72

Сата НАТО

преди 2 години

А така ви искам - сичките чинно с масчици в жегата! Ама да не краднете държавни маски от работата, а да си ги купувате от аптеките! И да не викате силно, щото разпространявате "заразата"! Тихичко си викайте, да не движите много въздух...

71

Чебурашка

преди 2 години

Под прозорците на недоразумението от Дондуков 2, това е точният адрес. Нека фигуранта се наслади на любовта на медиците! И понеже е жалък комплексар, няма да уволни Стойчо и ще задълбочи конфликта още повече! И колкото и да злобее армията му от *** няма да промени факта, че Радев е същество с нисък интелект, тежък морален дефицит и силни руски зависимости!

70

РАДЕВ И КАЦАРОВ..

преди 2 години

РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ...... РАЗРУШАВАТ БОЛНИЦИТЕ, ПЪТИЩАТА, ИНСТИТУЦИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ...... ПЕЧЕЛЯТ:ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ - ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ,..

69

Анонимен

преди 2 години

Ааааа щом е така я да се организира контра-протест!В защита на министъра!Човека излиза с документи и спира кражбите от НЗОК в която ние всички чинно си внасяме вноските.Беззаконието и корупчиите за какво точно правят протест?!Искат да ми крадат от вноските та като ми се наложи и да ми викат:''Ми то здравната каса не го покрива и трябва да си доплатите''Я марш нагли крадци такива!!!!Марш и не намесвайте всички от Пирогов герберастии алчни!!!!

68

Случаен минувач

преди 2 години

Отдавна се случи да бъда в Пирогов - през януари 2004. Но помня, че трябваше да зми направят снимка. И докторът, който ме прати, и рентгенологът казаха едно и също: "Хайде бе, няма ли да дарите някой лев, тука сме със смешни заплати, 350 лв." За 2004 бяха - 700 лв. сегашни. Но тогава аз също наистина нямах никак, колкото и да ми хленчеха, не им обърнах внимание. Но още тогава се учудих, как неприкрито искат на хората.

67

1

преди 2 години

До Анонимен 73 "Ами нека..." Пале с жълто около устата се прави на велико, щото никога нищо не е зависело и няма да зависи от него. Морето е до колене. :))) ИСтината е, че тия, които скачате срещу лекарите сте прости бачкатори. Акцента е на "прости". Лекарите са тия, без които не може и са 10 пъти по-умни и полезни от вас. Всяка жаба трябва да си знае гьола, но простите бачкатори искат да са фактор, нищо, че за нищо не стават. ТОВА е дефиницята за комунизъм: простите да са наравно с умните :)))

66

Анонимен

преди 2 години

Палатков лагер ще правят ли?

65

д-р Ох Боли

преди 2 години

Доживяхме лекари да протестират заради "правото" си да източват Здравната каса

64

Анонимен

преди 2 години

Да протестират - от ГЕРБ ще им носят минерална вода и бисквити.

63

Ясно е

преди 2 години

До АнонименТой се возеше в джипа защото крадеше и търсеше защита от мутрата.....

62

Доктор Мошеников

преди 2 години

Тези докторчета колко фалшиви болнични са написали, не е истина. А за точенето на здравната каса от нашите "доктори" е публична тайна....

61

Анонимен

преди 2 години

Време е цялата болница да си подадат оставките и групово да се изнесат от държавата. -----////----- Ами нека...

60

Анонимен

преди 2 години

Да протестират хората, като са недоволни. Както тези дето блокираха булеварди миналото лято имаха право да простират така и лекарите имат. Искате демокрация, а дори не знаете какво представлява.

59

Анонимен

преди 2 години

Майка ми работи в президентството-чистачка....... Радев миналата година ги караше да ходят на протестите.....

58

Сата НАТО

преди 2 години

Ох, пак това "разделение". Ясно ми е кой дирижира протестите, като чуя за разделение. А кой е казал, че трябва да сме единни като офци?

57

Анонимен

преди 2 години

До до 60/ 65 "Назначил го е Янев, а не Радев" А Янев КОЙ го е назначил?

56

Анонимен

преди 2 години

Комунистите от ГЕРБ сега преврат ли ще правят,защото загубиха изборите ли?

55

1

преди 2 години

До Анонимен 57 "значи клошарите могат да се въргалят по площади и кръстовища, да хвърлят и обикалят срещу движението но... другите нямат право да пратестират" Време е цялата болница да си подадат оставките и групово да се изнесат от държавата. Така ще я оставят в ръцете на кадърни като теб и Радев. :))))

54

хоратаумират

преди 2 години

Докато те протестират кой лекува болните?

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Жалък платен протест - и защо намесват името на Радев." Защото Радев го е назначил и той може да го махне. А като гледам как бързаш да го обявиш за "платен" протеста, явно и никакви познания нямаш ...