124

Чудя се

преди 2 години

А вие четете ли всички странични действия на лекарствата,които приемаме.Аз не,защото ако го направя, няма да мога и една таблетка да взема,никога.Следващият път прочетете и малкия шрифт и всички странични ефекти на малките си таблетки ,които взимате за киселини например(Пантопразол,Омепразол) и ще ви настръхне косата.

123

До Въпрос

преди 2 години

Подписа ,който поставяме е, че знаеме коя ваксина ни се слага.Ваксините са одобрени в условията на пандемията като експериментални,но във всеки момент се очаква и одобрението им като редовни такива,поне за Пфайзер се очаква.Това е процес ,и не може да се забързва.Експериментални обаче не значи,не изпитани или опасни.Всички са минали клиничните изпитания.И както всички ваксини и лекарства имат странични действия.

122

Анонимен

преди 2 години

Много ясно от какво се страхуват! От всякакви нежелани усложнения, които и създателите на ваксината не могат да предвидят на този етап. Много е смешно, като ти кажат,че много малко проценти от ваксинираните имат усложнения или летален край. Страхотен аргумент! Кажете го на умрелите.

121

Въпрос

преди 2 години

Малкия детайл с информираното съгласие е ФАКТ. И основна причина да избягвам ваксина, при положение че не съм антиваксър. Моето дете, както и аз имаме поставени абсолютно всички ваксини от имунизационния календар. За нито една не съм подписала документ, че освобождавам държавата, болницата, производителя от отговорност за ефекта на препарата върху здравето ми и това на детето ми. Хайде да кажат, защо искат този документ? От какво се страхуват?

120

Анонимен

преди 2 години

какво ще правим един ден без старите специалисти, с реално образование , а не четящи само нормативите на големите фармацевтични концерни..

119

аз предлагам

преди 2 години

Аз предлагам да си разделим света. Половината за надупчени и половината за нас свободомислещите. Няма да живеем заедно и няма да контактуваме едни с други. Вие ще мутирате и ще си правите експерименти с телата си с гмо препарати, а ние ще си живеем както Господ е повелил. И няма да си пречим.

118

ЦИНИК

преди 2 години

Ваксанираните разпраят до годин ,две щяли ,а имът проблеми със здравето.Язе и никой от наше селу не сака ваксанация ! Къркаме си ракия,идем чесън с припечени *** рибра и нищо ни на фата !

117

Анонимен

преди 2 години

По-голяма глупост не бях чувал. Мангърича съвсем изкука.

116

Анонимен

преди 2 години

Пешо, ти видя ли я вече делтата, или само си чувал за нея от някъде?

115

По по най

преди 2 години

Най лошото във Бг е че хората се делят на ваксинирани и не ваксинирани(по умните) на родолуюбци който са останали във бг(щото не могат просто да се реализират някъде извън страната) и на избягали национални предатели !! Злобен и *** народ който винаги ще си живее във мизерия!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли всички тук има едни страхотни болници в Раднево другата в Корил търсете каде още има такива болници и газ за там имате сериозна нужда от спешно лечение.

113

Бай Пешо

преди 2 години

Истината е, че който го е минал тежко трябва най-много да се пази, защото ако лепне Делтата трудно ще оцелее.

112

Анонимен

преди 2 години

Като съм без маска бягат на далече. Пък аз пращя от здраве и се къпя по два пъти на ден. Това е психично разстройство, паник атака, или нещо подобно.

111

Да

преди 2 години

Господин всяващ паника и ръсещ глупости!!Разбира се че ваксинираните е възможно да се заразят но няма да получат тежките форми!А това че си го прекарал вирусът не те защитава от новите тежки метаций!!! Ако беше начетен толкова щеше да работиш във европейската агенция по вирусология и да говориш по Евронюз и скайнюз!!А не по кабеларките във източна Европа !!!

110

ха ха

преди 2 години

Наблюдава се повишение на положителните, ама се наблюдава и почти нулева смъртност и мноооого малко болни в болница. Абе защо на всеки 2 седмици му давате думата на тоя ***? Нарочно го правите, нещастници такива.

109

Анонимен

преди 2 години

До ДокторБолниците не само във Варна са пълни, още преди измисленото ковидче си беха препълнени от болни хора :) В БГ болни колкото си щеш, не е изненада това "докторе" :))

108

Мангъров - актьора

преди 2 години

Доц. Мангъров отдавна е изперкал, но то си му личи и по външния вид. Ако в медицината и политиката не му провърви, може да се пробра като главен персонаж в някой психо-трилър. Нищо против човека, реално на такъв ми прилича! Да е жив и здрав!

107

Така като гледам

преди 2 години

Мангъра ако спретне една партия с Волен Сидеров и Митьо Пищова ще оберат гласовете на простолюдието :)

106

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани които познавам винаги са били страхлив ми шоци, страхуват се дори от собствената си сянка. Най се забавлявам като почна да кашлям срещу тях и виждам паниката в страхлив ите им очички Споко бе нали си ваксиниран, казвам на единия а той :е да де ама то не се знае. Смееех.

105

Доктор

преди 2 години

Този няма ли най-накрая да му махнат микрофона и да го съдят! Болниците във Варна са пълни с повторно заразени от Ковид19, но този път с така наречения Делта вариант! Ваксинирани пак може да се заразят, но го изкарват много леко!