173

Анонимен

преди 2 години

"Не лъжа, информацията ти е некоректна. Въпросния текст е на страница 25 от листовката" - Ами не, на 19-та страница е (за Пфайзер) и на 15-за (за Модерна)... Няма как да ти пусна скрийншот тук. Иначе си личи, кой е негра_мотника и кой опитно_то мишле. Щом отричаш, че "за да се потвърди ефикасността и безопасността... трябва..." означавало нещо различно от това, че не са потвърдени, какво да коментирам повече мисловните ти способности? А си опитно мишле, познай защо. Пак там пише хахах Честито!

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 "кажи? Означава, че не са потвърдени" "ОКОНЧАТЕЛНИЯ Доклад" говори ли ти нещо? Какво ли има ПРЕДИ окончателния доклад? :)))))

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 "ходи да лъжеш другаде" Не лъжа, информацията ти е некоректна. Въпросния текст е на страница 25 от листовката, тъй че трябва да заключа, че просто си копи-пейстнал от някой антиваксърски форум невярно нещо без да го провериш. За останалата ти неграмотност вече писах. Нямаш идея какво четеш. Хайде бягай при останалите антиваксъри да се съветвате как да променяте опорката, че тая вече не върви. :))))

170

Анонимен

преди 2 години

"Ти не разбираш какво четеш :))))" - Кой не разбира? Какво означава "за да се потвърди ефикасността и безопасността... трябва..." ? Я кажи? Означава, че не са потвърдени хахаха егати де_билите има на този свят, честно... :)))

169

Анонимен

преди 2 години

"Аз вече направих това: на страница 19 на листовката на Пфайзер НЯМА ТАКОВА НЕЩО." - Вярно ли хахаха или си много зле, или си голям лъжец... Прочети коментарите "за неграмотните" малко под твоя... цитирал съм специално за такива като теб... :))) Хайде у лево и ходи да лъжеш някъде другаде...

168

Анонимен

преди 2 години

До за неграмотните "За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябвада подаде окончателния Доклад от клинично проучване зарандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателяпроучване" Ти не разбираш какво четеш :)))) Окончателния доклад само препотвърждава данните от клиничните изследвания и има за цел да ги потвърди (или отхвърли), АКО В ПРОЦЕСА НА ПРИЛАГАНЕ НА ВАКСИНАТА СЕ ПРоЯВЯТ НЕОПИСАНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ, КОИТО ДА ПРОМЕНЯТ ЦЯЛОСТНИЯ ИЗВОД ЗА ВАКСИНАТА!

167

Германец

преди 2 години

"Министърът на Здравеопазването е антиваксър, еггасси" -- уелкъм ту бългериъ. Там няма един човек да си е на мястото. Шъ съ оправят, казват. 1300 години са оживели, казват...

166

Анонимен

преди 2 години

Само лъжи и фалшификати в България Фалшиви хора с фалшиви политици.

165

Анонимен

преди 2 години

Това е все едно да каже "Няма да се лети в космоса"

164

Анонимен

преди 2 години

Поредна победа на антиваксърската мафия в България, превърнаха ни в гетото на Европа където хората просто умират без никой нищо да прави и никой от нищо не се интересува

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 "Пиши в гугъл листовка Пфайзер (или Модерна) и я намираш, след това гледаш съответно на 19 стр. за Пфайзер и на 15 стр. на Модерна. По-ясно не знам как да го опиша. Ако сложа линк, ще изтрият коментара" Няма да изтрият цитат (текст). Аз вече направих това: на страница 19 на листовката на Пфайзер НЯМА ТАКОВА НЕЩО.

162

за неграмотните

преди 2 години

Сроковете са за Пфайзер - 12.2023, а за Модерна 12.2022

161

за неграмотните

преди 2 години

"За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябвада подаде окончателния Доклад от клинично проучване зарандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателяпроучване C4591001." (Пфайзер 19 стр.) "За да се потвърдят ефикасността и безопасността на ваксината на Moderna срещу COVID-19, ПРУ трябва да представи окончателния доклад от клиничното проучване за рандомизираното, плацебоконтролирано, заслепено за наблюдателя проучване mRNA-1273-P301." (модерна - стр. 15)

160

Анонимен

преди 2 години

До Red pill "проблема, а ти върху мен." Ти си антиваксър: по дефиниция ти си симптоматичен ЗА ПРОБЛЕМА. Ако оценяваш позицията си в момента като "добра" това показва и цялостната ти визия за "добре". Аз съм фокусиран върху проблема - ти СИ проблема. :))

159

Хахаха

преди 2 години

Българинът бил цар на онлайн революциите, пишат долу. Пък в реалността не спазва мерките, които спазват държави и народи по цял свят. Ваксърчетата са много зат.ъпели и си повтарят тази опорка.

158

и на

преди 2 години

онлайн ваксинациите, също

157

Red pill

преди 2 години

До "Ти и сега не си си добре, тъй че не знам как оценяваш, че ще си си много добре." ---- Проектиране се нарича това, което правиш. Разсъждавай върху факта, че аз се фокусирам върху проблема, а ти върху мен.

156

Анонимен

преди 2 години

""тяхната ЕФИКАСНОСТ и БЕЗОПАСНОСТ не са потвърдени. Пише го в листовките (Пфайзер - 19 стр.)" Няма такова нещо. Току що проверих. Цитирай точния пасаж и страницата, на която се намира." - Има такова нещо естествено, но явно някой не може да чете или лъже, че е прочел. Пиши в гугъл листовка Пфайзер (или Модерна) и я намираш, след това гледаш съответно на 19 стр. за Пфайзер и на 15 стр. на Модерна. По-ясно не знам как да го опиша. Ако сложа линк, ще изтрият коментара.

155

Georgiev

преди 2 години

Българинът е цар на онлайн революциите :)))

154

Реално няма

преди 2 години

Но в частният сектор, натискат всички да се ваксинират , за това напуснах работа , преди няколко седмици !!!