189

Анонимен

преди 2 години

Бат Венци , любимеца на супер-умния БГ народ , каза че Перукан е спечелил напълно честно! Щом бат Венци го каза - значи е точно така!

188

Анонимен

преди 2 години

Мафията на ДС е превзела цялата държава. Икономическата власт , приватизационни предпрятия - всичко е техно. И сега - 27 ДС ченгета в щаба на Фигуранта, в бсп, абв - ДС колкото искаш. Купили са и Футбола барбар с президента му.

187

Анонимен

преди 2 години

Боби Михайлов успешен? Нямаме нито едно класиране на голямо първенство, нямаме нито един читав стадион, детско-юношеския футбол е в окаяно състояние, нямаме треньори, нямаме методици, нямаме подготвени тактически треньори, които да обучават младите, и за капак все по-малко деца се интересуват от футбол, камо ли да започнат да тренират. Ама то за какво да тренират, само да плащат такси и накрая да бутнат детето на еди-кой си. Та за 16 години - сме на дъното по всички показатели.

186

Анонимен

преди 2 години

Дори и да е успешен президент на БФС би трябвало да прояви малко скромност 16год. начело на БФС, преди това години наред беше вицепрезидент на Иван Славков.Нормално е да се оттегли и да даде път на други хора .Явно службичката си е добра ,а Боби си е типичен Ганьовец и ще се стреми да изкара до пенсия!

185

Анонимен

преди 2 години

Това не е никаква победа. Ако преброят отново бюлетините може победителя да се окаже Бербатов.

184

!!!

преди 2 години

Фалшива перука, фалшив футбол!

183

мак

преди 2 години

Несменяем и вечен. Толкова години на поста, а бг футбол не мърда напред. Май има материална изгода да се държи със зъби и нокти.

182

Перуката

преди 2 години

Наздраве на всички будали които мислят че в България може да се промени. Тук всичко е точно. Корупция навсякъде корупция. 14.11.2021. България трябва да победи

181

ДПС Боби

преди 2 години

Щом перуката остава това е пропаднала система със смотан *** народ всичко това е корупция и нищо друго. Няма да се оправи България заради такива *** които 16 години съсипаха всичко . Това е и държавата ни. Дано на 14.11.2021 година да променим държавата ни и такива като перуката да влезнат в затвора.

180

Владо

преди 2 години

Ама как ще се напие Боби днес, ехаа !

179

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ-ДПС е превзела цялата Държава. Излезте и гласувайте на 14.11.Да си върнем Държавата.

178

Анонимен

преди 2 години

Каквато държавата, такъв и футбола, важна е далаверата, футбола няма значение и резултатите го показват. Това ръководство се доказа като много лошо. Трябва промяна.

177

.

преди 2 години

Продажници, по колко ви плати тази мишка и какво ви обеща.

176

.

преди 2 години

За пореден път Михайлов показа колко е корумпиран БФС .Няма как по честен начин да се избере пияница която не хае за Българският футбол - това и децата го знаят.Позор.

175

Ванина

преди 2 години

Поредно доказателство за корупционните практики, ширещи се в милата ни държава. Манипулиран избор, продължаващи далавери. Жалко, че Бербатов се върна в България.

174

Анонимен

преди 2 години

До "когато зависи нещо от него пак си избира тея които го мачкат" - абсолютно никой не избирам шото избор няма. А ако си мислиш, че нещо зависи от теб и избираш, си страшен балък.

173

Бою Тиквочето

преди 2 години

Евала, старите муцуни пускат кокала когато те решат, а не когато някой с жълто около устата тръгне да им ги взема.

172

you

преди 2 години

И да знаете , че в българското смешно първенство корупция няма.ХАХАХАХ.Голям смях с тия пияници от БФС.Призовавам всички фенове да бойкотират националния отбор.Те и без това не заслужават подкрепа заради безобразната игра и тактика на другия пияница начело на отбора.

171

Анонимен

преди 2 години

То няма футбол, те съюз имат

170

Анонимен

преди 2 години

Стига бе найстина ли тоя алкохолик е спечелил? Баси и футбола и спорта тогава дето го имаме.