42

Анонимен

преди 2 години

Ваксинация срещу какво 🤔

41

Въобще

преди 2 години

Една здравна идилия !

40

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука , че ме обиждаш. Има кой да оцени знанията и уменията ми. Аз казвам мнението си , пък който чул, чул. Аз не пожелах да тествам ковида върху себе си, да видя леко или тежко ще го карам, затова се ваксинирах. Защо бг манталитет се отличава от целия цивилизован свят е дълга тема. Но, всички плащаме цената на страха от ваксините. Отлагане на планови лечения, локдауни, фалити, увреждания до живот от изкаралите вируса, въпреки че са оцелели.

39

Сат Н

преди 2 години

До Лека .... Изключително примитивно е, ако не разбираш нещо, да крещиш че те чипират, убиват, проследяват, стерилизират и прочие. ---///---- Извинявай, защо да е примитивно?

38

Анонимен

преди 2 години

проваксърите са на път да сторят немислимото до скоро обединение на българи и роми срещу тях.

37

SHEFA

преди 2 години

ЕТО СЕГА ГЛЕДАМ ПАРЛАМЕНТА-30 ОТ ИЗЛЕЗЛИ НА ТРИБУНАТА 1-ИН НЕ СЕ ДЕЗИНФЕКЦИРА А ВСИЧКИ ПИПАХА МИКРОФОНИТЕ-4-РИ НА БРОИ.-СЪЩО НЯМА НИКАКВО СПАЗВАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ МАСКИ-ЗА КАКВО ГОВОРИМ ДАМИ И ГОСПОДА?????-ТЕ ЩЕ НИ КАРАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ!?!?!?!?

36

Анонимен

преди 2 години

Не е необходимо да убеждават хората да се ваксинират.След време само ще се убедят в това.Надявам се да няма пак лоша вълна с Ковид.Ако има ще се юрнат сами.

35

Последни Новини

преди 2 години

"45 000 убити от ваксините за 3 дена в САЩ" - не го твърдя, че е вярно, няма как да го провера, но Фактът е, че тези дето го твърдят го Внесоха в Съда и заведоха вече Дело като са предоставили необходимите Документи. Така, че едва ли е 100%-отова лъжа!

34

Анонимен

преди 2 години

В Македония са имунизирани (ваксинирани) над 85% от лекарите и гражданите се възмущават от този факт(че има не ваксинирани лекари), а у нас са ваксинирани 20% от лекарите и гражданите се възмутени че много от лекарите са ваксинирани.Има малка разлика.

33

До Лекар

преди 2 години

Никакъв лекар не си ти. Заради такива "експерти" като тебе сме на такова положение. И то не само в медицината ами и във всичко останало. Великите експерти и големите авторитети докараха света до криза на всички нива. Слуги на дявола сте вие. Нищо повече.

32

до 32

преди 2 години

но, не Тези Ваксини, Платено Манипулаторче!

31

Анонимен

преди 2 години

Някой, ще яде много бой покрай тая история, *** тоз път няма да е народа.

30

Ваксини

преди 2 години

Се прилагат над 100години, ако не бяха ваксините колко щеше да бъде населението на планетата?! Пренаселени сме и това е факт , планетата си отмъщава. Правителствата трябва да оставят всичко на естествения подбор. Не си се ваксинирам ок, заразил си се оправяй се сам , без да търсиш лекарска помощ и да товариш здравната система ,плащана от данъците на нормалните ваксинирани и трудоспособни хора.

29

Лекар

преди 2 години

Имате проблем с доверието към знаещите, към експертите. /Пояснявам -мангъра не е експерт. Той е нарцистичен алчен тарикат, който си възползва от страховете на някои хорица/. Ако не можеш до проумееш как действа ваксината, не значи че тя е лоша . Значи, че ти липсва знание в тая област. Човек не може да знае всичко но света, затова си има експерти в различните области. Изключително примитивно е, ако не разбираш нещо, да крещиш че те чипират, убиват, проследяват, стерилизират и прочие.

28

Клоунски Свят

преди 2 години

До Интернет КонспираторДруги сайтове които "услужливата" тотално "неманипулирана" търсачка на Гоолаг изплю са БТА (като тяхната статия е от днес, 11:57) и дир БГ - 13:12 Наистина интересно, за тези "несвързани един с друг" "независими" информационни сайтове.Най-лошото е че спим, а примката около вратовете ни е затегната - само остава някой да ритне столчето.

27

Demonaz

преди 2 години

Ама,че комунизъм. За ваше добро боцкайте се ,но и пак ще бъдете затворени. Всяка епидемия преминава за 2 години,но сега ще е всяка година. Самите пророци на ковид-исляма не ходят нито с маски, нито с ръкавици, нито имат ваксини.Маймунчевци,Витаноци,Тромб-гломб и онзи от Берн.

26

гербисто-патриот

преди 2 години

На балгърите морков не има трябва, само бой с тоягата до посиняване. Да носят маски кът гламави, децата им да учат дистанционно, все едно нещо учат де, и да бъхтят до посиняване по фирмите, защото май само в БГ-то нищо не се даде на народа, а само на фирмите се изляха едни милиарди. Абе бой с тоягата до посиняване.

25

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е принципен. Няма никакво значение дали ваксината е опасна или не. В случаят има нарушение на закони. Правителствата нарушават собствените си закони както и законите на ООН и това което е записано в документите за правата на човека. Никой няма право да си прави медицински експерименти. Никой няма право да ви задължава да се подлагате на медицински интервенции.

24

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, делтата иде, а смъртта ви не ми пречи.

23

до 21

преди 2 години

Именно, как може да има законна тежест декларация, в която по очевадни причини долуподписаният е ясно, че очевидно лъже, защото няма начин как да може да декларира написаното в текста, че декларира! но това е КОВИД-безумието или може би не е безумие, а добре подготвен план...