149

Айде форумно бунтари

преди 2 години

Обърнете внимание на хората в канцеларията, че стана 9:20 до кога ще Ви чакат.

148

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Е ...НАЛИ КОРНЕЛА ГО ИЗКАРА ВИРУСА У ВМА ......И ВЧЕРА ПАК Я ПОВТОРИ.....ХА,ХА,ХАААА....КАК ТАКА , ДА НЕ ПОЗНАВАШ ХОРА "ГДЕТО НЕ ГИ ЛОВИ"....??!КОЙ ЛЪЖЕ ОТ ДВАМА ВИ---ТИ ...ИЛИ КОРНЕЛА....??!

147

до 177

преди 2 години

Аз пък познавам. Двама колеги се разболяха за втори път, след като го бяха преболедували през април и май. И втория път било по- тежко.

146

Хаха

преди 2 години

Какво се разпалихте о най-свободний, те ги мачкат на всяка крачка 75 години, ама сега като не може на кръчма и мол ревът, опа *** Стайл...Къде бяхте такива бунтари през тия години с/у комунизъм, мутризъм и ... Баце

145

Анонимен

преди 2 години

До "ама няма как да го разбереш..", въпреки че си си въобразил друго, единственият неразбиращ тук си ти. И си мислех, че си ***, а то се оказа, че си просто паникьосан пъзль0 с мания за величие и привилегированост.

144

181

преди 2 години

До: 183 Ми то не ти се разбира. Научи се да се изразяваш правилно.

143

Анонимен

преди 2 години

Той допълни, че след това трябва да се измисли нещо друго, за да се продължи този интерес." Ааа Витанов не така ,вече на принудата интерес ли му викат ? Или се правиш на не разбрал ?

142

До 183

преди 2 години

Жив да си! Пък, и ако поне сам се разбираш...

141

българин

преди 2 години

До: номер 180 Вярно, май наистина много дечковци като този пишат тук. Лошото е, че им промиват мозъците от малки. Това за което говориш е указано в Чл.29, ал.(2) от Конституцията. Имаме право да се оплачем на омбудсмана! А за другото: В САЩ вече направиха новите ваксини задължителни, но отпадна и декларацията за информирано съгласие.Видях, че лично Джо Байдън го обяви!

140

До 181

преди 2 години

Друго ти казвам, Гaнчо, ама няма как да го разбереш...

139

Анонимен

преди 2 години

Тез пък си искали свободата.Хахаха...най-големите роби в ЕС си искали свободата.Най-бедните,болните,старите тръгнали да учат цивилизацията на свобода.Със 6 дневна раб.седмица по 9 часа експлоатация единствено за насъщния .Това ли ви е свободата бр,пр()шляци?!Защо все ревете,че сте бедни?Всеки ви се подограва и използва за меъсната,отровната и тежката,те тръгнали да си търсят чак сега свободата.Боже,боже...Пенсърите с пенсия за 200млека искат свобода.За къде ви е бе?

138

До: номер 178

преди 2 години

Абе ти какво искаш да ми кажеш бе??? Че ми трябва документ че съм жив???!!! Мерси, но си имам: Лична карта и акт за раждане! И СУМПС също!

137

Анонимен

преди 2 години

До "Шофьорската Ви книжка, моля?- Ами правата ми ?!?!?" ---- ти явно си много загубен дечко. Правата се определят от закона. А законът повелява, че никой не може да бъде задължаван против волята си да участва в медицински експерименти. Законът също забранява дискриминацията. Явно ти е трудно да го разбереш. Когато ваксината стане закон, тогава може да бъде задължителна. Това няма да стане, докато не приключат тестовете. Спори колкото искаш, все така не ти се получава.

136

Анонимен

преди 2 години

До: 178 Ти си болен! Премери си температурата! Сигурно е над 39? Направи си и PCR тест! На бас че ще излезе положителен!

135

Бай ви Ганьо

преди 2 години

Катаджия спира автомобил за проверка:- Шофьорската Ви книжка, моля?- Ами правата ми ?!?!?

134

Анонимен

преди 2 години

"А К19 не може ли да навреди ? Не може ли да остави белези за бъдеще?Лонг ковид синдром ....,ти от къде знаеш,че като преболедуваш оздравяваш напълно ?"................Ами аз лично се чувствам прекрасно 7 месеца след като го преболедувах. Не знам какви синдроми ти се въртят в главата, но не познавам човек, който да е прекарал вируса и да е повторил след това. А познавам много хора, които вече са го прекарали.

133

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Понеже тук бъка от адепти на науката. На тези бих им препоръчал да се запознаят с "Теория на игрите".

132

Анонимен

преди 2 години

Някои "учени" и "доктори" ни обясняват, че било унизително да ги сравняваме с доктор Менгеле и другите нацисти на Адолф Хитлер! Ами другари недоучени! И за нас е унизително да ни наричате "антиваксъри" при положение че стриктно спазваме имунизационния календар!!! Алибегов казва, в ЕС само 20% не са ваксинирани, затова "зеленият сертификат" бил оправдан?! Ами при Хитлер в Германия евреите са били само 1%!

131

Анонимен

преди 2 години

Превод: Това е лудост, сега се нуждаеш от 2 инжекции, за да получиш паспорт, утре от 3,4,5...10, така че ти трябва да се инжектираш, за да получиш своята свобода и права...Какво по дяволите е това?!!ДИКТАТУРА, КОНТРОЛ И РОБСТВО.(ОТ американско тв дискусионно предаване)По-точно може ли да бъде казано??

130

ООН

преди 2 години

До НалиБат Любо Киров направи концерт тази седмциа и са разместили леглата.