480

Анонимен

преди 2 години

Той Баце се засегна. Образованието си е образование бе. Ония от НДСВ са професионалисти , завършили престижни западни университети и затова крадяха с размах. В сравнение с тях той е само един кръжочник .

479

зоро

преди 2 години

Този *** не спи сънува кошмари. Махнете им снимките поне да не ги гледаме тея плазмодии.

478

mm

преди 2 години

Този тотално се е умопомрачил. Не се чува какви ги плещи.Кукумицин от космична величина.Него да пратят еднопосочно в космоса.Спешно!

477

ТОВА ЛИ МУ Е ДРУГОТО

преди 2 години

НИКОЙ ЛИ НЕ ПОМНИ КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ НА НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ??? КОЙ ПРОДАДЕ БТК НА БЕЗЦЕНИЦА, ЧИЯТО ЦЕНА СЕ ВДИГНА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ СЛЕД ПРЕПРОДАЖБАТА Й? И КОЙ ПРИБРА МИЛИОНИТЕ КОМИСИОННИ - НИКОЛАЙЧО ВАСИЛЕВ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СОЦИАЛНАТА МИНИСТЪРКА ОТ ОНОВА ВРЕМЕ ВЕЛИНГРАДСКАТА ЕВРЕЙКА ШУЛЕВА, КОЯТО "ПРИВЕТСТВА" ВАСИЛЕВ И ЧЕ ПАК ЩЕ КРАДАТ КАКТО ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ. БОКО Е ОТ СЪЩОТО КОТИЛО, САМО ЧЕ МУ ДРЪПНАХА БАНИЦАТА И ТОЙ КАТО ЕДИН Т ЪП ПРИМИТИВ, ОРЕВАВА ОРТАЛЪКА. БОЛИ ЛИ, БАЦЕ?

476

Анонимен

преди 2 години

На Марс е открита цивилизация. Завръща се първата българска експедиция от космоса. На пресконференцията, един от астронавтите:- Абе, хубаво е там, и баровете му барове, и жените му жени, и дискотеките му дискотеки, ама няма я тукашната атмосфера, беe!

475

ОТВРАТ

преди 2 години

ЖАЛКАТА БАНКЯНСКА КЛЮКАРКА! ВСЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ МУ Е КРИВ! МНОГО ЗДРАВО ГО НАСТЪПИ ПО ОПАШКАТА И МУ ОБЪРКА ДАЛАВЕРИТЕ. СЕДНЕ-СТАНЕ, РАДЕВ ТА РАДЕВ. ПОЛУГРАМОТНОТО ЧУДОВИЩЕ ОТ БАНКЯ Е БЯСНО ОТ СИТУАЦИЯТА В СТРАНАТА. ДРЪПНАХА МУ КИЛИМЧЕТО И ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ВЛАСТ. КРАЙ НА ПАЧКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА, ПЛАТЕНИТЕ МУ *** И ПРОЧИЕ ЕКСТРИ

474

мдаа

преди 2 години

Славуцата прави ново ОФ от ДПС за ромите , от БСП за палицията децата на партийните барони учили на запад -същото като Симеончо но вместо Дикме за горите имам министър на ромите-пак ДПс

473

Диков пита Трифонов:

преди 2 години

- Не можем да пратим космонавти на слънцето, г-н Трифонов, ще изгорят!- Ще ги пратим през нощта.

472

да ама не

преди 2 години

ченгетата доведоха едно време Симеончо за да не спечели втори мандат СДС . уж да не спечелила БСП ,но времето показа друго Симеон направи така че да докара Станишев на власт.Сега Слави е в ролята на куклата на конци Симеон и следващото правителство ще бъде на нинова .И двете разработки бяха на ДС .Същия и слави сценаристите са му от ДС.Първи сценарист -Курумбашев -депутат на БКП , втори сценарист Росен -възпитаник на ДС школата Симеоново. пожарникар от Банкя се сменя с чалгар от Учиндол

471

Анонимен

преди 2 години

НДСВ са лошите. Бойко не беше ли техен кадър? Не го ли направиха генерал от нищото? Нека си хвърли пагоните...

470

Анонимен

преди 2 години

това за уседналост дет го пише някой по-долу, точно комшиите ви го заобикалят- дойдат до кърджали да се запишат у кметството и си заминат, никой не се интересува къде са през тия 6 месеца, и после дойдат на изборите и си гласуват, това им е уседналостта. И стига сте ревали за чужбина щото вие у БГ-то не се мърдате, я виж колко сте гласували- от 6млн едва сте се замъкнали 2 млн примерно. А в сащ са гласували не повече от 5-6000, и това са хора които са временно в сащ при деца, или работят за някой месец, и тая мижава бройка ли ви стряска бре, че ви мързи да идете да гласувате, ама много загриже

469

До Гост

преди 2 години

Е какви да са магистралите,като в управлението само калинки и то много крадливи.

468

До 506

преди 2 години

Моме герберунгелска,за да не ни упоравлява ДПС,народа трябва масово да гласува.Но явно е толкова отвратен от твоя вожд,че вече не вярва и на останалите и че нещо може да се промени.Докато мислим,че всички са маскари и докато не се появи умен,образован,диалогичен и честен кандидат,така ще бъде.

467

Гост

преди 2 години

Тоя безсрамник пак ли изпълзя да плямпа щуротии.Да си види боклучивите негодни магистрали и да млъкне!

466

на никому нищо

преди 2 години

пак ни изиграха! Комунисти навсякъде!

465

Анонимен

преди 2 години

даже е много добре ако остане служебното правителство, още по-добре, игра или не, все ми е тая, но по-добро правителство не сме имали досега, много са точни, да си стоят все те, други не ни трябват.

464

Анонимен

преди 2 години

Ще ни управляват джендърите от червеното диванче хо хо хо

463

Анонимен

преди 2 години

Няма вече кюлчета и пачки,няма джипка,няма "Аз казах",Аз наредих",Аз ще го размажа тоя,щом не се съобразява с мен".Има един самозабравил се сатрап безславно паднал от власт,който никога повече няма да я види.

462

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм знаела, че българина е глупан народ но чак толкова не очаквах. Трифонов е проект на Доган, имаше прехвърляне на гласуве от ДПС към ИТН за да стане първа. На едни избори ДПС които бяха трети и много близко до втория процентно им казаха три часа преди края на изборния ден да спрат да гласуват, че ще станат втора сила - това не е добре ще доведе до бурно недоволство и анархия. ДПС може спокойно да вакара над 50 депутата но заради обществение нагласи винаги управлява чрез БГ партия.

461

Ха,ха,ха!

преди 2 години

Добре,че го били оставили жив.Тоя верно не е добре с главата.Вижте какво сте избирали 12 години.И си помислете вие добре ли сте?