7

Ghjgfkjff

преди 2 години

Република България е по всичко е под всякаква критикаОтиваш за документи в община и трябва да чакаш 4 дни нали говори за век на технологии Ние сме векове назад от технологиите

6

демагог

преди 2 години

До Спрете с демагогиятаДа - щом искат да вземат решение имат избор: или преподават или си намират по платежоспособна работа като барман, продавач или сервитьор - ония са 800 000.

5

Анонимен

преди 2 години

Според последния доклад на ЦРУ чийто автор се е "самоубил", най мощните еврейски организации са задействали план за редуциране на нискоинтелигентното население което е склонно да вярва в конспирации и е лесно за манипулиране и използване от тъмни сили целящи хаос. Създаден е Корона вирус, който постепенно се усъвършенства и според плана, до 2025 всички неваксинирани по света трябва да са елиминирани.

4

Анонимен

преди 2 години

аре давай де! нали уж си лекар?

3

Анонимен

преди 2 години

Поредният платен! 70% от лекарите били ваксинирани, така ли? Защо тогава изобщо коментирате задължителната им ваксинация! Те са постигнали стаден имунитет!

2

Спрете с демагогията

преди 2 години

Няма задължително нищо! Лекарите и учителите са достатъчно интелегентни за да вземат решение сами за себе си! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИМ НАЛАГА НИЩО!!!! Ако на някого не му изнася положението да освободи територията на тази страна! Време е да застанем всички заедно зад правото на всеки сам да реши какво ще избере! Време е да подкрепим учителите и лекарите! Стига фашизъм!

1

Анонимен

преди 2 години

Лекарите първо.