31

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна издънка на ГЕРБ. Убедиха ме да гласувам за Радев и ПП на изборите.

30

Ям домати с колците

преди 2 години

Значи поръчал си, ПЛАТИЛ СИ и му направили офшорна компания на Сейшелските острови .... обаче той не я ползвал.Ама въобще.После ей тъй на, бездействаща си я затворил.Браво бе ! Чист като сАлза.Що го тормозите човека...ОСВЕН АКО ТАЗИ ОФШОРНА КОМПАНИЯ НЕ Е ПОСЛУЖИЛА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ДРУГА КОМПАНИЯ КОЯТО ВЧЕЧЕ НЯМА КАК ДА БЪДЕ СВЪРЗАНА С УМНИКА МЛАДЕНОВ ЩОТО ТОЙ ПЕРСОНАЛНО ВЕЧЕ НЕ Е ЗАМЕСЕН - Отваря си компания тя инициира създаването на друга, съвсем анонимно и после закрива ПЪРВАТА. Гениално...

29

Анонимен

преди 2 години

НМ си е имал клиенти, които са му поставили условието за офшорката. След това е станал висш международен дипломат, а сметката е останала, защото не може да си висш международен дипломат, без да те държат с нещо. Но той, понеже е балама, не се е възползвал и в тази сметка, освен плащани такси, няма друго движение. Менторите да го духат.

28

Анонимен

преди 2 години

Радев говори истината!! Гербавите перат парите на Бойко през офшорни фирми на техни хора. Пеевски, Младенов..

27

Иванов

преди 2 години

*** как един *** (от всички честни и независими медии...) не зададоха въпроса за произхода на парите или как са придобити. Те така наречените *** "разследват" далеч по-отговорни теми. Кой открадна кокошката на съседа...?

26

Анонимен

преди 2 години

А може ли да докаже ,че не е била активна и през нея не са минали милиони евраци и доларе?Защо трябва да вярваме на ,,честните" му приказки!?

25

х

преди 2 години

десерта е за Боко ве ... Яко мазало ще стане скоро

24

Анонимен

преди 2 години

Нищо фрапантно.От грижи за съдбата на родината и много преговори е забравил да я декларира. Сигурно и кума му ББ има няколко регистрирани просто така за спорта.

23

дядо Йоцо гледа ,

преди 2 години

ДПС,ГЕРБ й ДБ,ТОВА СА АУДУШКИ ПАРТИИ!...КРАДЛИВИ ,КОРУМПИРАНИ И БРУТАЛНИ !...НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЛАС ЗА ТЯХ !..

22

Анонимен

преди 2 години

Вероятно я е държал пет години защото такъв е бил предварителният му договор.

21

Колю Младенов

преди 2 години

Бойко ми каза. Ако искаш да започнеш собствен бизнес, трябва да регистрираш фирма в офшорна зона.Там са парите. И така направих.. И като текнаха едни милярди след това.. Не се оплаквам. Доволен съм че послушах бащицата.

20

Финансов инспектор

преди 2 години

Фирмата на Николайчо не била "активна??Ха ха ха!! Само " пасивно" приемала пари за пране!!

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

"Оптимизация наданъци" е "Укриване на данъци" но казано малко по икономически !

18

CAT

преди 2 години

Как пък все банкови сметки 'им открили'? Комшиите. Не те самите.. Как все на Сейшелите? Как един заварчик, пожарникар, автомонтьор или гробар не си откри сметка на Кайманите, а?

17

Анонимен

преди 2 години

Ми Костадинов на нали имаше регистрация като честен бизнесмен смях.То регистрация и на Каспичан да сложиш се една

16

Активист на БСП

преди 2 години

А Буцата от Банкя има сметка в Панама 🇱🇷

15

Анонимен

преди 2 години

След това яко ковид пак ще има че срива бил виновен абе смех голем

14

Анонимен

преди 2 години

Добре бе Кольо като си решил да започнеш наново.. Как така ти хрумна да почнеш с фирма на на Сайшелите?? Що не отвори в България консултантска фирма? IT фирма? Цех, Магазин, сергия на пазара?? А реши да е офшорна фирма?? Според теб всеки който реши да развива бизнес в България, първо трябва да регистрира фирма в офшорна зона според теб?

13

Анонимен

преди 2 години

Имаше още една дата тогава пак нямаше феисбук бе отишъл да почива че била претоварена мрежата на а1

12

Е,ха

преди 2 години

Правиш фирма,наемаш консултанти от Швейцария/те сигурно благотворително работят/,ей така ,ако ти потрябва някой ден,плащаш по 600 евра 5 години и си забравил за нея,не е работила.Въпроса е :за чий си я държал 5 години и дали има нещо общо с това ,че е отговарял за Ирак?Ей тия за калинки ни взеха.