53

Анонимен

преди 2 години

Полицията работи за протестиращите. Кой им плаща?

52

Анонимен

преди 2 години

Всеки неуравновесен революционер воден от идеята да заграби властта и да измести колегата си от настоящия пост, прави две неща. Първо очерня настоящия управник, и второ облича претенциите във високопарна лексика, харесваща се на масите. Велика сряда, Кърваво народно въстание...Но съгласете се макар да няма общо с реалността, тук има не малка поезия. За съжаление често това, което влиза в историята е не реалността, а именно лични интереси, украсени според литературните способности на автора.

51

промяната иска жертв

преди 2 години

Ако не бяха ги набили герб още щяха да са на власт.

50

Анонимен

преди 2 години

Този блокировач на пътното движение обича да се самовъзвеличава. "Кървавата сряда"! Чел е много Гео Милев.

49

Тикволандия

преди 2 години

Въпреки наличието на цяло стадо гербави ***, които постоянно пишат едни и същи глупости тук, да припомним, че управлението на герб, като политическа п-артия, приключи с протестите през 2013 години, като цялата им сбирщина показа пълна некомпетентност и много ниско ниво във всяко отношение и по всички въпроси, както политически, така и икономически. Това, кето последва беше пълен абсурд и ако продължават да се натискат да крадат (да управляват), ще бъдат "бити" на всички избори и то физически

48

Анонимен

преди 2 години

Не просто диктатор, а нискочел мутренски диктатор.

47

Бг

преди 2 години

Тоя Хаджиджендър ,където мяташе яйца по парламента сега е там и се присмива на тия дето го избраха те да си плащат глобата, за него не се отнася. Абе не е луд тоя дет яде баницата а народа дето им я дава

46

Боби

преди 2 години

До Гроби ТаласомоПак си избягал от психото и не си пиеш хапчетата редовно !!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Кървава сряда беше за полицаите които стояха мирно и кротко и понасяха издевателствата на платени криминогенни протестъри! То не беше палене на слама, хвърляне на павета, псуване....... Ами да вземем да ги направим активни борци!

44

Анонимен

преди 2 години

Ако ББ беше диктатор, този щеше да е в затвора. Да вземе пример от Беларус. Изпълнява си заръките на Васо и Прокопи

43

Ай Сиктир

преди 2 години

Тия хора не разбраха ли, че на тоя народ революционните нагласи, плам и въодушевление съвсем се загубиха някъде около последните митинги на СДС-то? Кво се опитват с разни махленски драми да палят хората? Ясно е, че на втори септември лани се опитахте да предизвикате гражданска война. Ясно е, че за соарето платиха чичо Васко и Цв. Цв. КТБ-то, а Президентът Радев си мълча. И е ясно, че се провалихте. Стискам ви палци повече в НС да не влезнете, защото пакостите много. Така че вървете си с мир.

42

Анонимен

преди 2 години

Тези протестъри платени даже много ги пожалиха. В други държави да ги бяха очистили с водните струи, бой щяха да ядат много и щяха да бъдат осъдени!

41

Анонимен

преди 2 години

Имаш късмет че не бях аз премиер ***.нямаше да има нито един чевечец по площада .още щяхте да миете кръв по паветата и да събирате трупове.набарахте мекото на хляба щот боико е добър човек и пич.и решихте че може да си правите квото си искате.не сте виждали какво е истински диктатор.моля се на господ че бях аз премиер .че няма толкова черни чували в софия.не сте си паднали на белега.

40

Луд

преди 2 години

Ей *** хората умират,кой ще е виновен?10000 на протест а останалите 6 милиона

39

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пичове и 30 минуса да ми сложите, това само показва мизерабълното ви ниво като личности, чието мислене, съзнание и мироглед не може да провиди в личността на Борисов насилникът-диктатор. Узунов, признавам, че е недодялан диктатор в сравнение с него. Борисов се усъвършенства много за 10 години и префини диктатурата си до степен такава, че успя да "приобщи" към ГЕРБ, политическите си критикари и да ги направи гербери. Само мен не успя. Никога нема да стана гербер,нито узуновец!

38

.I.

преди 2 години

Този мадъфакър се опита да провокира полицията да пребие платените протестъри-превратаджии и после да каже - "Вижте диктатора Борисов, който избива народа си". Само че планът му беше твърде *** и ББ не му се върза. Остави гамените да мятат домати, яйца и цаца и им гледаше спира. А полицията действаше много професионално и даже прекалено меко. Е, наиграхте се. Следващия път сте аут.

37

Ганди

преди 2 години

Тоя ш е там да прави закони,а не да ги нарушава да си плаща 300 те лева и толкоз.Взима 10 000 взима бълха го ухапала,ама при тия съратници на промяната изваждане от джоба няма, а само крадене,пардон усвояване.абе пълни

36

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, след изборите никой няма да си спомня за Хаджипрашков и 2-ри септември :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

35

Анонимен

преди 2 години

Прибирайте си чорапите и се махайте не може един доблесетн офицер да седи и да реве, не ми актуализизират бюджета нищо не мога направя. Баце ако беше отдвавна да ги е минал с 200 всичките 240 диктатори и да се е погрижил за народа си.

34

Анонимен

преди 2 години

За тази партия надупи се! Са гласували най-малко хора, но те скимтят и *** най-много от всички!