71

ЛЕВСКИ

преди 2 години

ЕНИЧАРИ И ПРЕДАТЕЛИ ВИНАГИ Е ИМАЛО.

70

Анонимен

преди 2 години

И ЖЕНКИТЕ ПАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА БОКО-НАЛИ МНОГО СА МУ ФЕНКИ! ДЕТО ГИ ПОЛЗВА ЗА КОМПАНОНКИ.

69

Много отдавна

преди 2 години

Нашата полиция като и наредят действа като политическа -- партия герб отдавна смени и подмени началниците със свои хора и по градовете . Същотото е и със прокуратурата тя пък пази и не вижда когато полицията деиства като подтисник на народа и малтретира инакомислещите на герб -- това е достатъчно Борисов да бъде съден ,както всички знаеме Брисов внаги директно е командвал и полицията и прокуратурата . Не е номера да бъдат осъдени няколко човека ,а точно човека който еднолично управляваше....

68

Анонимен

преди 2 години

Е ГЕН. РАШКОВ, ТИ ОТ МАРС ПАДАШ... ТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОЩЕ ОТ БАЙ ТОШО НА ТОВА МУ ВИКАТ ИНСТРУКТАЖ.

67

Гроби Таласомо

преди 2 години

Българските еничари не са полиаи, те са милиционери! Винаги с абили милиционери, по една проста причина, това са едни серсеми дошли то село в големият град с презумцията д ане копат царевицата или картолете, а да се уредат на държавна служба. В милицията сичко е с връзки! да не говорим, че въпросните след това налазват в политиката и имаме милиционери-политици, което е Проблем, защото от бияч, политик не става. И ето ви Бойко, ето ви Пламен Узунов. И двамата ще бият, вторият още нема сгода;)))

66

анонимен

преди 2 години

Първобитният човек е водил война с прашка. Един адвокат на протеста е стрелял по полицаите също с прашка - само че модерна - от ластик. Първобитникът се казва Хаджигенов. На друга снимка същия държи кори с яйца- не да храни бедните, а да замеря полицаите. Този е лице на промяната. Има да чакате този да ви оправи живота.

65

Анонимен

преди 2 години

Е това си е важно, кво! Ако не знаеш до кога да биеш ше вземеш да утрепеш някого. Правилно е, че ги е учил!

64

Анонимен

преди 2 години

долу гербббб,съд,затвор,бай ставриииии за младенов и сие

63

Анонимен

преди 2 години

гробарите приключиха и лоения ще влезе в панделата

62

Дедо

преди 2 години

Бяcното кyче Рашков ако продължава така да плюe по полицаите накрая ще останат в МВР само жаенчoвци с обеца на ухото които си носят палките само за украса и вечер посещават клубове за мeки китки.

61

До 66

преди 2 години

Не е нужно, може да я пуснат срещу Ивет Горанова, сигурни сме , че няма да има бой , а ще напълни га.щите

60

Анонимен

преди 2 години

А ЗАЩО НЕ ПОЧНЕШ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА СЕКС ОРГИИТЕ В БОЯНА??? ПОЛЗВАНЕТО НА ПЛАТЕНИ УСЛУГИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО НПК!

59

моч

преди 2 години

Аха , развързали са болшевишкия копой да прави това , за което е дресиран от господарите си в СССР..........

58

Анонимен

преди 2 години

А наркоманите скоро пак ще ядат бой.

57

Анонимен

преди 2 години

ТО Е НОРМАЛНО ЗА ТАЛИБАНИТЕ ОТ ГЕРБ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ЖЕНИТЕ - БИЯТ И ГИ ИЗНАСИЛВАТ, КАТО СТОКА ГИ ТРЕТИРАТ. А И МУТРАТА ПОЛЗВА СЕКСУАЛНИ РОБИНИ В БОЯНА!

56

Анонимен

преди 2 години

На всички ли е ясно, че ако не беше сменено правителството тази дискусия нямаше да се води изобщо, а щеше да има все повече случаи на пребити и посъветвани да не скачат хора? Освен това полицаите проведоха операция по неутрализиране на протестите. Имаше провокатори, които подкукоросваха да се троши, но не бяха бити те, а тези които първи ги последваха. Баха бити за назидание, точно както само милиционери могат. Именно такива милиционерчета бяха зад колоните. Добре е да им излязат имената.

55

Анонимен

преди 2 години

АБЕ НА ОНИЯ КАДРИ В НЕТА ТИЯ ДЕТО БИЯТ И ИЗНАСИЛВАТ ЖЕНИ ТАЛИБАНИТЕ В КАБУЛ ЛИ СА ИЛИ НА БОКО МУТРИТЕ В СОФИЯ?

54

Анонимен

преди 2 години

Когато мафията тероризира народа 15 години бунта и въстанието са не само законни, но задължителни!

53

Зрител

преди 2 години

Понеже гледам от сутринта дебатите, знаете ли какво се случи току що? От ГЕРБ, повтарям, от Герб настояха за ефективни присъди /затвор/ за всички биячи полицаи. Честито ви герберухи, в момента в който вече не сте им нужни, директно ви отсвирват.

52

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМАНИПУЛИРАНИЯ ЗАПИС ЗА ТАНКОВЕТЕ Е ПЪРВАТА ОТ БЕЗРАЙНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ НА ДЕСНИТЕ АНТИБЪЛГАРСКИ СИЛИ.... ДУМИТЕ СА СТАНКО / ТОДОРОВ/ ДА ДОЙДЕ... ЕВГЕНЧО МУСТАКА ДА КАЖЕ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ, СЕГА СЕ ПРЕБОЯДИСАЛ КАТО ГЕРБЕРУГА