224

Дедо Костов

преди 2 години

Както си се засилил направо обратно в парламента да те вземат, за да си изкараш допълнително пари към пенсията. Вампиризма те крепи явно има ползва от кръвопреливане на млади и здрави хора като донори.

223

Анонимен

преди 2 години

Костов приватизира - разграбени и в състояние на фалит предприятия и компании от червената номенклатура, която после внуши на лековерното общество, че той е причинителят. И така до днес продължават с тези внушения, и затова сме най-бедната държава в ЕС. Тези които извършиха този грабеж, най-много искат той да е в затвора.

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 253Положението е още по-лошо отколкото си го представяш, нямаме чип.

221

Анонимен

преди 2 години

Защо на престъпници като Б.М.Борисов и Ив.Костов се дава думата, те трябва да са в затвора ? Затова ще сме бедни и мизерни щом такива ни дават акъл !

220

Анонимен

преди 2 години

По болшинството от коментарите може да се прецени защо чипът на българина е некачествен.

219

1234

преди 2 години

Изпълзя от дупката старата хиена и почна акъл да раздава! Разбира се че службите са виновни. Ако бяха служби на място, той софиянски отдавна да са при бай Ставри.

218

Преди 23 лета

преди 2 години

При Костов пуших бяло Виктори за 72 ст и патронче водка за 90ст шльоках.А забравих ...и на квартира за 5лв на Равда бях.О-ДЕ-СЕО-ДЕ-СЕ

217

индийския посланик

преди 2 години

Ако Костов не е случил на народ, да му внесем бе, имаме.

216

хах

преди 2 години

А лицето Иван Костов да бъде вкарано в затвора, заради безумната приватизация на някогашна България, която в момента е нищо повече от една географска територия!

215

анонимен

преди 2 години

Костов да не се обажда, че единственото вярно нещо, което е казал е "ДПС е проклятието на България", а с решението си да не се коалира с Царя срина България!

214

Жоро

преди 2 години

Ако Борисов е политически труп, тоя какъв е, политически призрак сигурно, а Гнома политически таласъм, чалгаря е политически йараконджул, а Осрашков е политически вампир, Маямата е политическа вещица, Тошко е обикновен лилипут, а Смрадев е политически зелен чорап, Черепа е политическия скелет, дето плаща масрафа за тоя цирк.

213

до 240

преди 2 години

На това дередже сме заради герб ,защото тамън тръгнаха нещата след Костов и Царя доидоха ЕС фондовете за който тогава се мъчиха всички преди герб и те решиха ,че всичко им е бащиния окопаха се извадиха големите лъжици и юрош ха софрата--още 11 г няма да ги махнат .

212

Костов е прав

преди 2 години

Пълен реподбор от горе до долу , и една лустрация успоредно с това . И още една за децата на тези с лустрацията ,е те така се изчегъртва .

211

+++

преди 2 години

Абе спрете се.То не бе Томов,Костов,Овчаров,Петков и тн.все "умници"заради вас България е на това дередже.Стига сте давали акъл и лъгали омръзна ни.Аман от нахални и алчни политици.Някои помниме ембаргото и вагоните с гориво. Все пак не сме с къса памет като другите.

210

до 235

преди 2 години

Да сравняваш Костов с ББ е за психиатричен преглед. ББ е по-скоро от боята на бай Тошо, за когото "мъдрия" народ съжалява и разказва градски легенди.Така, че твърдението "Костов не случи на народ" е точно. Костов беше човек с гръбнак и с визия, но балканците от такива неща не разбират. Те са по "тарикатлъци и врътки" и все някой им е изцапал гащите отвътре.

209

Реалист

преди 2 години

Първата работа на СДС, след като завзе властта през 1990 година, беше да унищожи правораздавателната и правоохранителната система на България. Това са службите, съд, следствие и прокуратура. Направиха го, за да няма кой да спре грабежа, който СДС започна тогава. Иван Костов беше министър е онова правителство на грабежа.

208

Анонимен

преди 2 години

Костов е специалист по унищожаването на България. Докато той беше министър на финансите в правителството на СДС-Филип Димитров от 1990 до декември 1992 година, банките в България реално фалираха, а официалния им фалит стана по времето на Виденов и повечето хора не разбраха, че банките вече бяха фалирани още преди Виденов.

207

Анонимен

преди 2 години

Едва ли 'службите' са главния проблем на България ... вече 30 години само за служби и досиета се говори, а България все-още е на опашката на Европа с най-бързо изчезващо население ...

206

Анонимен

преди 2 години

Костов е учителя на Борисов в краденето. Борисов обаче го надмина и като размер и като опит.

205

Анонимен

преди 2 години

Костов е над 70 години и никога няма да се върне в активната политика, така че всички с изтрити мозъци - спокойно. България имаше своя шанс през 1997 година - пропиля го. Изобщо не разбра този народ, че страната беше в истински фалит, защото в главите на хората бяха ТКЗСта и заводи, които работеха на загуба. Не прумя, че няма как да стане по старому. И се самоуби избирайки Мадридския измамник, а поосле и всички други демагози и хора с дефицитно мислене.