363

Анонимен

преди 2 години

За ваксинирани няма да гласувам!

362

До Българин в АВСТРА

преди 2 години

Дано да стане ... Но провинцията все още се владее от Гербопитеците ... Те натискат предприятия, предприемачи, всичко ... Трудно ще е ...

361

Българин в АВСТРАЛИЯ

преди 2 години

Тоя *** като малко куче което е видяло тоягата, още преди да го ударят.! Ако ПП вземат преднината , тогава вече ще усети как му влиза с 200

360

Анонимен

преди 2 години

До Maртин ... Не знам дали ще успеете този път, но все пак Успех ... Най-искрено ... Има нужда от партия като Възраждане ..

359

Maртин

преди 2 години

Бре този няма ли да се скрие! Възраждане номер 5! Да прекратява менгелския цирк!

358

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че това казва всичко: "Белият хакер, познат в някои среди като Бойко Борисов, пак се прояви и аз съм сигурен, че е силно притеснен за пръскачките пред МС".....

357

Анонимен

преди 2 години

Дори и на Задушница няма отърване от Tukвaта ... Не можете ли просто да игнорирате делюзиите на тая гeй дружинка, бе, джурналя ... Малко смирение, поне 1 ден в годината ... ???

356

Детска градинка

преди 2 години

Некои другаре четат и разбират, като деца в предучилищна възраст. Иде реч за НЕЗАКОННА изборна машинария, внесена от Чорап и Сие със спомоществователството на съветниците Му от ДС, а не затова коло е дебел Баце и колко пари е прекарал през банките, защото ТОВА НЕ може да се установи от вестникари и чатари. Значи, оказа се, че Бацката все още има хора навсякъде, които слухтят и естествено ще изхващат далаверите на коминтерна.

355

Анонимен

преди 2 години

тоя из-род е отново мераклия да краде. народът не те иска

354

:)

преди 2 години

Боко е стар мутрак, замириса му на затвор и откачи. А беше толкова близо. Милиарди в сметките, имоти по цял свят. Просто трябваше да се чупи и да се надява, че "приятелите" от мутренските години няма да го намерят.

353

Анонимен

преди 2 години

Боце, ама хем си много *** - типичен милиционер, хем смяташ чрез послушните си медии да разкриеш деянив, които се оказва, че хора от ГЕРБ са ги вършили. Прочутите нелегални машини за гласуване, които твои хора са разкрили, се оказва, че фирмата Сиела е закупила за демонстрации в Албания и Грузия. Някоя друга поредна простотия да сте разкрили?

352

:)

преди 2 години

В сервиза на Мерцедес, откри резервни части за Мерцедес. Във фирма за почистване открих резервни прахосмукачки, а в строителна фирма - няколко резервни бормашини. Сензация!!!! Боко да разкаже по-добре за Хемус и за банката!

351

Анонимен

преди 2 години

Тази банка се намира на булевард Сливница, ако някой не знае.

350

Анонимен

преди 2 години

"Борисов предложи на журналистите да влязат и да направят проверка в склада" -- тоест на дежурните ***, дава го хитрец, те ще се юрнат да свършат тежката работа и да пишат фантасмагории, а той ще отиде да си пие сутрешното кафе, бодро.

349

Анонимен

преди 2 години

Вчера цяла България научи, че бившият шеф на Бойко Методиев Борисов в организираната престъпна група СИК Младен Михалев-Маджо е прекарал през банката си Интернешънъл Асет Банк парите НИ, които уж са били усвоени за строеж на магистрала Хемус, и ги дал на вече известни на властите лица да ги изнесат в куфари и чували от страната.Оставена да се строи на юнашка вересия, без планове, разчети и разрешения за строеж, една 600-метрова отсечка от АМ Хемус се е СРУТИЛА.След всичко това Иван Гешев, който държа Иванчева цял ден окована с вериги пред Съдебната палата, а после година и половина в

348

Радослав

преди 2 години

Герберите откриха в склад машини за гласуване. Във същия склад в които се складират и доставените за нашите избори. И какво сензационно откритие. Утре ще излязат на брифинг, че в месарница са открили колбаси! Подготвени за раздаване като подкуп за гласувалите! Егати тъпите, честно. Нали ако са в друг склад пак ще кажете, че са за конспирация! Какво може да намериш в склад на фирма която доставя машини за гласуване? Няма да откриеш хляб или камъни, а машини!

347

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Бюлетините на ,,Костинбродската афера ,, нали ги печата гербаджия , какво се прави хахо ?Ама той си е такъв по рождение .

346

Анонимен

преди 2 години

Бойко от софтуер разбира колкото прасе от торта естерхази.

345

Анонимен

преди 2 години

Бойко, след третия рунд ще останеш по бели ***, в ноемврийския студен дъжд.

344

Темерут

преди 2 години

Машините не са предвидени за фалшификация. Бойко Борисов греши. Най-вероятно са искали да ги подхвърлят на ГЕРБ - в някоя централа или някой техен склад, след което ДАНС и Рашков да направят сензационно разкритие как ГЕРБ имат собствени машини, с които се опитват да манипулират вота.