139

Пич

преди 2 години

Дългите години, през които тези схеми са работили и от ЕС продължаваха да ни наливат пари без да задават много въпроси, означават само едно - ЕС чиновниците на високите етажи са в схемата. Имало cash back. Това обяснява и мълчанието на Брюксел по отношение на беззаконията в тази държава. Дори потупваха Баце по рамото. Сега ясно ли е, че не може да качаме на "Запада" да ни оправи? Всички са в играта. Собствената ни съдба е в нашите ръце.

138

Анонимен

преди 2 години

Всичките открити нарушения от комунистите са за пред медиите. Драги лъжливи комунисти, има съд за нарушителите както са подсъдими вашите крадливи олигарси. Цяла България разбра, че спряхте строежа на магистрала Хемус и разграбихте парите за това както цял живот сте грабили парите на българския народ.

137

Оффф

преди 2 години

А някой да е видял нещо да се строй или да се прави нещо напоследък.Сериозно питам.Тия дни имах дълъг път и никаде не видях да се прави нещо.Кадето е започнато така си стой от месеци.

136

Че Гобара

преди 2 години

На Баце схемите - погазване на закона, кражба на имоти от частни собственици без обезщетение, раздаване на поръчки на свързани лица ,и т.н. По този начин се строи - "бързо и качествено". Всичко това работи защото съд и прокуратура за съучастници в тези безобразия. В една правова държава собствениците на имотите щяха да са завели колективен иск, и да са го спечелили. тук никой не смее да се обади защото не знае какво ще му се случи. Това не е държава, а мафиотска структура.

135

А само Бойко.....

преди 2 години

Само Бойко е нищо ,то са кметове и цели завери отдолу ,,,,интересно е къде са усвоените пари и дали една част не са се връщали във ЕС --- гърците кога ги бяха захапали за 300-та милиарда твърдяха че са били пощенска кутия и че 300-та милиарда не са влезнли във страната .Не им ли се вземат парите все едно нищо не е станало ,,,,Другото което е .че много здраво го пазят от неговата ЕС партия ,кой какво ще му направи тука, ако онези зе затъпят и кажат ,че това е политически въпрос ?

134

!

преди 2 години

Отново анонимен строител !

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 Колкото ДПС "жертва" Доган.

132

Анонимен

преди 2 години

Да не видиш разрушеното от Герб, означава, че си или много корумпиран или платен да си драскаш глупости или на силни хапчета. Бойко вече е съвсем обсебен от Радев и друго не говори. Просто човека става агресивен и озлобен от факта, че получи голям, не, огромен шамар.Пишете си каквото искате, но Бойко е тик-так, тик-так.......Ако искат да спасят партията си, той ще бъде жертван, скоро, до края на годината! Обзалагам се!!!

131

Анонимен

преди 2 години

До Българин демократ "В ЕС и НАТО ние българите живеем добре, само простите и некадърните комунисти са с ниско заплащане. ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало на България." Виж как знаеш. С едно уточнение: русофилите не сте българи, затова ревеш, че измираТЕ, и че ровиТЕ в кофите за "коричка хляб". Колкото и да се опитваш да се присламчиш към нормалните българи винаги ще получаваш мощен шут, който да те изхвърли на тротоара. Българите не обичаме руски мекеррета. :)))

130

смешни

преди 2 години

добре,че БОРИСОВ СТРОЕШЕ да има с какво сега да си запълвате министерстването,защото не знаете даже за какво сте там

129

Българин демократ

преди 2 години

В ЕС и НАТО ние българите живеем добре, само простите и некадърните комунисти са с ниско заплащане. ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало на България.

128

Анонимен

преди 2 години

България в дъното на класациите по заплащане на труда в Европа.Една от водещите дискусии в испанската преса е минималната заплата в европейските страни. България се намира след Румъния, Сърбия, Северна Македония и Турция. 12 години "стабилност" на Герб водят до това: дъно във всяко отношение!!!!! Но според Борисов ние сме отличниците на Европа. С тези свои твърдения той доказва, че живее в някакъв свой виртуален свят. Някои не искат всички да сме добре, защото не е добре за тях. Те искат роби.

127

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 137 Ами, нормално е да осигуряваме възможността за преминаването на българска военна техника. Все пак трява бда можем да се пазим от крадливите ръчички на "братята" руснаци." - руснаците не са братя, за руснаците българите са предатели. И няма да пускат ръчички - ракетите от Крим долитат за броени минути.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 "ЕС и НАТО са най-добрия съюз, но комунистите 80те започнаха инертна демографска криза, и за това сега българите измират като за световно" Ц, не българите, а неграмотните комунисти измираТЕ като за световно. За има няма 30 години електората на БСП от над 60% стана 15% :)))))) Най-добрия ефект от демографската криза.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "ЕС и НАТО са най-добрите съюзи, но 9ти септември, 45 години комунизъм, СССР и Кремъл им пречат да се развиват в България." Пречат им, и ВЪПРЕКИ ТОВА се развиваме и то така, че руснаците правят всичко възможно да ни изкарат оттам (Вовата се чуди как да лъже местните крепостни, че Русия е велика, а те като дойдат в България и не могт да повярват как ги е баламосвал). :)))))

124

Анонимен

преди 2 години

ЕС и НАТО са най-добрия съюз, но комунистите 80те започнаха инертна демографска криза, и за това сега българите измират като за световно.

123

Анонимен

преди 2 години

ЕС и НАТО са най-добрите съюзи, но 9ти септември, 45 години комунизъм, СССР и Кремъл им пречат да се развиват в България.

122

ха-ха

преди 2 години

загубихме толкова много време отново с тези смешни пионки наречени министри,баламосват ни с безмислени пресконференции,а държавата е в хаос институциите карат по инерция,нарочно не пускат новия готов участък от Хемус всички досега сигурно са крали но само Борисов строеше

121

Зозо

преди 2 години

Никой не вярва на Рундю лъжеца и Киро Канадеца. Вчера най-нагло излъга в ефир, че мерките за бизнеса работят. Къде му е документа, че не е канадец? А отрече ли се от клетвата пред английската кралица, щото Канада още е към Англ. Корона. ***!

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Защото това е инерционен процес. Например, погледни себе си: нехранимайко, който едно дете не е създал и отгледал, но драска по цял ден за "демографската криза". Такива като теб сте причината за намаляващото население. Не че конкретно твоя генертичен материал ще липсва на някого, но даже и за планктон не си годен.