26

до 36

преди 2 години

всъщност Дългия го наха-ка на избирателите си. Все съм виждал просто-тия , но такава каквато е последните 5 месеца , не бях виждал.

25

Анонимен

преди 2 години

Дългата ръка на ДПС, хахаха. Мая се страхува, че парите няма да и стигнат за нова кампания. Сега с третия мандат ще бъде страшна агония, ще върти, суче, но правителство трябва да направи.

24

Зозо

преди 2 години

На новите избори Боко ще ги прави андибул морков всички :)))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 2 години

Мая Галева-Пеевска-Черепова е завършила в Масква "Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта".

22

чао

преди 2 години

Чао и довиждане, Майче. Това ти беше временното пребиваване в пясъчника. Време е да се прибираш у дома с под 4%..

21

Анонимен

преди 2 години

Тая колко е отвратителна и гнусна, кой изобщо гласува за нея, даже е влязла в парламента, нямам думи.

20

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли само ти се откъснат от сърцето, *** лелче, една крачка напред за България, само!

19

Диана

преди 2 години

Смешно звучи в устата на Манолова думичката "модел"...Нека каже какво е грешно в "модела" на управление на Герб конкретно! - ще каже ама друг път...С.меш.ка! Тя трябвало да игнорира БСП и ДПС, значи - нека каже поне една конкретна причина, защото аз веднага мога да й кажа защо трябва да игнорираме всички настоящи и бивши БСПари и тези дето им лижат задн.иците - Прехода към пазарна икономика, станал национална катастрофа, от която 30г. България не може да излезе...И тя е играчка на Задкулисието..

18

Анонимен

преди 2 години

Данчо Ментата наистина като баща се обръщаше към ИТН. "Аз ви казах... Аз ви предупредих... Видяхте ли...?". Дано не им спре парите за закуска.

17

СМЯХ

преди 2 години

Днес Карадайъ направо се изгаври с Мая - тази жена щеше да припадне в стола си от истината която излезе наяве .

16

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

Майче, недей така с такива тежки думи защото и твоята биография има много петна. Седнете и се разберете без да се обиждате и демонизирате един друг. На България и е нужно редовно правителство за да се изпусне политическата пара.

15

izh

преди 2 години

Aдвокатката с петолъчката май се е объркала, както и тези дето я бутат да обира луфтовете около др. Радев. Верно, че на нея и се плаща сега, щото Фуражката го гласят за по големи игри. Всяка жаба да си знае гъола. Половин година вече червените мутри спестяват плащането на данъци и държавния бюджет ще стигне до края на третото тримесечие. Те мутрите се гласят да изтеглят кредит /за това им трябва и правителство и НС /, ама НИЕ ЩЕ ГО ПЛАЩАМЕ

14

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кой извратеняк гласува за тебе ?

13

Анонимен

преди 2 години

Вие сте олицитворение на истинското предателство срещу хората от площадите. И не само. Вие се подигравате с обикновените хора, които наистина искат промяна!

12

Анонимен

преди 2 години

Абе не беше тя предложила Пеевски за шеф на ДАНС. Май крадеца вика дръжте крадеца.

11

11.08. 1995г

преди 2 години

Дата която не трябва да забравяме! Но днешните смешници дори не се сетиха за нея!! Пари власт и надмощие!! Изгоряха Български войници, вие чест и достойнство нямате ли бе управляващи капка съчувствие или капка сълза пари пари пари и къде ще ги носите бе управляващите!!!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е такива извратеняци, пръкнали се от БКП/БСП да бъдат изхвърлени. Трябваше да има лустрация.

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Той сокола много добре ти отговори, като ти напомни коя си и за какво се бориш ... щото и преди се довлече след един метеж като този на фигуранта и с Костинбродската си афера опорочи едни избори и докара Олигарски на власт, и то с мандата на ДПС, след което пръстчетото ти посочи Пеевски за Шеф на ДАНС, а после фалира и КТБ .... !!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва ще ходим на трети избори! Защо да угаждаме на мераците на Майчето да бъде кмет на София или да остане депутат??? Тези лъжци трябва да бъдат изчегъртани! Уж се борихме против едни мутри, а други мутри успяха да влязат!

7

Анонимен

преди 2 години

Фейсбук война. Каквото и да напише вече няма значение. Всичко се видя този следобед.