109

u

преди 2 години

Няма добро.Битката е между лошото и злото.А злото са соросоидте на Ристе.Повечето от тях , разбира се, са наивници.Една малка част са съзнателен проводник на тази човеконенавистна розово-левичарска идеология.

108

Анонимен

преди 2 години

До БългаринУпотребени хора колкото си искаш в БГ :)) Ако това те удовотлерява, харесвам Митова, направо ги прави на нищо дупетатите, не бръсне никой :)))

107

Анонимен

преди 2 години

Аре сега кво се възмущавате от шоуто на Тошко, 12 години ви дават шоуто на пожарвикаря и едвам тия дни взехте да ривете! ама на Тошко веднага рипнахте. Не важдам с какво състава на правителството е по-лош от калинките на гробаристите, даже си е наред!

106

Бил

преди 2 години

се оттеглил,изгониха го защото каза истината в очите какво представляват Ристю и Гнома,нали ще им трябва подкрепата на ***.

105

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с дисертацията на Амбулантния търговец Пацо Джапанката? Защо ми се струва, че гърмят разни фишеци, за да прикривт неговия тежък случай?

104

О хо хо

преди 2 години

В Барбадос ги тренират за устойчива психика. Едва ли този ще даде оставка. Зад гърба му стои точно Герджиков, който на два пъти го награждава!!! За какво е адвокат на годината - само Господ знае!

103

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е днес кандидатът за премиер да отиде при Радев и да хвърли бялата кърпа. Смешници и халтураджии не могат да направят свястно правителство.

102

Анонимен

преди 2 години

А само да попитам, девойката дето няма и 1 дете, но ще решава проблемите на децата и образованието тя ще намери ли лични причини да се оттегли от поста? Или не, защото децата са прекрасна база за експерименти в генното инженерство, пък и са неразорана нива за задължително ваксиниране!?

101

Българин

преди 2 години

Не съм избирател на Слави, за мен той е дъно в Бг политика. Но Момчил го познавам лично, добър професионалист, когото набедиха за някакви лъжливи глупости. Обиди ***, и го свалиха. #КОЙ стои зад това? Прокопиев, Сорос и Бойкикев - Ето #кой!

100

Анонимен

преди 2 години

А такааааааа шоуто започва, купете си семки, а Нинова за сляпата подкрепа на ИТН ще си плати с последното място на следващите избори!Бареков повече изкара от ИТН :)))

99

Анонимен

преди 2 години

Супер, хайде сега и преписвача, и долу горе ще сте добре с екипа, малко Петрова виси във въздуха но може и по-касно да я смените!

98

Анонимен

преди 2 години

А МВР проекто министъра с прозвището Барбадасеца плагиат кога?

97

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Много ми харесва министъра на отбраната.... като я пратят на танков полигон едновременно ще се надриска от страх и ще и дойде.... ЕВАЛАРКА !!

96

Оппа!

преди 2 години

Дотук добре. Сега да махнат и ПЛАГИАТА !

95

Анонимен

преди 2 години

НЕМА да стане с този популизъм :))) Българския народ се е налгедал на всекакви схеми, трудно може да се подлъже :) Славчо ако е мъж и иска да удовотволери избирателите си, да не се беше крил като мишка :)) Да, Бокича също общува чрез Фейса, само дето Севдето го е накарала така да прави, щото "мисирките" го изядоха :)))))

94

Догтор Снагълз

преди 2 години

И защо НИЕ да сме виновни, че ТОЙ се е оттеглил? Ние и тебе те плюем, пък ти не се оттегляш? Какво е обяснението?

93

Паоло Коелю

преди 2 години

Абе за кво ни е правосъден министър?Нали ще имаме такъв по ромските въпроси.То е същото.

92

Я пак ?

преди 2 години

Този кандидат-министър прави ли разлика между достойнство и нахалство ?

91

анонимен

преди 2 години

Ти ли бе,пуделят Тошко-Рошко,ще говориш за морал?На какъв словестен тормоз сте подлагали мнозина достойни българи в своето низкопосано "шоу".Ето бумерангът долетя при вас и ви хакна направо по празните кратуни.Лично ти скъсваше от подигравки Боко(а си под неговото ниво),само че вратът му е дебел и не ти обръщаше никакво внимание,защото си джавкащо помиярче,което лае,но не хапе.

90

НИНОВА

преди 2 години

ВТоз *** хубаво се е оттеглил,Ами другия - ПЛАГИАТА, какво се ослушва още като ..прасе в тикви? Ами 31- г.госпожичка Велислава,гласена за министърка на образованието и науката..и тя какво се ослушва още ,като хабер си няма от работата на това министерство!? Набелязахме още 8 проектоминистри ДА БЪДАТ СМЕНЕНИ В оставащите 2 часа,преди пишман кандидатът за премиер да занесе мандатът на Президент Радев! Шнорхели се съгласи,и как не- къде ще иде инак???