80

Анонимен

преди 2 години

Метавселената има литературен предтеча в книгата "451 градуса по Фаренхайт" от Рей Бредбъри, издадена през 1953г., на младите *** у нас не четат книги и смятат интернет за успех на човечеството, а той по начина му на използване това е огромен регрес, като резултатите от това с всяка година ще стават все по-видими. Станислав Лем отдавна предупреди, че "интернет бе създаден като средство за комуникация, но се превърна в средство за оглупяване.

79

Хемус

преди 2 години

Зимата да не сринат само Хамстера,че съм се отдал на класика с катерици

78

Анонимен

преди 2 години

фб скоро и вакси ще им иска

77

Торвалан

преди 2 години

Младите трябва да ги учат на Линукс, също на Питон и С, да бъдат креативни и да контролират средата а не да бъдат контролирани от нея. Така беше навремето с Правец-ите - един кирлиф бейсик и това е, като искаш програми си ги правиш. Затова старата школа сме успешни където да отидем по света, новите са някакви абсолютни зомбита без капацитет да вземат самостоятелни решения.

76

Анонимен

преди 2 години

Тука безкрайно много илюзионисти се навъдиха. По-скоро има много хора с ментални пролеми отколкото нещо такова да се случи. Пълни фантасмагории от психари.

75

Анонимен

преди 2 години

Без злоба: постхуманизмът издига в култ индивида с неговите доста често перверзни потребности. Човекът е социално животно и отделено от парадигмата на социума е като ракова клетка. Съжалявам, но евроатлантическата цивилизация носи всички белези на цивилизация в разпад. Зукенбърг или, както му е завързаното име, е само носител на тази деструкция.

74

мечтиии!

преди 2 години

Некой набеден професор от БАН може и да има мокри сънища на дърти години,ама и виаграта е безпомощна!Ваксинирайте ги!Полза от дървени философи никаква!

73

Анонимен

преди 2 години

Според мен човечеството е било най-щастливо в първобитно-общинния строй. 100% реален саблезъб тигър, живееш до макс 35 г, умираш за минути. Тази порнография със цивилизацията само удължава агонията.

72

Анонимен

преди 2 години

С раждането децата ще ги чипират като ще се подтискат определени зони на мозъка. Така ще могат да се обособят заедно с генетичното подобрение няколко касти хора. Добре дошли в "Машина на времето"!

71

Анонимен

преди 2 години

Метаесвселена е истинската прелюдия на чипирането. За зарибените и за по- реалистично изживяване трябва да се стимулира активност в определени зони на мозъка и...добре дошли в Матрицата!

70

Ямболски цървул

преди 2 години

Поздравления за тези учени.И не мога да повярвам,че това е публикувано в днес.бг!!!!

69

До 75

преди 2 години

Не, пр,о-ст е като тиква

68

Анонимен

преди 2 години

М-да, за господина с Тиквата специално ще създадем голямо виртуално тиквено поле с тикви, тикви, докъдето ти стига погледа.

67

Тиквена Мета

преди 2 години

Комунистите, които ръководят профила на Тиквата, заплашват граждани, сякаш хората ги е страх от мутри... не сме в 94-та година другари. Ние сме в ЕС, а не в СИК. Някой требва да ви отвори очите.

66

Аз

преди 2 години

Аз не съм наясно с мислите си , а те щели да знаят какво си мисля. Хайде бе !

65

Анонимен

преди 2 години

това решение със сфетофарните уредби да премахнат мигането на зелената светлина 100% съм сигурен че е дело на някой от ЛГБИТ - неудобно му е като го натаковат и иска на всички да им го таковат... трябва да се закрива тая държава вече

64

Анонимен

преди 2 години

С времето ще заместим визьорите с мозъчни импланти, ще симулираме за вас секс, ядене, пътешествие, докато си лежите някъде в канавката и умирате в реалността.

63

Phaha

преди 2 години

Ти заплашваш ли ме бе тиквичке малка?

62

Дедо

преди 2 години

Имам 6 козички и 12 кокошки ! Всичко дигитално е за вас .......столичните....!

61

Анонимен

преди 2 години

До "Коментарите на Тиквата": за вас ще добавим в метареалността тиква да и се радвате.