ>Парламентите се поЛЗВАХА УДАРНО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С ЦЕЛ ОГРАБВАНЕ НА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ГОДИШНО ПРЕЗ БЮДЖЕТА ВКЛ ПРЕЗ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ И ЕВРОПРОЕКТИ>

90

!

преди 2 години

Аз съм с антиваксъра Радев, само той ще ни защити нас умните и красивите, чипираните да ходят при Боко. Да живее антиваксъра Радев!

89

Радев е за затвора

преди 2 години

Радев, внимавай какво причиняваш на хората когато се изкачваш към върха на властта, защото не знаеш кого ще срещнеш на връщане. Твоята среща е ясна, освен всички други, ще ти се наложи да срещнеш Иван Гешев.

88

ГЛУ.ПАК

преди 2 години

КАКВО СТАНА БЕ, ЗЕЛЕН ЧОРАП, ЦЯЛО ЛЯТО КАЗВАШЕ, ЧЕ САМО СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ Е РЕШЕНИЕТО, А СЕГА СВИРИШ ОТБОЙ. РАЗБРА ПО ТРУДНИЯ НАЧИН, ЧЕ САМО С ОМРАЗА И ЖЛЪЧ НЕ СТАВА, ТРЯБВА И МАЛКО АКЪЛ. ТИ СЕ ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ПОМИРИШИШ ВЛАСТТА.