73

А сеФте!

преди 2 години

На брега се перат милиони и милиони всяко Лято!А за почитателите на белия прах нещо пикантно...??

72

Анонимен

преди 2 години

държавата спокойно може да ги затваря тези кръчми хотели и подобни. Там се укриват 80% от приходите, така че не е голяма загубата. Човешките животи са много по ценни.

71

Анонимен

преди 2 години

"Използваме случая да се обърнем към президента Румен Радев, който носи отговорност за действията на назначените от него министри. И в частност за напълно некомпетентния Стойчо Кацаров", оплакват се от браншовата организация."------------------------------Поредното гербаджийско мероприятие. Данчо Пенчев, който пусна фалшивата новина е назначен на поста от здравния министър на ГЕРБ, а тези клакьорчета щели да протестират срещу служебното правителство

70

В. Магриотов

преди 2 години

Ама ша изкараме бухалката накрая, беше квото беше повече затваряне няма да има! Аз трябва да печеля !!!

69

Анонимен

преди 2 години

Пак активираха герберастките по мияри да свалят Правителството.

68

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Тези които опустошиха Черморието, били българският туризъм.Вие сте просто едни жалки печалбалри, които искат за 2 месеца да си обеспечат годината.Довличате нискотарифните пиячи от ЕС, и ги наливате до козирката.Най-добре е да изчезнете, всички ще се радваме!От вас полза нмя, а вреди - колкото искаш.

67

Шаши

преди 2 години

Когато учителите протестираха, другите викаха ,,Тея па, защо протестират". А иначе ревяха, че са им малки заплатите.

66

Бай Рапон

преди 2 години

Незабавно цар Тиква да се възстанови на трона, за да ни измъкне от този хаос.

65

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям.

64

Шаши

преди 2 години

Трябва да се подкрепяме. След заведенията и туризма ще започнат учители, лекари и цехове и заводи. Както и чиновници. Като не ми харесва определено заведение не ходя. Но, на друг му харесва .

63

Анонимен

преди 2 години

Който и бранш да се вдигне срещу лъжата, аз съм за! Подкрепям!

62

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Смърт за въмшният наплив от номади туристи. Да живее Природата! Хотелиерите са мафиоти-перачи на оари, сводници, наркотрафиканти...чужденци. Всичи еврей с бизнес на Черноморието да се махат от Царство България. Да си правят гнусните аврамови холокостив изсраел.

61

Анонимен

преди 2 години

кой бизнес е скочил бе, кръчмите това ли наричате бизнес. Това са перални на мутро нарко пари. Ако от този бизнес зависи България, значи сме болезнено жалка държавица

60

Анонимен

преди 2 години

Щом София е в червената зона и са толкова много болните те какво очакват? После като започнат да умират хора на стълбите пред болниците кой ще носи отговорност? В нормалните държави се спазват мерки. Тука се носят маски под носа. Вижте ги по репортажите! В заведенията сервитьорките без маски или с маски под носа. Като са ваксинирани могат да са безсимптомни носители, а те без маски да сеят вируса. Как не се наядоха? Как не се напиха?

59

Живко

преди 2 години

Хора, не допускайте троловете на хонорар към Бигфарма да прилагат тактиката на разделяй и владей! Слагайте минуси под коментари, насочени против фитнесите и съдържателите на ресторанти! Тези наши съграждани имат право да съществуват и да си изкарват честно хляб! Ходенето на ресторант или фитнес не е задължително за никого! Който го е страх за здравето му да си стои вкъщи или да се ваксинира! Няма доказателства нито един фитнес или ресторант в България да е бил огнище на Ковид! Това е абсурд!

58

"Мирни и

преди 2 години

Не толкова мирни" средства.Е ,тия ще си трошат заведенията или ще бият клиентите?

57

Мутрите изгониха

преди 2 години

платежоспособните туристи още преди години.Залага се на количество, качеството веднага пада.С преуморен персонал експлоатиран безжалостно по морето, за какъв Туризъм говорим?!?!

56

Сатира

преди 2 години

Бойлуьииииииите от туризма пак навиха глас. Съсипахте ни природата. Навсякъде стройте. Липса на отношение и уважение към туристите, завишени цени. А сега пак ревете че ще фалират е.

55

Анонимен

преди 2 години

да мре туризма. това е един от най-безполезните отрасли...

54

Анонимен

преди 2 години

С каква цел пускате новините си в разбъркан ред? Реакцията на бизнеса беше в отговор на заявлението на директора на болницата и предшества официалното опровержение на министерството.