63

Анонимен

преди 2 години

крайно време е някой съвестен гражданин да благодари лично на заслужилият доцент за положените от не го грижи.

62

Нане

преди 2 години

На тоз тряа му турнат една маска и да напраи един стипълчейс на 3000 метра утре в 16 часа на стадиона в Бургас..

61

Анонимен

преди 2 години

Аве куньовци спрете се най-после. Проглушихте ни ушите. Не ни подценявайте. Не си мислете, че не се ваксинираме, защото сме глупави и необразовани. Тъкмо наобратно. Не се ваксинираме, защото сме умни и информирани. Така че..дгд.

60

факт

преди 2 години

Докато си депутат имаш имунитет

59

Иво

преди 2 години

Този човек не бива да го допускат да се изказва. Всява паника и разболява хората от страх. Определено трябва да го проверят дали работи за фарма мафията. В България никой не спазва нищо и имаме минимална бройка. Тези, които се ваксинираха в чуждите държави сега напълниха болниците.

58

Анонимен

преди 2 години

Ако го видя тоя на улицата, с едно паве ше му "предпазя" продажната кратуня ...

57

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното е като ваксинираните си мислят, че никой няма да оживее без ваксините. Неваксинираните ще заболеят безнадеждно тежко и ще умрат, а ваксинираните ще им се присмиват високомерно от небесата. О, свещена простота!

56

Анонимен

преди 2 години

НАврете си маските мерските и ковята в клоаките, продадени долни *** - да учмрете дано до един, и то скоро!

55

Анонимен

преди 2 години

и аз отивам при депутатите да им направя забележка, макар че всичките са с ваксини - а ти ваксинира ли се ***

54

Да,Кънчо

преди 2 години

А в планините ще доминира някоя друга буква!

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Кхнята ти вони на лъжи бе лАборанте

52

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри наесен ще ми липсват във форума остроумията Ви, но аз като минавам покрай болницата ще ви окуражавам да си поемете глътка въздух, ако има свободно време ще се пиша доброволец, за да ви давам кураж и да ви чистя ***, ще се справите

51

ИСТИНАТА

преди 2 години

Айде ПА СЕ ПОЧНА С ТОЯ

50

Анонимен

преди 2 години

Хора не се тествайте масово завишават бройките в момента, така ни е наредено, работя в лабиратория. Целта е октомври да сме вкъщи. Готвят жестоки мерки за неваксинирани от кухнята знам. Дигнете се на протести и не позволявайте да ви мачкат. МЗ е за щурм направо барабар с Кунчев, това е жесток мошеник

49

Анонимен

преди 2 години

Вече съвсем демонстративно не нося маска като излизам. Никой в магазините не му прави впечатление. На хората така им писна, че вече въобще не им пука. Няма вирус! Няма и престанете вече. Но ако се появи истински вирус, ще бъдете супер неподготвени и докато се пренастроите действително ще е късно.

48

Анонимен

преди 2 години

Вируса ще изчезне когато известните в цял свят милиардери замината в Космоса. Не виждате ли, че не им се връзва нищо от казаното с действителността. В другите държави наистина се ваксинират. И виждаме резултата. Локдаун след локдаун.

47

Киро

преди 2 години

Тези данни са за 14 дни, цял свят мери на база 7 дни. Т.е имаме 15 на 100 000. Което е от най-добрите в света за момента. А иначе е факт, че Българите, но тези от България не носят маски и не спазват дистанция, а аз много мразя непознати да се гъчат в мен.

46

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази пандемия и строги мерки, мигранти щъкат навсякъде и от различни рискови държави с лоша хигиена. Как се допусна на морето болни хора от чуждите туристи? Нали минават контрол? В Токио при положение, че мерките са толкова строги и всеки ден се тестват всички спортисти, журналисти, треньори и др., отново има заразени. Как се случва това? При положение, че почти всички са ваксинирани.

45

Анонимен

преди 2 години

Кунчо, добре ли заработваш от вируса? Добре ти е дошъл да си напълниш джоба. Па и ни поучава и ни се прави на сърдит и важен. Държи се като пастор, който пасе стадото и му вика "пърррр" и с остена го юрка към кошарата. Ама не си познал!

44

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, може ли да ми обясниш логиката на това персонала да носи маски в заведенията наоткрито и закрито, а клиентите щото все пак трябва да се хранят през устата да не носят, което е логично. Не осъзнахте ли колко безумни са тия парцали на устата. Как може да се излагате така, търсите от де да пълните хазната от актове пак. Ми актовете ви падат в съда веднага. Няма да носим маски, няма да плащаме и актове, **' си мамата