76

Анонимен

преди 2 години

За да не се тълкува като разчистване на сметки, трябва и във всички други болници да се направи проверка и да се предприемат действия. Защо да треперят само от Пирогов?

75

Анонимен

преди 2 години

Ако се замислите, след като Кацаров е знаел за това още януари защо е мълчал толкова време. Не беше ли редно да сезира следствие и прокуратура, а не да си прави скъпи изследвания без пари. Той също е участник в схемата, защото се е съгласил да му се направят скъпи изследвания безплатно, макар че не е имал право на това ако не е бил в болница. Така че Кацаров да си дава оставката.

74

Анонимен

преди 2 години

До 666За нас простолюдието остава само да се надяваме, че обществените болници имат "специалисти" но това е в сферата на фантастиката :)) Полуграмотни хиурзи, знаят си стария касапски соц начин, виж за "богоизбраните" пипат по леко :))

73

ЕВО

преди 2 години

Балтов,Балтов,агент Буда дали си е мислил,че ще го викат за разпит заради непорочната Сесил Каратанчева,дали даже е сънувал,че ще го съдят и осъдят?Не,но и това ще стане!Та и твоята същата,крал съм,но не съм виновен!Даже съм невинен!Ти си част от задругата с чувалите,,многото починали и многото силни от НОЩ!КАКВО СТАНА С Мутафа,Ангела на здравето и твоята крадлива фигура са част от многото крадене в държавата!Вълкът козината си мени,но нрава не!Долна шайка от крадци!

72

Анонимен

преди 2 години

Аз лично знам за случай с фалшива манипулация и санкция на НЗОК. Призоваха уж пациента в съда. Той свидетелства, че не са му извършвали манипулацията. Юрисконсулта на болницата извади фалшифицирани документи с подправени подписи. Санкцията на касата отпадна и болницата продължи да си работи с въпросната пътека. На никой не му направи впечатление, че свидетеля отрича това да е неговият подпис и, че е извършено престъпление. Така работи съдът ни и системата.

71

666

преди 2 години

На балъците от Пирогов ще кажа -болницата е затънала с дългове теглени от балтов.А на народа-всеки директор на държавна болница става всеки месец по богат с 50000лева от комисионни и строежи

70

Анонимен

преди 2 години

А в джипката с маркировката, как ти беше, с една 20-ска на месец заплата и още 20 от кражба?!

69

Анонимен

преди 2 години

То вас както и мен не визасяга, щото са си същите некадърници във всички болници, нищо не знаят, само реват за още :)) Очерниха челяка от екипа на Радев, че имал цироза на черния дроб, тоест е некакъв алкохолик, оказа се че само некакви изследвания е правил :))

68

Анонимен

преди 2 години

Кацаров 700 кинта келепирил. Срам. Позор. Оставка. Баталов 10 мильона одрал Здравната каса. Уволнен. Не напада Кацара. Шо бре. Борето- чекмеджета, фордета, кюфтета

67

Анонимен

преди 2 години

Балтона вместо да се радва че само с уволнение мина, той щял да съди. Балтона можеше да бъде линчуван, само заради глупостите които наговори на хората за тоя ковид. Вместо да се радва, пак надига глава и на мъж се прай. А бе я го приключвайте вече, то на такива самозабравили се няма угодия. Мислят се за богове. Аман от вас, затуй сме все на дъното, щот такива изкарват пари от нещастието на хората. Обърнаха го на бит пазар това здравеопазване. Обесете го на входа на Пирогов, за назидание.

66

Анонимен

преди 2 години

И кво сега? Не се точи касата ли? На нас сигурно ни се струва. Объркали сме се като си четем епикризите. Я у лево...

65

Анонимен

преди 2 години

Да гѝ съди до д'упка и в Страсбург...

64

НИКОЙ

преди 2 години

До Незная Сигурно ти си му бил учител на Балтов щом знаеш каква му е дипломата.Като се има предвид,че не знаеш,че "не" винаги се пише отделно с глаголите,не е чудно,че тука си позволяваш да даваш оценка на професори.Колкото е по-неинтелектуален е един човек,толкова по-голямо самочувствие има(справка-Славунеца,Тошето и тъй подобни).

63

Анонимен

преди 2 години

Пирогов не е обвинена, в правния смисъл на думата.Доклада на НЗОК не е предоставен на компетентни раследващи органи, поради простата причина, че подписали го носи отговорност за твърденията си.За това има само административни действия и приказки по медии. Нещата обаче отидоха твърде далеч, и съд ще има за делата на участниците. Академичното име има висока стойност, за да го рушат с административни констатации.

62

SHEFA

преди 2 години

ПИСАЛИ СТЕ В ДОКУМЕНТА ЧЕ Е ЦИРОЗА?-А СЪВСЕМ ДРУГО Е УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЕНЗИМИТЕ НА ЧЕРНИЯТ ДРОБ-КОЕТО Е ЛЕЧИМО.-ТОВА СЕ ПОЯВЯВА ОТ ХРАНА ИМИТИРАЩА МЛЕЧНИ И МЕСТНИ ПРОДУКТИ.-ИЛИ ПРЕТОВАРВАНЕ.-ЩОМ Е ПИСАЛ ЦИРОЗА УВОЛНЕНИЕТО МУ Е МАЛКО-СЪД НЕМА ЛИ У ТАА ДЪРЖАВА БЕ ХОРА?????????????????

61

Живко

преди 2 години

Извинете, търся хора, които да ми помогнат да живея добре !

60

Анонимен

преди 2 години

Това, че един лекар е добър специалист, дава ли му право да краде? И нужно ли е да си организира такава защита? Нагло е да си извършил доказано престъпление и да се правиш на жертва. Под каква заплата се е разписвал Балтов?

59

анонимен

преди 2 години

Защо никой не говори за моралната страна на остъпката на Кацаров.Така да забиеш нож в гърба на семеен приятел,при все това че и ти си бил активната страна в цялата ситуация,макар че сега се правиш на страдаш не от чернодробна цироза,а от прогресивна склероза.Постъпката му е просто гнусна точно толкова колкото и той е неприятен дори чисто визуално като човек.

58

Сократис

преди 2 години

Като казах, че плаща пациента разбирайте, че плаща касата за него т.е се източва касата...Именно в това е обвинена клиника Пирогов и е уволнен директора Балтов.Та за какво ще съди министерството на здравеопазването и министър Кацаров, вероятно и той самия не знае...

57

Анонимен

преди 2 години

Еми в политиката ли си, замесен ли си по некакъв начин с нея, почват мръсните игрички професоре, аз ли да ти обяснявам това нещо.... хахахаха :)) Това ми бил професор :)