102

Анонимен

преди 2 години

Благодарен съм за това, че започнаха да обявяват и броя ваксинирани. По този начин се обориха лъжите на пропагандаторите, че ваксинираните рядко боледували, а ако боледували не стигали до болница и не умирали.

101

Децата

преди 2 години

не боледуват сериозно от ковид 19

100

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите по-долу, едно става ясно - на антиваксъра ако има 3 деца, му е все едно дали 1 или 2 от тях ще умрат. Аз обаче се надявам народа до такава степен да е неграмотен, че просто не може да направи елементарни сметки с проценти и само докато види цифри и ги прескача и акъла му стига само за "ваксиниран", "болница", "умрял"

99

Бате Сечко

преди 2 години

Тука, да им обесня на неуките от по-долу: Ефективността на,, ваксините" е под 50%, и с течение на времето намалява още... Това го казаха специалистите още преди два месеца... Това, което производителите ви го дават-може да си го сложите дълбоко в....!

98

Анонимен

преди 2 години

Не, ефективността на Пфайзер в научните списания е срещу ЗАРАЗЯВАНЕ. Тежко протичане и смърт в нагласените им проучвания НЯМАШЕ НИТО ЕДНО. Информирай се!

97

до 105

преди 2 години

Абе какви 60% те гонят бе, математик? Съвсем изтрещяхте вече!!! СЪБУДИ СЕ, моля! Спиш!

96

Aнонимен

преди 2 години

Досегашните данни единствено потвърждават данните за ефективността на ваксините, както и данните за делта варианта. Ако ефективността на пфайзер е 88% срещу тежко заболяване и смърт при делта, значи данните от изследванията, представени в научните списания, са верни.

95

Анонимен

преди 2 години

При над 60% ваксинирани от хората над 40 години в България, колко искате да са процентите на ваксинираните сред заболелите и починалите?

94

до 100

преди 2 години

Ефективността от 95% се изчисляваше в проучванията на база заразени, а не на база починали. Мантрата беше, че няма нито един хоспитализиран и починал и че ваксината предпазва 100% от тежко протичане, хоспитализация и смърт. Много сте късопаметни. То и без ваксина 90% е шанса заболяването да се изкара леко.

93

Анонимен

преди 2 години

Нормално е процентите за ваксинираните да растат с увеличаването на броя на ваксинираните. Официално ваксинираните са над 19%, но половината български граждани не живеят в България, така че реалния процент е някъде около 35-40%. Като махнем децата и най-младите, които почти никога не се заразяват и не умират, май се оказва, че повече от половината народ е вече ваксиниран.

92

Анонимен

преди 2 години

Т.е. 13% от всички нови случаи са ваксинирани. При 18% ваксинирано население в България. Еми не, не е нормално!

91

Мария

преди 2 години

Локдаун няма да има. Има избори планирани на 14.11. Най-много да спрат част от учениците, ако видят зор болниците до тогава. Но затваряне на молове и заведения не мисля, че ще има повече.

90

Анонимен

преди 2 години

Напълно ваксинираните в България са над 19% от всички граждани на България и близо половината от живеещите в България български граждани на възраст над 40 години. За ефективността на ваксините казваха, че е около 80% за АстраЗенека и около 95% за Пфайзер и Модерна. Сами 10% от починалите са били ваксинирани, което на практиката показва по-голяма ефективност на ваксините от обявената

89

До 98

преди 2 години

От нищо не пазят ваксините, най-вече тези изляти в мивката срещу няколко стотин лева в джобчето на медицинското лице от поредния антиваксър решил да скитосва необезпокояван по света и у нас.

88

Орбит

преди 2 години

Че това са си 10 % в болница. Нали уж щяха да са 95 % ефективни и само 5 % да се разболеят и то много лекичко без да стигат до болница.Друг е въпросът, че България е на 1 място по тютюнопушене в Европа.От този бял дроб какво да става? Да ама според всички светила туй, че не сме се ваксинирали била причината за високата смъртност. Не сме вярвали в науката щото сме ....

87

Е, па...

преди 2 години

Изобщо не е малък процентът на хоспитализираните - ваксинирани- 11.5%. И всеки ден расте. Малко по малко истината си проправя път и излиза на повърхността. Починалите ваксинирани също се увеличават-8.5%.От какво пазят ваксините? Пазят ли изобщо? Колко време пазят?.....

86

Анонимен

преди 2 години

Има много ваксинирани срещу сумата от 100-300 лв !!!

85

Анонимен

преди 2 години

"Починалите са 40 души за последното денонощие, като 4-има от тях са били ваксинирани, което прави 10%." ^^^^^ ^^^^^^ ^^^^^^^ ^^^^^^ Е те баш толкова са напълно ваксинираните у нас. Имам предвид, реално набодените, а не купили си сертификат (черния пазар си работи добре). Значи, и последната опорка се срина, че ваксинираните може и да се заразяват и боледуват, ама умират по-малко. Ами точно толкова си умират, колкото и неваксинираните, явно.

84

Ню

преди 2 години

По принцип всички ваксинирани са болни до колкото теста показва наличие на антигени, които са поставени заедно с ваксината, така че не ми е ясно как ги определят, само по симптомите явно, защото тестове не им се правят.

83

Фин

преди 2 години

До Анонимен 86...няма да свърши според директора Пфайзер. Казал е че ще трябва всяка година да се ваксинираме. В сайта на Нова има даже и видео с него, потърси инфо.Днес.бг качете я тази новина, заедно с видеото на инжекцията изиграна от хора. Изумутелно е !