30

Боко

преди 2 години

Много обичам кюфтета по харвардски.

29

Анонимен

преди 2 години

А трябва, човекоядецът дебне

28

Да говориш

преди 2 години

за спазване на конституцията в мутро-чалго-сФине родината ни, без извинение, защото за 30г в това я превърнаха ченгетата и бивши ***, когато законите са само за неудобните е МЕРЗОСТ!

27

До 26

преди 2 години

Вие вече дръпнахте покривката и то на всички българи до един - с инфлацията и новите цени добре ни я издърпахте.

26

Анонимен

преди 2 години

Трябвало реформа , защото Кирчо е нарушил закона и във всяка правова държава вече трябваше да си излежава наказанието , а не да обикаля от телевизия в телевизия

25

Зозо

преди 2 години

Още преди месеци ви писах тук, че на Кирю но челото му пише - търгаш. Нагъл до небесата. Има си собствени закони, не признава съд, нищо ако не му отърва.

24

Фалшива аларма

преди 2 години

Престъплението е извършено ПРЕДИ да стане министър, а не ДОКАТО. Наказанието е до 3 г затвор ИЛИ от 100 до 300 лв. Кирето немой го уплашите с некви 300 лв, ама ха...

23

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ ГОТВИ ОГРОМНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЧРЕЗ ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ВОТА! ИНАЧЕ ТЕЗИ ПО -НИКАКЪВ НАЧИН НЕМОГАТ ДА ВЛЯЗАТ! НАРОДА НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА НО ЗА КИРО МЕНТАТА НЯМА И 1% РЕАЛНА ПОДКРЕПА И ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ! САМО ПАРТИЯТА ВА ВАСИЛ БОЖКОВ КОЯТО НЕ Я РЕГИСТРИРАХА МОЖЕ ДА ПРЕЛЕЕ ГЛАСОВЕТЕ СИ ПРИ КИРО МЕНТАТА И ТОЛКОЗ!

22

До Калеко Алеко

преди 2 години

Много сте се наредили на хранилката!Ще ви дръпнем покривката!Стига сте лапали на чужд гръб!

21

Анонимен

преди 2 години

Нито ви е страх, нито ви е и срам. Законът е врата у поле, да минават наивниците, не се отнася до гоУемите специалисти.

20

-

преди 2 години

Единия отраднал милиони от магистрали "законно", другия се опитал да му врътне кранчето нарушавайки формално закон! На борба с мафията не се ходи с лирична стихосбирка!

19

Анонимен

преди 2 години

И мен не ме е страх от пълна промяна.

18

АнонимеН

преди 2 години

И С ГЛАСОВЕТЕ НА ЧЕРЕПА ОТ 1.5% ПАК ВСИЧКО НА ВСИЧКО ИМАТ ДО 2% , МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ САМО С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ЧРЕЗ НАСТРОЙКА НА МАШИНИТЕ! ЗА ТОВА ПРИЗОВАВАМ ЗА РЕВИЗИЯ И БРОЕНЕ НА РАЗПИСКИТЕ ДАЛИ ОТГОВАРЯТ ГЛАСОВЕТЕ КАТО ЦЯЛО! РАДЕВ Е ЛЪЖЛИВ КОМУНИСТ СПОСОБЕН Е НА ВСИЧКО ЩОМ СЛОЖИ ЧАДЪР ВЪРХУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КИРО МЕНТАТА!

17

трябва

преди 2 години

ПЪЛНО ИЗЧЕГЪРТВАНЕ,от това се нуждае съдебната реформа.

16

Анонимен

преди 2 години

Петков трябва да те е страх. Всеки нарушил закона трябва да се страхува

15

Анонимен

преди 2 години

Цялата страна на всички нива е завладяна от корумпираните гербери. Промяната ще е кървава. Герб се е окопал както комунистите навремето. Яко изчъргъртване е необходимо.Хардвардска метла навсякъде. голямо метене е необходимо.

14

Ако

преди 2 години

Ще сменяме законите всеки път, когато това ни е неизгодно, не ни трябва такава промяна. Гледаме този филм вече 30 години.

13

Калеко Алеко

преди 2 години

Кирчо пак е събрал комсомолската дружинка, да го варди от КС ... той да хваща кофата и да почва да налива обратно водата в явзовира дето го източи, че това му действие като служебен министър от радевата Хунта, вече е обавено за противоконституционно и незаконно ... !!!

12

моч

преди 2 години

Че от какво да ви е страх , нали сте част от хунтата радефф-рашкофф.......нооооо колелото се върти и не се знае колко още ще сте на върха.Геша ви чака ;)

11

радомир

преди 2 години

Браво, да Продължим Прехода!!!Преход ни трябва и рефоми, за да може някой ден да настигнем запада, или поне Румъния.